Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

günaydın canım çarşıya gidicem komşumu bekliyorum
beraber çıkacaktık koçişi kahvaltı ediyormuşşş

hoşşşş geldin canım aramıza :1hug::1hug:

nan tinkim kustum sana böyle biryervarda niye yazmiyon kız
neyse hoşbulduk cnm öptüm:teytey:

hoşgeldin frezyacım.....nasıl görmedin sen burayı biz uzun zamandır burdayız....

oohh oohh ne ne güzel....darısı bizim başımıza inşallahkaydirigubbakcemile5

FREZYA hos geldin canım
ayşegül çelik normaldir canım bunlar arada sırada bizimkilerde bunları yapar acaba akıllarından ne geciyor o zamanlarda ne istekleri var yacokacimcoook yaŞenizyada artık burda takıldım iste daha ne istekleri olur acaba

selam kıslar nasılsınız
ben anladım artık bu kocalardan fazla bişey beklemezssen anca mutlu olursun.beklentilerimize karşılık gelmediinde çok üzülüoruz.en iisi beklemede üzülmede.belki ozman şaşırtırlar diimi ama.

Kurşun sesi kadar hızlı geçer yaşamak;>Öyle zordur ki, kurşunu havada, sevgiyi de yürekte tutmak! Bazen >duygularımız bizden erken yaşlanır ve bizden hayatın geri kalanını alır. >Hayatın, kendini anlayanları cezalandırmasıdır bu. Durup, durup ardına >bakan kadınlar vardır. Geçmişi düşünmekten şimdiyi yaşayamazlar. Herşeyi >didikleyip duran, mazisinin gölgesinden, anılarının yükünden bir türlü >kurtulamayan, gözleri ufuk yorgunu kadınlar. Güçlü, köklü bir biçimde yeni >arkadaş edinecek yaşları geride bıraktıysan eğer,hasar görmüş eski >arkadaşlıkları onaracak çağı da geride bırakmış oluyorsun. Zaman >ilerledikçe birçok sey, daha zor olmaya başlar. Beklentisi yüksek olan >kadınların yalnızlığı daha koyu oluyor. Büyük lafların gölgesinde geçen >hayatlar, bir daha iflah olmuyor,geçip gittiğiyle kalıyor. Zaman, >aşk...... herşey! Ayrılıkları ayrıntılar acıtır. Kadınları mahveden >erkekler değil, ayrıntılardır. Erkekler, erkekliklerinin tadını >alabildiğine çıkartırken, kadınlar bu konuda da umutsuzdurlar. Çünkü >kadınlık bekler.>>Ummak ve beklemek kadınlığa verilmiş iki cezadır.>

kıslar siznle okuduğum bi yazıyı paylaşmak istedim

hoşgeldin frezyacım.....nasıl görmedin sen burayı biz uzun zamandır burdayız....

CNMHOŞBULDUK YENİ GÖRDÜM HAYATIM GÖRÜŞMEK ÜZERE

HOŞBULDUK JANET :enbuyukkk:

kızlar yeni gelen arkadaşların hepsine hoşgeldiniz demek istiyorum benim koca hep deh dehle gider dehdeh bitince kendi haline sal kalır olduğu gibi kendi halinde yaşar gider dürtceksin arada bi dürttünmü ömrü 2gün taş çatlasın bidaki dürtmeye kadar boş zaman anlıcanız bakalım ne kadar sürcek bu kez yazcam size dobra dobra ne kadar sürcek bakalım dilerim bu son olur ömür boyu böyle gider benim ve aynı durumda olan herkesin düzelir innnnnnnnnşaaaaaallllllllllaaaaaaahhhhhhhhhhhh

candy şiir çok güzel gerçekten ve benim yapmak istediğim şeyleri anlatıyo ömrümü tüketmek istemiyorum ben oğluşum bi büyüsün gezcem tozcam valla hiiiiç umursamıcam yaparımda ben ikizler burcu kadınıyım zor tutar beni bakalım eymi beymi yaman olcak

sağol cnm yapmakta lazım zaten bi kere gelioruz dünyaya.ama işte insanın elinde olmuyo bazen.yaradılışımızda var bizim galiba.umarım herkes dildiği gibi huzurlu bi yaşam sürer.

