kızlar ya hani bana yardımcı olmuyo diye sevinmiştim ya kaynanamgil eşimi soğutmak için ailesinden dün aramışlar geleyim ben demiş çocuğa bakmaya deli oldum ya ama deminde ben görümceme dedimki annen hasta dayanamaz bakmaktan anlamaz dedim sen bilirsin dedi ama kendi annen daha iyi bakar dedi kız yani gönülsüz bakıyım diyolar bebeğe bunu eşime tekrar nasıl anlatabilirim sizce fikir verin
ya annengiller aradı bebişe bakmak için ama bana biraz isteksiz gönül kırmamak için gelecekmiş gibime geldi hemde hasta kadını yormayalım benim annem gelsin hem daha elli ayaklı dedim de:)benden fikir bu kadar
tinkimi resim değişmiş ya tanıyamıyom kıs seni tombik bi hatun zıplıyodu oydu demi eski resim hep hafızamda resimlerle yer ediyo herkes benim sizdede oluyomu mesela janet tombik yüzlü bebeğini koyuyo :)) bende değiştirsem yabancılık çekermisiniz sizde
insallah canım insallah birgun bu dıleklerın gercek olur
ben inanıyorum ki birgun bu ormantık kocalar degısecekler
cok romantık kocıslerımız olacak insallah
dualarınıza bende katılıyorum arkadaslar
tünaydın diyeyim bu saatden sonra kızlarımla kendimizi uykuya verdik o kadar sıkıcıki hayat yapacak hic bir sey helede kıs mevsiminde
günaydınlar...dualarınız için bende amin diyorum arkadaşlar...bugün annecim geliyor hiçbirşey moralimi bozamaz...öpüyorum hepinizi...
ya annengiller aradı bebişe bakmak için ama bana biraz isteksiz gönül kırmamak için gelecekmiş gibime geldi hemde hasta kadını yormayalım benim annem gelsin hem daha elli ayaklı dedim de:)benden fikir bu kadar
ah ah erdekte olacaktın şimdi:) ya kızlar ben hamile kalsam diyorum ne dersiniz aslında bende istiyorum ama korkuyorumda ya belki çocuk oldumu çocuğumdan başka bişey düşünmem ve o kadar umursamamda diğerlerini kocamda benimle ilgilenmiş ilgilenmemiş takmam boşanamam ben bu durumda boş boş durmakta manasız gibime geliyor siz ne dersiniz yanlız küçük bi problem var ben 8aydır korunmuyorum çocuğumda olmuyor benim karın ağrısından hastaneye gitmiştim bana idrar yollarında enfeksiyon var dedi tahlil verdi ama ogün tahlil makinası boşukmuş sonrasınada o sorumsuz eşim beni götürmedi ben bunu yüzüne vurunca sen hadi kalk gidelim dedinde ben gitmedimmi diyor biliyormusunuz hala nufus cüzdanında bekar yazıyor güya onu değiştirmeye bile vakti yok ayyyyy bu yüzden bile kaç kez tartıştık düşününce onu gırtlaklayasım geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?