• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

iyi akşamlar arkadaşlar hepinize güzel bir akşam olsun

ayşeğül sanada iyi akşamlar cnm yoktun
hayrdır oğlun nasıl oldu cnm

iyi akşamlar kızlar...birkaç gündür uğrayamadım buraya sayfalar dolmuş.bende sizler gibi kaynanadan çok çektim 15 yaşında gurbete kaynanamın yanına gelin geldim kaynımda vardı evde,kaynanam geceleri pat diye girerdi odamıza benim üstümden yorganı çekip oğlunun üstüne örterdi bende cahildim hiç sesimi çıkaramazdım.canı birine sıkılsın beni evden kovardı defol git burası benim evim diye 4 sene sonunda ayrıldık allaha şükür gerçi şimdide yetiyor ama eşime çok büyük bir kazık attı annesi bizim parasını verdiğimiz evi bize vermedi kaynıma ayırdı o yüzden eşim çok soğudu onlardan, ayrıca biz kiradayız,şimdi bana diyor ister git ister gitme sana kalmış birşey diyor ben de canım isterse gidiyorum istemezse gitmiyorum...kafam rahat hiç olmazsa...

mesur bir laf vardır koca vezirde eder rezilde diye bütün basımıza ğelen eslerimizden kaynaklanıyor zaten onlar izin vermeseler hic birinide yapamaz o anneleri ama hep bizimkilerden kaynaklanıyor
tinkimi canım orda caytabağı varya o kayınbaba oluyor ama her kayınbaba öyle otururmu bilmem

hosğeldin belinaycım bırakma bizi öyle habersiz merak ettik seni

merhaba hanımlar
yaşadıklarınızı şaşkınlıkla okudum:1shok:.ne cahil insanlar var ya anlayamıyorum böyle insanları:1no2:
ama dediğiniz gibi herşey eşde bitiyo.erkekler biraz daha olgun ve tarafsız olsalar kadınlar bu kadar ezilmezlera.s
birde şunu anladım ne olursa olsun aynı evde yada aynı binada oturmak kesinlikle doğru değil:1no2:

günaydın arkdaşlar hepimize güzel bir gün dilerim
janetcım çok haklsın cnm herşey eşete biter

günaydın kızlar
gnydn010.jpg

herkese günaydın evet kesinlikle eşlerimizde bitiyor süt kuzuları:) ya sanki biz onların kötülüğünü istiyoruz ya sen evlenmişin bi kız annesinin evinde nasıl kalamıyorsa erkekte kalmamalı çünkü sende bi aile oluyorsun artık ya hem neden ben evliliğimin en güzel zamanında bir kaynana bir elti kayınpeder kayınla beraber geçireyim evde 1tv var akşama kadar eltimin oğlu yumurcak izliyor akşam oldumu kayınpeder haberleri haberler bitince stv programlarını başka bi yer izleyelim deyince bile en güzel yayınlar burası diyor doğrusu kayınpederin bi bu huyu var başka hiç bişeye karışmaz ama diğerleri için aynı şeyi söyleyemem ben kapalı bir bayanım eee evde büyük var her daim başım kapalı altımda eteklik ya şöle bi pijamayla gezemiyorum ya adam sana süslenemiyorum bak bi pazarda beraber gezemiyoruz başbaşa bi yemek yiyemiyoruz sen bunları istemiyormusun ben kötülükmü istiyorum her kavga bunlar yüzünden çıkıyor sonrası bide kavga edince suçlu ben oluyorum çılmaya az kaldı neyseki dün bizim sözlenme yıl dönümümüzdü bi iyidiki görmeyin önceki gün tartışmamıza ragmen seni terkedicem az kaldı dedim ağladı ağlamasına dayanamıyorum hemen yumuşuyorum ondan beri iyi inanmayacaksınız belki ama pijamasını bugün o katladı hatta benim pijamamıda:)

