• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

bu gün aksam isten ğeldi boğazından bir iki lokma ğectimi bilmem orasını haydii balığa yarın öğle gelir ancak
sonra uyur geceye ise yeniden işe boguluyorum bazen arkadaslar benmi cok sey istiyorum acaba yoksa kocammı cok özğürlük istiyor artık kafa yormaktan sıkıldım

selam kızlar nasılsınız sitemiz açıldı çok şükür
iyisinizdir umarım :1hug:a.s.

benim eşik konuşmayı severrrrrrr ama kendi konuşuncaaaa ....Bir de tam bir konuşmaya başlayacağımız olur o da ya maça denk gelir ya da en sevdiği diziye ...ya da pc de oyun oynuyordur Cevap verme zahmetinde bile bulunmaz ya da verdiği cevap bir önceki sorumun cevabıdır....

-Hayatım kilo vermişimmmm
-----------
-Hayatım bugün tacize uğradım!!!! !!!!!
-hmmm,güzel olmuş .................

oysa ki iki çift laf etsek,kapatsak televizyonu beraber tavla oynasak,ben çayını getirsem o da çekirdekleri kapıp gelse olmaz mı..

olmaz olurmu hiç sohbet benimkide anca uyusun :mymeka:
bizde öyleyiz arkadaşım hiççççç üzülme deryass:1hug::1hug:

üüffff evet evliyim ama kocam ÇORUMDAA 1 haftadır oğluşumla yapayanlızım evde
iş için gitti cuma günü gelecek tabiii.allahım başka ayrılıklar yaşatmasın bunada şükür

sevgili janet, seninle çok benzer yanımız var gibi. hem eşin memleketinde olmak, hem evde olduğu belli olmayan eşler ve üstelik benim eşimde balık hastası.
yani anlayacağın bana göre eşimizin önceliklerinin en sonundayız.herzaman gezmek,özgür olmak ,canı istedimi eve gelecek istedimi dışarı çıkacak sende sesini çıkarmadan oturacaksın.bu onların istediği eş modeli.bende bazen onun yaptığını yapmyı düşünüyorum.birgün mutlaka deniyeceğim.yani o evde o çocuk bakacak bende dışarda gezeceğim....çok merak ediyorum yüz ifadesi nasıl birşey olacak.

selam arkadaşlar...
beni de aranıza alın. zira benim eşim de şöför.bir var 3 gün yok.geliyo yorgun hemen yatıyor,kalkıyor yemek yiyip duş alıp hadi allahaısmarladık diyor.evin eksiği varmış ,çocuklar özlemişmiş,alınacak verilecek varmış...anlayacağınız var ,evet ben evliyim, ama lazım olunca ortada koca yok:)))

çok yalnızım ama çoook
nasıl şey anlatamam

hoş geldin kendini burda hiç yanlız hisetmesin

:dance::dance::dance::dance:bende evliyim ama bende yalnızım. çünkü eşim sürekli şehir dışına cıkıyor ve en az 1 ay eve gelmiyor... önemli olan onun yanımda olması değil ama bana yalnız olduğumu hissettirmemesi........coğunlukla değil ama bazen eşim varlığını bile unutturuyo sağolsun yaa....ama ben onu cok seviyorum...........lanet olsun içimdeki insan sevgisine :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

janet güzelim senin ailenden kimse yok yaninda bide hasretlik cekiyosunda,benim ailem burda yanindada ne farki varki sanki.ihtiyacim olunca yanimda olmadiktan sonra,ooff oofff.kocaylada küstüm yine zaten.dediginiz gibi valla hergün isten gelir ayaküstü nasilsiniz iyimisiniz bi cocuklara sorar bide bana.ondan sonra cuuppp bilgisayara oturur.yemek hazirlarim bu arada.sofraya buyuruuunnn.coluk cocuk hepberaber otururuz habire yee dur.ben sofrayi kaldirirken evin icinde bi sessizlik yine oturur bilgisayara yada koltukta ici gecer uyur.sonra bir sess;cayi koydunmuu...ooff offfcay icerken cocuklar ne yapsin can sikintisindan televizyon acarlar benim koca cocuklarlada film seyrdir durur cizgi filmlerini cit yok evin icinde ben bi kelime demesem.derken cayi biter ya hanim cay doldur der yada kizim cay doldururmusun der..derken uyku saati gelir.anlayacaginiizz ooffkii ooofff.bütüngün cocuklar okulda koca iste evde cit yok.aksam evin icinde 4 kisiyiz ama.... ben adamla konusmasam adamin sesi cikmiyor zaten.bide bebek var bu arada arasirada onun sesi cikiyor diye evde biraz nese oluyor iste.ALLAH hepimizin yardimcisi olsun kizlar.

bu arada bide beni üzen sey nedir biliyonuzmu arkadaslar.afedersiniz bide yataga girince küssek bile o zaman lazimiz adamlara.

Son düzenleme:
Günaydın yanlız bayanlar, iyi bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle, günaydın hepinize.....

kızlar nasılsınız ses yok bakıyorumda benimki yine uyuyor
:sm_cool::sm_cool: siz ne yapıyorsunuz:sm_cool::sm_cool:

slm kızlar ben evde ambargo uygulamaya başladım şu anda iyi gidiyor.eşimin bilg. başına geçmesi birdahaki emre kadar yasak ve yan gelip tv karşısında da yatmaya yasak koydum.gittim bir tavla aldım onunla oturup tavla oynuyorum.[ her nekadar herseferinde yenilsemde]nasıl ama... yaşasın kötülük
NOT: erkeklerin iyilikten anlamadığına karar vermiş bulunuyorum da

slm kizlar.bende durumlar hala ayni.adam cikiyor sabaha kadar gelmek bilmiyor.dünde gitti gelmedi.sabaha dar oturdum agladim allaha yalvardim.
sabaha dogru gelirken kaza yapmis.arabasinin tekeri patlamis,baya bi hasar acilmis,arabasinda ohh olsun allah kayil olmuyopr.bi kac hafta öncede diger arabasiyla yapti kaza.ondada baya bi masraf var,simdi ise yeni arabasinda yapti.iki arabasida tamirde allah cikariyo iste.

sadem 22 öncelikle cok üzüldüm canim allah sana sabir versin kocanada akil ne diyeyim baska bilmiyorum.cocuk varmi onlar icinde zor olur.kocana soruyomusun nerde kaliyor ne yapiyor o kadar disarida eve gelmiyoda.almanyanin neresindesiniz.öptüm

sadem 22 geçmiş olsun.hani derlerya birmusibet binnasihatten iyidir diye inşallah ondada işe yararda aklını başına alır.nerde olduğu konusunda sana açıklama yapmıyormu.yada neyaptığını öğrenebilme şansın yokmu.sabaha kadar koca beklemek çok zor tatlım allah yardımcın olsun .kendine iyi bak...

slm sadem 22 gecmıs olsun oncelıkle sanada sabır dılıyorum.sabaha kadar bekleyıp aglıyorum demıssın cok zor canım bu hıc tepkı vermıyormusun canım dısardan soylemesıde kolay gelır ınsana tabıde ınsan dert sahıbı olur boylede allah yardımcın olsun

Back