arkadaşlar ya bu ilgisiz eşlerimiz adam olmaz mı acep
ya ben bu monotonluktan sıkıldım değişik şeyler arıyorum:uhm:
bugün mesela mailine ayşe armanın aşkla sevgiyle ilgili güzel bi yazısını attım:dance:
biraz anlasın beni,hayatın sadece işten ibaret olmadığını bir iki sevgi sözcüğnün bile ne denli kıymetli olduğunu
ayrıca kendi duygularımı ifade eden yazılar da yollayacağım bu mail işine kafayı taktımkötükedihüso bakalım ne olacak
yaa ben onun ençok bana olan ilgisini ve beni şımartmasını seviyordum,iki senede ne değişti
kaydirigubbakcemile ya keşke buradaki gibi beni elimden tutup sürüklese ve işten izin aldım haydi tatile çıkıyoruz dese
nerdeee off bütün bu simgeler sevgili kocişe olsun:mymeka:Çok üzgünüm çoookyasakkelimesenağlama
amma dertliymişim hee:çok üzgünüm:
hayırlı cumalar arkadaslar
gecmis olsun aysegül acaba dismi cıkarıyor benim kızımda cok huzursuzluk cıkardı üc dört gün dikkat ettim köpek dislerini cıkarıyor jel sürdüm hemen nerdeyse parmağımı yiyecek ne kadar agrıyorsa onun üstüne hemen uyuyordu denesene sende artık dis cıkarma yasıda geldi senin minik erkegin o servis işinde yalnız degilsin ne kadar kötü bir işimiz var hastalıkta saglıkta hic dinlemiyor hep yapmak zorundayız
peditidusda cok güzel aferinden daha cok faydası var ama bence galgel al bir dene bebegin ağzına eger faydası olursa antibiyotik vermezsin
ya kızlar avatarıma bende resim koymaya çalışıyorum ama olmuyor bana anlatırmısınız nasıl
hayırlı cumalar bayanlar,çocuk yapmaktan vazgeçtim olmaz biz düzelmeden olmaz bu evde çocuk falan bakılmaz sabah gene tartıştık istanbulu unut asla gitmeyeceğiz bu evden diye bağırdı bende söz vermiştin deidm ben hatırlamıyorum öyle bişey dedi nefret ediyorum senden dedim bende senden nefret ediyorum tiksiniyorum iğrenç insan dedi düşünebiliyormusunuz ben artık yazacak bişey bulamıyorum eminim sizde öylesiniz kafayı yeyeceğim hatta yedim belkide hiç bişey olmamış gibi yatağımı topladım kahvaltı yapmadım akşamda yememiştim zaten eltim saolsun sinirettiaç aç oturuyorum şimdi
hayırlı cumalar bayanlar,çocuk yapmaktan vazgeçtim olmaz biz düzelmeden olmaz bu evde çocuk falan bakılmaz sabah gene tartıştık istanbulu unut asla gitmeyeceğiz bu evden diye bağırdı bende söz vermiştin deidm ben hatırlamıyorum öyle bişey dedi nefret ediyorum senden dedim bende senden nefret ediyorum tiksiniyorum iğrenç insan dedi düşünebiliyormusunuz ben artık yazacak bişey bulamıyorum eminim sizde öylesiniz kafayı yeyeceğim hatta yedim belkide hiç bişey olmamış gibi yatağımı topladım kahvaltı yapmadım akşamda yememiştim zaten eltim saolsun sinirettiaç aç oturuyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?