Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya boşver geçmişi sen şimdiye bak kapat o sayfayı mutlu olmya çalış bence kocayıda boşver bu hayat bida ele geçmez kıymetini bilmek lazım kendini hasta ettin düşüne düşüne o insanlara noldu mutlu mesut yaşıyolar değermi hiç bence asla ödün verme iyilşirsin inşallah canım ama inan hastalıkların hepsi psikolojik moralle iyi olunur kıyma kendine gençliğine 26 yaş çoook genç bence bende 28im herşeye rağmen zevk almaya çalışıyorum bırakmıyorum hayatı yakasındayım hala sositosositoGünaydın kızlar....
Ayşegülcüm geçmiş olsun canım,
evet artık rahatım ama ben benden
gittim...26 yaşındayım panik atak
hastası oldum onların sayesinde
bu yaşta...senağlama
aysegul gecmıs olsun canım sana vede bebegıne
canlarım insallah hepınız cok mutlu olursunuz
rabbim hepınızın gonlune gore versın
optum hepınızıde
ah belinay ah bendede egzama var stresten daha çoğalırmış ellerim başım hep böyle ne diyeyimki ben 7ay içinde ölmek için yapmadığım kalmadı bileklerimi kestim hap yuttum ama kendimden başka kimseye acı vermedim kimsenin haberi bile olmadı kocam harici oda bana bağırdı üstüne senin yüüznden yaptım artık bu evde yaşamak istemiyorum dediğim halde hala göründüğü gibi yaşamaktayım 7ay bitti bugün 8ayıma girdim ama bi görün beni bittim nerde eski ben...
canım sana biraz daha sabır et demekten başka bir şey söyleyemiyorum...belki bir şeyler değişir ayşegülün dediği gibi eşin onların gerçek yüzünü görünce değişecektir eminim ama bunun içinde biraz sabır...hem neden canına kıymaya kalkıyorsun ki onların yüzünden, sana birşey olsa yine umurlarında olmıcak çünkü sakın canım birdaha öyle şeyler yapma...
selam kızlar nasılsınız biliyorum durumumuzu ama adettendir işte
bende aynı değişen bişey yol iş yok güç yok aynı tas aynı hamam
belinay sendemi panik ataksın canım ya
ben kapı çalsın yerimden hopluyorum inanın
çocuklar gülüyor bana anne zildende korkulurmu
diye ama ne yapıyim elimde değil :çok üzgünüm::çok üzgünüm: