Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

kızlar bu güzel zöz sizlere
[COLOR="Red"TANIŞTIĞIN KİŞİ SABAH GÜNAŞİN YENİ DOĞDUĞU TAZECİK KUMSAL GİBİDİR UNUTMAKİ AYAK İZLERİN SENİN İSTEDİĞİN GİBİ OLACAKTIR][/COLOR]

sağolun kızlar doktora ğidecegim bugün kızımla aynı enfeksiyonu kapmışız heralde canım benim hic hali yok iyi dilekleriniz icin tesekkür kendinize iyi bakın öptüm

canım çokkk geçmiş olsun bu aralar pek giremiyorum moralim çok
bozuk koçiş evde işi bıraktı yine nete girdimmi surat asıyor kızyor kıskanıyor niyeyse
fırsat buldukça gelirim dr gelince haber ver canım merak ettik geçmiş olsun tekrar a.s.

iyi akşamlar kızlarr
tinkimi bitanem bozma moralini inşallah başka bi iş bulur eşin hakkınızda en hayırlısı olsun canım
janet canım dr ye gittinmi inşallah önemli bir şeyiniz yoktur senin vede meleğinin gecmiş olsun 2 nizede
öptüm kızlar hepinizi kocamann

ben akciğerlerimi üsütmüsüm iki haftalık bir tedavi verdi kızımda enfeksiyon kapmıs yüksek ates orta kulak iltahabı zaten gelişmiyordu canım simdi buda tuzu biberi oldu 10 tane iğne verdi sabah aksam yapılacak bir haftada buhar tedavisi ekstara ilaclar ama sabahtan beri bir ben atesleniyorum bir kızım bir an önce iylesebilseydim böyle olmuyor

günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün hepimize güzel bir gün olmasını diliyorum sevgiler

canım çok geçmiş olsun sanada yavrucuğunada
inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz canım :1hug:

nasılsınız kızlar bugün :1hug:

günaydııııın güzel hanımlar nerdeyse tünaydın olcak ama rengi gidiyo bu topiğin ne zaman baksam durgun valla

her ikinizede geçmiş olsun canım
inşallah tez zamanda iyileşirsiniz canım

******* Umut Çiçekleri *******

Güneşli değildir hep gönül bahçem
Yıldırımlar düşer,şimşekler çakar
ara sıra
Umut çiçekleri ekerim tekrar
Açsınlar diye gelecek bahara......

Eşin eş ise ne işin var düğün evinde; düğün senin evinde:

Eşin eş değilse ne işin ölü evinde; ölü senin evinde:

Kimi der ki Kadın
uzun gecelerinde yatmak içindir,
Kimi der ki kadın yeşil bir
harman yerinde dokuz zilli
köçek gibi oynatmak içindir.
Kimi der ki Ayalimdir.
Boynumda taşıdığım vebalimdir.
Kimi der ki hamur yoğuran.
Ne o, ne bu ,ne döşek, ne köçek,
ne ayal ne vebal.
O benim kollarım ,bacaklarım,
Yavrum, annem, karım ,kız kardeşim hayat arkadaşımdır.
NAZIM HİKMET
böyle diyebilen kocalarımız olması dileğiyle

Son düzenleme:
bu erkeklerin topunun canı cehenneme hemen hemen hepsi aynı anladığımm kadarıyla

genede çabuk anlamısın bizim evlendikten sonra anlaya bildik

Son düzenleme:
iyi akşamlar...janetcim geçmiş olsun sana ve kızına...dikkat edin canım...

iyi akşamlar kızlarr
janetcim sana vede kızına acil şifalar diliyorum
öptüm hepinizide kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…