Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

canım benimkide bana yardım ettiği ender zamanlarda genelde sinirlenir.zaten sinirli biri.
bende hiç yardım etmese daha iyi derim ama boşver çok rahatada alışmasınlar ben çok işe ben anlamam yapamam gücüm yetmez derim baştan böyle alıştırdım.sinirlensede yapsın hep bizmi yorulacaz demikaydirigubbakcemile3
yani benimkide seninki gibi ama ben pes etmiyorum inatla sinirlensede kızsada yaptırabildiğim kadarını yaptırıyorum:roflol:örneğin mangala kesinlikle elimi sürmem ben anlamam diyorum çıkıyorum
aman be canım biraz kendi değerimizi bilelim demikaydirigubbakcemile5

CNM BENİM SENİNKİ GENE BİŞEYLER YAPİYO YOK ANAM NERDE
AMA DAĞTMAK TA ÜSÜTÜNE YOKkötükedihüsokötükedihüso
BİR MUTFAĞA GİRER AMAN ALLAHIM BÜTÜN TABAKLAR KİRLİ SANKİ LOKANTA İŞLİYO ADAM AMAN YAPMASIN DAHA İYİ CNMklava:

yok canım allah var hayrı pek dokunmasada dağınıklığı yoktur.örneğin aldığını hemen yerine koyar.mutfağa zaten girmez:roflol:
tek dağınıklığı işten gelince kıyafetini koltuğa bırakır.kirli çorabını bir tarafa atar bende buna çok kızıyorum ama ne çare 7 yıldır aynı düzelmiyoklava:
bazen ben çok söylendiğimde yatak odasına götürür kıyafetlerini düzenler ama pek nadir bunu yapar.

sanki benimki farklı kızlar aynı kirli kokmuş çoraplar
ortalıkta sabah mutfakta kahvaltı ederken çayı biter kalkmaz çay koyklava:
bu kadar elini uzatsa çaydanlığa uzanacak ama yok hep benden bekler
bir gün o çaydanlık geçiçek biyerlerine ama sabır ediyorum klava:
hepimiz araya araya zor bulmuşuz bu ormantikleri klava:klava:

allah askına bir ğün eslerimizle nasıl tanıstığımızıda anlatalım allah bilir ya hepimizikide birbirine benzer

yoooook yoooook yookkk evliyim ama nasill evlilik bu yaaaaaaaaaaa suan coook sinirliyiiiimmmmmmm yeter artik diyorum cokk SIKILDIIIIMMMMMMMM klava:
klava: Çok üzgünüm çoook NEFRETT EDIYORUUUUUUMM KOCAMMMDANNNNNN Çok üzgünüm çoook

CBN BENİM BAK BU ÇORAP KONUSUNDA BİŞEY DİYEMEM
İŞTEN GELDĞİNDE DİREK BANYOYA GİDİP ORDA ÇİKARİR VE ASLA DUŞ ALMADAN OTURMAZ TEMİZLİK KONUSUNDA TİTİZ AMA YAPMAYA GELDİMİ HİÇ İŞOLMAZkötükedihüsoklava:klava:

cnm benim ya çalişmiyomu bu adam ya cnm
çocukların varmı
ve neden böyle yapiyo hepmi böyle arkadaşim ya bak üzülme istediğin zaman seni dinlerim yazmak istediğinde benimle baylaşabilirsin cnm ya çok üzüldüm

calismiyo geceleri isim var deyip gidiyor iste.kizim var 1 tane 2.5 yasinda simdi trde annemin yaninda
yaza kadar orda kalacak benim okul falan vardi bakacak kimse olmayinca burda anneme biraktim senağlama

cnm benim inşallah en ksa zamanda düzelir eşin ne diyeyim arada çocukda var cnm ya cnm kızınıda özlemişindir cnm
şimdi seni çok iyi anliyorum bitanem ya kiyamam ben sana ha cnm birde sen türkiyede değilsin öylemi akraban varmı orda cnm
allah yardımcın olsun cnm benim

evet canim trde degilim almanyadayim.esim zaten teyzemin oglu burda bi tek akraba olarak 3 görümcem var 1 de kaynim var ama onlarda esimle küsler gelmiyolar bize,kizimi coooook özledim. senağlama

cnm iyi geceler ben çikiyorum
ama herzaman yazmak istersen özelime yaz cnm ve hep buralrdayım
allah yardımcın olsun evli olupta yanlız kalmak çok zor
allah emanet ol cnm

iyi ğünler kızlar
bu ğün kimse uğramamıs yine ğün yapacağız mecburen ortak bir ğün belirleyelim

slm arkadaşlar , bazılarının yazılarını okudum. Erkeklerin işten eve gelip yemeğini yeyip horlaması , tv ye dalıp bizi dinliyormuş gibi yapıp aslında dinlememesi vs. Klasik erkek tipi işte.. :sm_confused: O kadar çok kadından dinliyorum ki aynı şeyleri .. Hatta bir ablamız var kocasının ilgisizliğine sinirlenip koşar bizlere gelir eşinin arkasından sayar durur .. klava: Gurbette olmak çook zor çok. bende ailemden uzaktayım , benim eşimde aynı şeyleri yapar .. :bbo: Ama inanın asker ve polis eşi olmak kolay değil .. İş yerinde yaşadıkları stresi eve de getiriyorlar yaptığımızdan da memnun olmuyorlar.. Gülümseyerek kapıyı açıyosun adamın suratı asık.. Keyfi yok.. Hatta bazı arkadaşlarımız var bu gurbette bu sıkıntılar yüzünden hergün dışarıda gezmelerdeler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…