• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

janetim çok haklısın canım bütün yazdıklarına katılıyorum canım çok güzeldi...

iyi geceler kızlar bizim iş bitti yine anladınız artık senağlamasenağlama
çok durdu bir hafta çalıştıya yeterrrrrr senağlamasenağlama

günaydın kızlar
GoodNight%20Good%

cok hastayım kızlar biraz sinirliyim koca yüzünden üstüne aksam kücük kızımda hasta oldu niye hersey üst üstte gelir

canım benim geçmiş olsun çok.ciddi bişey diildir umarım.kocalar insanı sadece sinir edio zaten

herkese iyi akşamlar.ben geldim diye herkes kayboldu galiba...kaydirigubbakcemile3

janetcim başın sağolsun ve kızına çok geçmiş olsun...

1 hafta kayboldum bayağı gelen olmuş hepiniz hoş geldiniz kızlar ne mutlu bize daha da büyüyoruz ve kalabalıklaşıyoruz..(ağlancak halimize gülüyorum)..

janetcim ne iyi yapmışsında bu topiği açmışsın...içimiz biraz rahatlıyor.en azından ormantik koca birtek bende yokmuş diye teselli oluyor.bu topikte olmasa napardık acaba merak ediyorum..

of of ah şu erkek milleti bizi ne hale getirdi...neyseki :enbuyukkk:

aynen canım ormantigin önde gideni benimki heralde dün büyük kızı lavoboya götürmüstüm birden ayagım kaydı ve düsecek gibi oldum 16 kiloluk kızım kucagımda tabi ondan sonra ne olduysa oldu nefes alamıyorum sanki koku alamıyorum öylece yattım bu gün bir kalktım kücük kız kendiliginden uyumus evde her yer heryerde en azından kahvaltı tabagını bir dolaba koy sinir oldum agladım hırsımdan simdi iyiyim azıcık ama gecmesse hemen doktora gidecegim ya üşüttüm köyde yada kendime bir seyler yaptım insallah düzelirimde bir an önce evde bir iki gün hasta oldugun zaman sonra evi toplarken yine hasta oluyor insan söyle azıcık yardımcı olsa en azından ortalıgı toplasa bir corba koysa en azından iki yıl bekar evinde kalmıs her seyi yapmayı biliyor cok vurdum duymaz cok sinir ediyor beni laftada cok seviyor beni her zaman öyle söyler birde söylemeden uygulamada gösterse

geçmiş olsun janetcim...boşver takma kafaya canım hepimizinki öyle biliyosun canım...seninki yine sevdiğini söylüyomuş benimkinde o da yok aahh aahh...

janet cım cnm çok geçmş olsun arkadaşim
inanki hepsi böyleler benimkide öyle cnm
bazan hastaolurum çok zor çocuğa bakıyo sankı sadece benim
inanki bende sinirden bazan ağlıyorum cnm
ama kendimize yapıyoruz onlara bişey olmuyo
cnm tekrar sana ve meleğine acil şifalar dilerim balım öptüm

Günaydın canlarımmmm
janetcim gecmiş olsun bitanem dikkat et kendine
tüm hasta olanlara Allahtan acil şifalar dilerim
hepinizi öptüm kızlarrr

günaydıııın janetcim geçmiş olsun canım benimkide aynı valla anlatıyosunuz ya bazen hah bu işte benimkinin cinsinden diyorum bizim o ufak romantik dönem biti verdi hemen demştim ya ömrü kısa sebebinide öğrendim burdaki yazılarımı okumuş çünkü bana dediki sende beni eleştriyosundur arkadaşlarına dedi anladım bu değişimin nedenini dediğim gibi ömrü bitti eski tas eski hamam janetin dediği gibi bizdede sorarsan çok seviyomuş beni öyle diyo ama uygulamada sıfır dün diyoki ben içimden romantiğim kendisi yengeç burcu ya alakan yok demiştim öyle diyo bende bana varmı bi faydası senin içinin dedim :)

sağolun kızlar doktora ğidecegim bugün kızımla aynı enfeksiyonu kapmışız heralde canım benim hic hali yok iyi dilekleriniz icin tesekkür kendinize iyi bakın öptüm

sağolun kızlar doktora ğidecegim bugün kızımla aynı enfeksiyonu kapmışız heralde canım benim hic hali yok iyi dilekleriniz icin tesekkür kendinize iyi bakın öptüm

geçmiş olsun canım hem sana hemde kızına
acil şifalar canım

Back
X