Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

bitanem okullar tatıl olunca biz kocisin yanına gittik okullar acılana kadar orda kalacam nerde anacım ne duzelecek
3 adımlık ıs yerıyle evın arası ama nerde herıf hec gelıp gıtmıyo anca gece gelıyoo o zamanda gene aynı yemek yıyo cay kahve meyve derken bı bakıyom uyumus herif
yane gene aynı tas aynı hamam bizde :}

kapris hoşgeldin özlettin kendini canım
öffffff ne zaman düzelecek bu ormantikler
benim ömrümün yetmeyceği kesin

tinkimi hosbuldum bitanem
malesef hayatım bu ormantık kocalar degısmwzler
bızım buna omrumuz yetmez offfff offfff

chen hepiniz aynı evdemi kalıyosunuz yoksa senin evin üst kattamı tam anlayamadımda:uhm:

ne yazıkki hep beraber kalıyoruz ayrım yok sadece yatak odalarımız farklı ondada evlendiğimin ilk zmaanı kaynanam gelip kocamın üstünü örtüyordu ilk zamanlar bende tepki gösterdim yeni evliyiz bizburası benim mahremim odaya girmeyin diye 7ay oldu evleneli ve hala laf vuruyor en ufak bi tartışmada alakası bile yokken sen beni istemiyorsun yatak odası sanki senin mi benim oğlumunda sanki içeri giren terörist gibi laf ediyor allah aşkına istememeklene alakası var ben yeni evliyim benmi çok çağdaş düşünüyorum omu geri çözemiyorum kocama bunları söyleyince bana bağırıp duruyor geçen söylemesi ayıpkuruyemiş yiyoruz eşiminki bitti geldi benim tabağımdakinin hepsini aldı eşime verdi sonrada ne surat asıyorsun o benim annem o benim oğlum iyide benim annemide alayım yanıma oda baksı yok canım yok büyük büyüklüğünü bilecek küçük küçüklüğünü banyodayken bağırıyor bende banyo yapıcam uykum geldi çabuk çıkın çıkarsın elinde bi havlu banyodan çıkan eşimin sırtına havlu koyuyor üşüme diye hergün işten gelince kocamı öpüp sarılıyor inanki abartmıyorum ben mi garibim bu milletmi tabi eşiminde keyfine diyecek yok ben kızınca annesinden taraf oluyor ve senin annende seni öpüyor diyor evet öpüyor ama 1senede 2defa gidersem öper ondada ilk gün öper sonrası unutur bu hergün işten gelirce öpüyor ya çıldırıcammmmmmm içime atmaktan egzama çıkartıyorum kafamın içleri yara oldu bakalım daha neler olacak

allah yardıcın olsun canım
isin cok zor allah sabır versın sana
kayın valıdende ins. sizleri rahat bırakır artık

ğülüyorum ağlanacak halimize ben 14 yıllık evliyim kaynanam benim odamada pat diye ğirer simdi cocuklardan dolayı sobalı odadayız yol ğecen hanı ğibi sabahtan ğiriyor namazı o odada kılıyor kendi odasında klima var
bir kac ğün önce köye ğittik ğörümcemin yanına dört odalı bir evi var ğörümcem tek basına ğitti kendi odasında yattı bizim kaynana ğecti bizim yatacağımız odaya ğecmis cekyatın üstüne bana kızlarının yanına yer yatağa ser oraya yat diyor bende ne yatacağım kocamın yanına yatarım dedim ve ğectim yattım o utanmassa benmi utanacağım sabah kalkmıs yorğan benden tarafa cok ğecmis almıs oğlunun tarafına örtüyor
üstüne aksam üstü benden kalkmıs kücük kızımı istiyor benim cocuğum on yıldan sonra oldu veremem dedim neymis efendim büyümesini bekliyormus yaza alacakmıs vermesem beni annem evine ğönderecekmis aynen bu lafı söyledi ormantik kocamda hic bir tık yok sonra neden annen bana böyle söyledi dedim saka yapıyormus sakasını anlamamısmıyım onun tarafını tutuyor zaten yıllardan beri öyle ailesi onlar biz evcilik oynuyoruz sadece yemek camasır bulasık ütü ve ğönlünü ğör baska zamanlarda karısı oldugum pekte aklına ğelmiyor ve ailesi hakkında en ufak bir sey söyledegimde kıyamet kopuyor allaha havale ettim simdi seyrediyorum benim sözlerimi ve uyarıcı sözlerimi dinlemediği icin basına neler ğelecek ve acıkcası artık beduada ediyorum sizede sizin ğibi versin diye veriyorda öbür ğelinleri ile kıyamet koptu gelin simdi elinden ğelse ogullarını bile ğöstermeyecek torunlarını hic ğöstermiyor oh olsun

