ah belinay ah bendede egzama var stresten daha çoğalırmış ellerim başım hep böyle ne diyeyimki ben 7ay içinde ölmek için yapmadığım kalmadı bileklerimi kestim hap yuttum ama kendimden başka kimseye acı vermedim kimsenin haberi bile olmadı kocam harici oda bana bağırdı üstüne senin yüüznden yaptım artık bu evde yaşamak istemiyorum dediğim halde hala göründüğü gibi yaşamaktayım 7ay bitti bugün 8ayıma girdim ama bi görün beni bittim nerde eski ben...
canım benım sakın bır daha kendıne zarar verme ınankı kımsenın umrunda olmaz kendıne zarar verıpte oldurmek onlar gene aynı yasamlarına devam edecektırınan buna
ama senın kendıne zarar vermen sadece senı yıpratır bundan sonra onların hıc bır sozunu kafana takma duymazdan gormezden gel hepsınıde onlar orda yokmus gıbı davran goreceksınkı o zaman onlar artık senle ugrasmayı senı rahatsız etmeyı kesecektır
bıtanem sabret sabrın sonu selamettır
en kısa zamanda huzurlu gunlere kavusursun insallah canım optumŞeniz
sabır sabır ya sabır sabır sabır ya sabır belkide şu kocalar akıllanır of belkide akıllanırkötükedihüso
iki yolun var ya çekip oturcaksın yada çekip gitceksin ne istediğinden emin ol bence bu seçeneği sana sundum çünkü çocuğun yok canına asla kıyma bu can senin kıymetini bil
çekip gitmeyi göze alamıyorum ayşegülcüm keşke alabilsem bunları görmesede eşimi çok seviyorum çok bağlıyım bide toplumumuzdaki dul damgası bi işe girsen dul olduğunu öğrendiklerinde hemen senden yararlanmaya kalkacak kişiler çıkacak milletin ağzına sakız olacağım annem ve babamın laflarıda cabası bunlar gözümü korkutuyor gidersem dönüşü olmaz çünkü biliyorum:ecrin_bebek:
sanada selamlar canım....
evet bendede panik atak var bir süre ilaç kullandım,
daha kötü olduğumu hissettim kendi kendime aşmaya çalışıyorum...
benimki fazla ilerlemiş durumda değil ama bende sevdiklerime birşey
olacak korkusu var sürekli kızıma birşey olacak diye korkuyorum...
mesela bu gece karnı ağrıyarak ağlayarak uyuyup kaldı odama gidip yatamadım.
bende onun yanına kıvrıldım sabaha kadar uyuyamadım hep nefesini dinledim.
bilmiyorum belkide ondan başka kimsem olmadığı için böyle yapiyorum ama
bazen çok aşırı oluyorum...
günaydın gülüm nasılsın cnm oğlun düzeldim biraz balim
evet cnm çok haklsın alllah hepimizin yardımcsi olsun bitanem öptüm
insan 7.sinde neyse 70inde de o olur kıslar
can cıkar ama huy cıkmaz derler unutmayın bunu sakın
sabrın sonu selamettır derler insallah sizlerde sabrınızın sonunda istedıgınız olur canlarım
kafanıza takmayın canlarım optum hepinizide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?