Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

size bir kac itiraflar arkadaslar baska bir siteden aldım benimle yakından uzaktan alakası yok ama cok komik

Sprey
Çekmecede uzun süredir duran gözyaşartıcı spreyi, bir gün gelip de kullanabileceğimi veya kullanmak zorunda kalacağımı hiç düşünmemiştim. Hele püskürteceğim adamın kocam olacağını hiç ama hiç aklıma getirmemiştim. Ne yapayım; o da o kadar üstüme gelmeseydi. Valla ben kendimi korudum.

Bitmeyen aşk
Kaçınız annesinin cep telefonundan babasına gönderilmiş "Geç kalma sevgilim, kızlar da yok çabuk gel." yazan bir SMS bulmuştur? Sanırım evlenip ayrı eve çıkmam, en çok annemler için şart

İzin istiyorum
Bir şeyi çok istediğimde önce sevgilimden izin istiyorum. İzin verirse içim rahat, ben huzurlu ve dünyam mutlu şekilde onu yapıyorum. İzin vermezse içim içimi yerken, huzursuz ve mutsuz şekilde yine yapacağımı yapıyorum.

janet çok güzeldi
canım kızın nasıl sen nasılsın umarım daha iyisinizdir
canım benim :1hug:

bir kacda romantik

Kıskandım
Hayatımdaki hiç kimseyi bugün otobüste ayrı ayrı otururlarken -ki yerleri yine de yakındı- yanındaki yer boşalınca "Buraya gelir misin hayatım?" diye kendisini çağıran yaşlı amcanın karısı kadar kıskanmadım... Tüm otobüs seferber olduk bu iki tontişi yanyana oturtmaya.

Romantik hırsız
Her tarafı dağıtan, 2.000 TL civarındaki nakit paramla birkaç takıyı çalan sevgili hırsızı, vazodan alıp yatağıma bıraktığı karanfilden ötürü polise bildirmedim. Sanırım yeni bir aşka ihtiyacım var...

Baba olmak
nanosaniye anne olur da, biz baba olamaz mıyız? Eğer bebeğinizin altını en az annesi kadar değiştiriyorsanız, karnı tok olduğu halde sallanarak uyumak istediğinde onu dizinizde sallıyorsanız, burnundaki minik ve şirin parçaları annesi gibi temizleyip nefesini rahatlatıyorsanız, kakasının kokusu size en güzel parfümden daha bir güzel geliyorsa, ağzında geveleyip geveleyip salya sümük perişan ettiği herhangi bir yiyeceği "Babba al mamma, babba al mamma" diye ısrarla ağzınıza tıkıştırmaya çalışıyorsa ve siz de bu nefis ikramı onu kırmayıp geri çevirmiyorsanız, 5 yaşına kadar tuvalet çıkışında poposunu silip temizliyorsanız; siz baba olmuşsunuz demektir. Yadırgayanlar olacaktır ama ben babayım, ikinci çocuğum olsun aynısını yine yaparım.

Umursamaz
10a10 'a atfen, aynı hissi daha kötü şekliyle ben de yaşamıştım. Akşam iş dönüşü eve aldığım torbalarla yürürken, evime çok yakın bir sokakta taciz edildim. Şok olmuş halde kocam olacak tomruğa olayı anlattım ve ertesi gün beni otobüsten indiğim yerden almasını söyledim. "Ne yani, bir de bebek bakıcılığı mı yapacağız?" dedi. Kulaklarıma inanamayarak, "İyi o zaman, gelme" dedim, gelmedi. Şimdi de hiçbir yere gelmiyor, zira boşadım kendisini !

Çığırtkan
Yengem dayımdan "evde ses olsun" diye evcil bir hayvan istedi. Dayım gitti; balık aldı. Tebrik ediyorum.

ayyy janet çok güldüm allah ta seni güldürsün
hele umursamaza bayıldımmmm :1hug:

bizimkileri temsil ediyor deyilmi bunlardan cok var
sağol canım hala hastayım cok kötü bir türlü gecmiyor baya güclü bir enfeksiyon heralde dünden beride esimde hasta ben neler cekiyorum kac gündür unuttu herkese o iyilesti ben cok kötüyüm deyip duruyor boğasım geliyor bazen neden kadınların hastalığına bu kadar duyarsız kalıyor erkekler yada benim kocam diyeyim
ev heryer dağılmıs bir bardağı alıp bir tarafa koymuyor mecburen kalktım ayağa iki gündür zaten cocuklar kücük olunca yatma gibi bir sansın yok evimi görsen korkarsın su anda heryer camasır bulasık cok calısmam lazım cokkkk

janetcim tekrar geçmiş olsun canım
yazdıklarında çok güzeldi çok güldüm:roflol:
ama iki yaşlı insan hakkında yazdığın çok güzeldi.çok anlamlıydı
inşallah bizlerde yaşlanınca öyle oluruz öyle sevgi dolu:asigim:

insallah canım ama böyle kocalarla o günleri yasayacak ömrümüz kalırmı bilemem bunlar bizi erken kocatır gibime geliyor

insallah canım ama böyle kocalarla o günleri yasayacak ömrümüz kalırmı bilemem bunlar bizi erken kocatır gibime geliyor

bencede doğru söylüyorsun canım en azından kendim için
söyliyim ben bu yaşta kocadım

günaydın arkadaşlar
hepinize sağlıklı ve güzel bir hafta diliyorum
gen çok sınırlıyım ne yapacam bu adamla ya arkadaşlar
akşama kadar kızımıla zaten zor nefes alıyom
akşam oldumuda aynı maraton devam ediyo be adam bı bak deme hiç zora gelmez tamam yorgunsun ama bende yorgunum o kadar kşiye yemek temizlik hiç yardımcı olmuyo (sizin eşlerinide böylemi arkadaşlar) bide iki çocuk hiç vallahı kimseninumuru değil kız yanında düşüyo bana bağryo salak baksan yanında yok ilaki ben bakacam ama sevmeye geldimi seviyolar bakmaya geldımı yok kimsede tik.sabah sabah da sizileri sıktım neyse hepinizi öpyorum
görüşmek üzere

Son düzenleme:
frezyacım canını sıkma bu konuda tek değilsin.benim 3 tane çocuğum var.benim eşimde öyle
kersinlikle yardım etmez hep yorgundur yada bu senin işin benmi yapacam der
ha arada bir büyük temizlik yaptığımda ağır eşyaları çeker perde asar.bazen yatağını toplar kıyafetlerini yerine asar ama benim sürekli söylememleklava:

ben söylemekten vaz ğectim canım adam bir iş yaparken sanki dünyalar ayağa kalkıyor eline yüzüne bulastırıyor sonra sinirleniyor ve nedense onunla yaptığımız işler hep karısık oluyor
halbüki tek yaptığım zaman cok daha ğüzel oluyor hani derlerye ğönülsüz aş karın ağrıtır ya baş bizimkide o hesap
bende artık bir karar aldım kendim ğöbeğimi kendim kesiyorum ona kolay kolay bir şey demiyorum tabi o sonra sok oluyor bu nasıl yaptın diye ya sinirliyken helede ormantik bir kocaya sinirliyken koltuklar bile tek elle kalkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…