janetcım slm nasılsın balım

diğerkızlar sizler nasılsınız buaralar rejimdeyim kızlar
sormayın açim aç koçişte akşam bu göbüşe bak diyince iyice sarıldım rejime tabi iki sezeryan olursa kalır göbüş
neyse öptüm hepinizi

allahtan biz ayrı evlerdeyiz hatta ayrı bir saatlik yerde evlerim ama hafta sürmüyor gitmemiz bu yaptıklarını o arda yapıyor yani burnunuzun dibindede olsa yok iki günlük yerdede olsalar yapacaklarını yapıyor

hosğeldin canım bos ver esinin laflarına bakıpta kendine eziyet etme yavas yavas ver kilolarını sonra seni etkiler birde doğum ile ğelen kilolar zamanla ğidiyor onun icin acele etmeden ver bir sey olmaz

benimde iki kızım var frezye ve kücük kızlarımız yasıt ğibi 20 aylık benim kızımda heralde seninki mayıs doğumlu

ah kızlar bende ilk evlendğimde beraber oturduk sonra çok büyük kavgamizda ben ayrılmak istedim eşim ben burdan biyere gitmem dedi bende o zaman boşanalım dedim kayın pederim kesinlikle olmaz dedi o zaman ayrı yerde oturun dedi fakat bizim sorunumuz kayın valıde
neyse ayrıldık tama 13 yıl sonra gen altlı üstlü oturuyoruz şimdi ama yememiz ve içmemiz beraber kayın valıdem çalişyo ama eskisi gibi değil artık bende sesimi çikariyorum ama genede aynı yerde oturmak iyi bişey değil gerçi uzakta olasak yapan yapıyo gene arkadaşlar allah hepimizin yardımcsi olsun

Son düzenleme:
janet cım o takvım yanlış cnm yane yanliş gidiyo kızım
tam cnm 30 mart 2007 doğumlu

birde oğlum var oda 1996 doğumlu cnm bende 36 yaişndayim cnm

hosğeldin canım bos ver esinin laflarına bakıpta kendine eziyet etme yavas yavas ver kilolarını sonra seni etkiler birde doğum ile ğelen kilolar zamanla ğidiyor onun icin acele etmeden ver bir sey olmaz

cnm aslında pek kilom yok sadece göbeğim var ve bende rahatsiz oluyorum cnm
oda bahane işte bana bu konuda iyi olduklava:kötükedihüso

frezya hosbuldum canım uzulme sakın dogumda aldın kıloları verırsın sen morelını bozma sakın ac bırakarak kendıne ezıyet etme bıtanem sık sık ye ama az yee
janet cım bitanem rabbim buyuktur elbette cektın bu cılenın mukafatını sana verecektır
uzulme sakın eden bulur sen mutlu ol her zaman mucukkkss

(2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir) misafir kayıt ol sende ğel aramıza

janet çok güzeldi...........
janet kayın nedir peki ben kayınpeder görmedim
ama kaynımdan çekmediğim kalmadı klava:klava:
şimdi gelinine tek kelime söyleyemiyor tek zoru bendim heralde
oda niye kocam karışmasına izin verdiği için klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…