günaydııııın hanımlar frezyacım oğlum biraz daha iyi sanki geceleri uykusu biraz kötü ama toparlar inş. burnu akıyo azcıkta öksürüyo
belinaycım çok zorluk yaşamışsın gerçekten ama şimdi rahatsın şükürki bende chene dediğim gibi kendi gözleriyle görmesini sağladım dün ailesinin yüzünü hiç eleştri yapmadan dedimki kardeşinle yazıştım nette benim ayak parmağımda mantar var kızlar ameliyat dedi dr. ve kimsem yok burda eğer ameliyat olursam bebeğime kim bakıcak dedimki görümceme annem gelemiyo ayağım çok kötü bebeğe kim bakcak bu arada kendileri buranın ilçesinde oturuyolar 1.5 saatlik mesafe arabalarıda var gelseler gelirler dediki görümcem çalışmasam gelirdim bakardım dedi ama anneme yada babama söyleyim onlar gelsin demedi çünkü gelmiceklerini biliyo ve en son allah şifa versin dedi görümcem eşime anlattım yorum yapmadım sinirlendi güldü gelmesinler boşver dedi içimin yağları eridi resmen kızlar ya
chen bu arada şaşkınlıkla okuyorum yazılarını zor be gülüm böyle bi hayat ama benden sana tavsiye bende hep yaparım boşanırım senden derim sinirlenince hemen değişir korkar beni kaybetmekten sen devam et giderim de korkut gözünü

gunaydın hatunlarımmm
nasılsınız ins. iyisinizdir su ormantık kocısleri bilmem ne etmeli
bi kerede ormantık degılde romantık olsalar olmezler yaa
optum canlarım hepinizidee

ayşegülcüm geçmiş olsun bebeğinede sanada allah yardımcın olsun.ya kendi annen baban gibi asla olmuyor herkesin yavrusu ama senin oğlunda beni sevmiş almış sende sev mutlu ol oğlun yuva kurmuş oğlunun hayatındaki tek kadınken 2plana düşmek zorlarına gidiyor ya diyorum bende kaynana olacağım belki bende böyle olurmuyum?anlam veremiyorum ama oğlumu inanki uzakta tutucam alt katımda evim olsa dahi orayı kiraya verir kira parasını onlara verir uzağıma oturttururum zor zor inanınki yaşadıklarım çok zor ve laftan anlamaz bi kocam var korkuyor korkmasına ama bilmiyorum bende istiyorum diyor ama istanbulda geçinemeyiz tek benim maaşımla sen çalışsan çocuğumuz olunca kim bakacak diyor burda en azından karnımız doğuyor diyor tabi diyemiyorum ona bi sürüngen gibi onların altında yaşamaktansa yaşamayım daha iyi diyorum yediğim lokmalar bogazıma dizileceğine yemem daha iyi ama o öyle düşünmüyor geçin sıkıntısı zor o zaman öyle demezsin diyor bilmiyorum kızlar bilmiyorum ne yapacağımı:(

Günaydın kızlar....
Ayşegülcüm geçmiş olsun canım,
evet artık rahatım ama ben benden
gittim...26 yaşındayım panik atak
hastası oldum onların sayesinde
bu yaşta...senağlama

Günaydın kızlar....
Ayşegülcüm geçmiş olsun canım,
evet artık rahatım ama ben benden
gittim...26 yaşındayım panik atak
hastası oldum onların sayesinde
bu yaşta...senağlama
canım ya boşver geçmişi sen şimdiye bak kapat o sayfayı mutlu olmya çalış bence kocayıda boşver bu hayat bida ele geçmez kıymetini bilmek lazım kendini hasta ettin düşüne düşüne o insanlara noldu mutlu mesut yaşıyolar değermi hiç bence asla ödün verme iyilşirsin inşallah canım ama inan hastalıkların hepsi psikolojik moralle iyi olunur kıyma kendine gençliğine 26 yaş çoook genç bence bende 28im herşeye rağmen zevk almaya çalışıyorum bırakmıyorum hayatı yakasındayım hala sositososito

aysegul gecmıs olsun canım sana vede bebegıne
canlarım insallah hepınız cok mutlu olursunuz
rabbim hepınızın gonlune gore versın
optum hepınızıde

aysegul gecmıs olsun canım sana vede bebegıne
canlarım insallah hepınız cok mutlu olursunuz
rabbim hepınızın gonlune gore versın
optum hepınızıde