Kurşun sesi kadar hızlı geçer yaşamak;>Öyle zordur ki, kurşunu havada, sevgiyi de yürekte tutmak! Bazen >duygularımız bizden erken yaşlanır ve bizden hayatın geri kalanını alır. >Hayatın, kendini anlayanları cezalandırmasıdır bu. Durup, durup ardına >bakan kadınlar vardır. Geçmişi düşünmekten şimdiyi yaşayamazlar. Herşeyi >didikleyip duran, mazisinin gölgesinden, anılarının yükünden bir türlü >kurtulamayan, gözleri ufuk yorgunu kadınlar. Güçlü, köklü bir biçimde yeni >arkadaş edinecek yaşları geride bıraktıysan eğer,hasar görmüş eski >arkadaşlıkları onaracak çağı da geride bırakmış oluyorsun. Zaman >ilerledikçe birçok sey, daha zor olmaya başlar. Beklentisi yüksek olan >kadınların yalnızlığı daha koyu oluyor. Büyük lafların gölgesinde geçen >hayatlar, bir daha iflah olmuyor,geçip gittiğiyle kalıyor. Zaman, >aşk...... herşey! Ayrılıkları ayrıntılar acıtır. Kadınları mahveden >erkekler değil, ayrıntılardır. Erkekler, erkekliklerinin tadını >alabildiğine çıkartırken, kadınlar bu konuda da umutsuzdurlar. Çünkü >kadınlık bekler.>>Ummak ve beklemek kadınlığa verilmiş iki cezadır.>

erkekler böyle umut edip bekleten
azıcık kadın gibi davransalar hic bir kadında böyle ne umum nede karamsarlıga düser.
nedense erkekler karılarından hep anaları gibi olmasını bekliyor sevgilisi veya flört döneminde ise sevgili oda ilk günlerinde söyle kıdemli sevgili veya nisanlı oldugunda herseye karısma hakları onlara hizmetci mumamelisi yapmaya baslıyor tabi kadın bu hallerini görünce tüm hisleri biti veriyor karsısındaki erkekten bu sefer acaba değisirmiler baslıyor tabi bunda cevrenin etkiside büyük değisir yavrum böyle kalırmı ama kalıyor sonrada yıllar gecip gidiyor
erkeklerin cogu böyle olduktan sonra bosanmanın ayrılmanında cok bir anlamı yok böyle idare edip gidiyoruz artık bence bu ceza degil kadının kendi secimi

ve ben inanmıyorum kadınların beklentisi yüksek oldugunu malesef kocaların beklentisi yüksek iyi bir anne ol bana hic bir is yükleme yeri gelirse kızarım cocguma yeri gelirse severim
iyi bir karı ol herseyi dörtdörtlük yap benden bir sey bekleme gezme is yapma alısveris hasta oldugunda ilgi bunlarda dahil olmak üzeriki bir cok erkek hasta oldugunda ölecek gibi davranıyor kadın hasta oldugunda tek basına doktora gidiyor ve kendi ihtiyaclarını kendi karsılıyor en fazla bir gün yatabilirsiniz hastayken sorumluluk o kadar cokki kadının baska altarnatifi yok cünki
ve ailesi sanki onların ailesi var sadece siz kendiliginizden büyüdünüz sadece kötü günlerde sıkıntıya düsüldügünde söyle anne gelsin baban biraz destek cıksın bunu bir cok erkek yapıyor
simdi suc kadındamı erkektemi bence kadınları bu hale getiren hep erkekler

janet çok haklsın cnm sana yürek ten katılıyorum
geçen aynı sözü ben eşime söyledim beni buahale sen getrdin diye adamda çit yok .

janet sana sonsuz katılıyorum canım dört dörtlük onlar aileleriyle bizler hiçiz sanki uzaydan geldik hep onlarınkini ara hatır sor o seninkini aramasın hiç bide üstelik hiç bi haltada yaramazlar dediğin gibi anca torun severler bakmaya gelince ananı çağır o baksın olur hastalığa gelince senin öyle bi lüksün yok ben hamileyken bılaşıkları yıkayıver dedim hastaydım çok neymiş midesi bulanırmış yıkayamazmış kendi yediğinden insanın midesimi bulanır ya ne komik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…