sağol kapriscim amin inşallah hepimiz hakediyoruz kızlar güzel bi yaşamı bir akadaşımdan duymuştu bi sözü söyledi hiç unutmam allah dağına göre kar verirmiş çekebiceğimiz için taşıyoruz bu yükü demekki sızlansakta yaşıcağız taşıyamaz olsak bitmişti herşey çoktan onun için hayatı güzel geçirebilmenin yollarını bulmak gerekiyo

selam kızlar nasılsınız biliyorum durumumuzu ama adettendir işte :delphin:
bende aynı değişen bişey yol iş yok güç yok aynı tas aynı hamam
belinay sendemi panik ataksın canım ya
ben kapı çalsın yerimden hopluyorum inanın
çocuklar gülüyor bana anne zildende korkulurmu
diye ama ne yapıyim elimde değil :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ah belinay ah bendede egzama var stresten daha çoğalırmış ellerim başım hep böyle ne diyeyimki ben 7ay içinde ölmek için yapmadığım kalmadı bileklerimi kestim hap yuttum ama kendimden başka kimseye acı vermedim kimsenin haberi bile olmadı kocam harici oda bana bağırdı üstüne senin yüüznden yaptım artık bu evde yaşamak istemiyorum dediğim halde hala göründüğü gibi yaşamaktayım 7ay bitti bugün 8ayıma girdim ama bi görün beni bittim nerde eski ben...

ah belinay ah bendede egzama var stresten daha çoğalırmış ellerim başım hep böyle ne diyeyimki ben 7ay içinde ölmek için yapmadığım kalmadı bileklerimi kestim hap yuttum ama kendimden başka kimseye acı vermedim kimsenin haberi bile olmadı kocam harici oda bana bağırdı üstüne senin yüüznden yaptım artık bu evde yaşamak istemiyorum dediğim halde hala göründüğü gibi yaşamaktayım 7ay bitti bugün 8ayıma girdim ama bi görün beni bittim nerde eski ben...

canım sana biraz daha sabır et demekten başka bir şey söyleyemiyorum...belki bir şeyler değişir ayşegülün dediği gibi eşin onların gerçek yüzünü görünce değişecektir eminim ama bunun içinde biraz sabır...hem neden canına kıymaya kalkıyorsun ki onların yüzünden, sana birşey olsa yine umurlarında olmıcak çünkü sakın canım birdaha öyle şeyler yapma...

canım sana biraz daha sabır et demekten başka bir şey söyleyemiyorum...belki bir şeyler değişir ayşegülün dediği gibi eşin onların gerçek yüzünü görünce değişecektir eminim ama bunun içinde biraz sabır...hem neden canına kıymaya kalkıyorsun ki onların yüzünden, sana birşey olsa yine umurlarında olmıcak çünkü sakın canım birdaha öyle şeyler yapma...

ya eşim pısırık halksızlığa uğruyoruz banamısın demek ben gelinim ya ben savunuyorum kendimi sen savunsana karını erkeksin saygıymışta büyükmüşte tamam hepimizin büyüğü var ama haksızlığa uğrayıp hakkımı savunmayıp pısıp kalacağıma hakkımı savunurum saygısız olurum daha iyi

selam kızlar nasılsınız biliyorum durumumuzu ama adettendir işte :delphin:
bende aynı değişen bişey yol iş yok güç yok aynı tas aynı hamam
belinay sendemi panik ataksın canım ya
ben kapı çalsın yerimden hopluyorum inanın
çocuklar gülüyor bana anne zildende korkulurmu
diye ama ne yapıyim elimde değil :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sanada selamlar canım....
evet bendede panik atak var bir süre ilaç kullandım,
daha kötü olduğumu hissettim kendi kendime aşmaya çalışıyorum...
benimki fazla ilerlemiş durumda değil ama bende sevdiklerime birşey
olacak korkusu var sürekli kızıma birşey olacak diye korkuyorum...
mesela bu gece karnı ağrıyarak ağlayarak uyuyup kaldı odama gidip yatamadım.
bende onun yanına kıvrıldım sabaha kadar uyuyamadım hep nefesini dinledim.
bilmiyorum belkide ondan başka kimsem olmadığı için böyle yapiyorum ama
bazen çok aşırı oluyorum...

Back