Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

ya kızlar gerçek anlamda ben evliyim ama kocam yok.ruhen değil bedenen.henüz 84 günlük evliyim ama 45 gün sonra kocacım kuş gibi uçtu ya (( memurluk başvurumuz vardı uzun zaman bekledik ses çıkmadı bizde evlenelim artık dedik evlendik 10 gün sonra ataması yapıldı.45 gün sonrada işe başaladı.kocaaammmmm yooooookkkkkk ya ne şans ya.ne olduğunu anlayamadan birbirmizin tadına doyamadan gitti.ama en azınıdan siz berabersiniz ne güzel (

:uhm:ya janet kaç yıllık evlisin ve ne zamandan sonra böyle hisstmeye başladın?ve senin için asıl sorun ne bilemiyorum ama benim asıl sorunum eşim gerçekte çok düşünceli ama bunu hiç göstermiyor ve aldığı hemen hemen her kararda ben yokmuşum gibi karar ları kendi kenidne alıyor...varmısın yokmusun?

janetcim oğlum uyumuyo uyanık bu ara uslu oynuyo kendi kendine baby tv izliyo balıkesirin içindeyiz g.o.p askeri loj. Biliyomusun burayı eşimin aileside bandırmada eşim buralı anlıcan

Melikecim aynen canım benim durumda bu sevdiğini biliyorum değer verdiğinide ama gösterme özürlüsü dediğin gibi kendi kendine karar alır bana sormadan misafir davet eder mesela yada gitceğimizi söyler belki başka planım var çocuklu bi kadınım ben bebeğim bazen huysuz oluyo bişey anlamıyorum misafirlikten

Asifırtına ne istiyon kıııdaha adamın ruhu olsun o yeter bence yalnız sayılmazsın sen bence bacım şükret haline ben 2 sene bekledim hem ruhu yoktu hem bedeni düşün artık şırnaktaydı üstelik yeni evliydik o orda ben ankarada yalnız başıma yaşadım kimse yoktu 2 sene

14yıl bitecek bu sene
böyle hissetmeme en büyük sebeb ise belkide esimin özgürlügünü sevmesi bence tabi bu ona göre farklı olabilir bu
ama esim kendine karışılmayı sevmez arkadas ve ev gezmelerini gitmeyi sevmez kendi konularından baska konusmayı sevmez kendi konusuda ya futbol yada av ikisindede fanatik sen bir konu anlatırken önemsiz gibi hisettirme bu her zaman degil ama ve birde kendi zevklerinden baska baskalırınında zevkleri olacagına kararlar alacagına düsünmez eeee böyle bir kocayla yasıyorsanız bir yerden sonra ben evliyim kocam yok diyorsunuz birde yıllarca bizim bebekte olmadı benim bazı zamanlar anlatacak hic bir seyim olmazdı o zamanlar evde cıt diye ses cıkmazdı ozamanlar daha kötüydü simdi en azından onlar benim cok vaktimi alıyor

kız janet ısırırım ben o bebişin yanaklarını.maşallah Allah bağışlasın çok güsel bi bebek.avatarınadi senimki dimi

janetcim allah yardımcın olsun canım
meleğinide allah bağışlasın

şu özgürlük konusu haricinde sanki benim eşimi anlatıyosun...:roflol:demekki biz boşu boşuna burda birlikte değiliz...

aynen kızlar bendede özgürlük dışında aynısı özgür olcak kadar yetki vermem ben ona:roflol: janet kızın çok şeker allah bağışlasın canım yerim ben o tombiki takvimin yok ne kadarlık

20 aylık o resimde altı aylık filandı büyüdü artık teyzesi

yani ama artık bu beni cok üzmüyor cünki benim gibi bir cok kadın var biliyorum tinkiminin dedigi gibi bunlar erkeklerin ormantik olanı biliyormusun birde kocalarına asık kocaları romantik ve düsünceliler kulüb acmıs allahım ne kadar güzel anlatmıslar kocaları bizimkilerde kötü degil ama azıcık daha ince düsünceli olsa azcık nazik olsa biraz bizleri düsünse cokmu sey istiyorum nee

katılıyorum sana canım o klubu bende gördüm okudum ama çok delirdim okudukca kıskanıyorum ya kötü bi huy belki ama elimde değil sinirlenmemk için devam etmedim okumaya başkalarının mutluluğunu dinlemeye bazen tahammül edemiyorum gerçekten senağlama

yani bende senin anlattıklarını yaşıyorum zaten seni çok iyi anlıyorum ama benimkini işinden dolayıda ekstra bir ilgisizlik yaşıyorum,anca acıkınca yada birşey isteyince benim varlığımı hissdiyor,konuşmak yok,konuşsakta heşeyi kestirip atıyor,uzun süre dinlemiyor(2 dakkadan fazla olursasinirleniyor)hiç bir şey istiyemiyorum ama oherşeyi tam yapmamı istiyor,sürekli eksiğimi görüyor ama kendnde bana karşı bir eksiklik duymuyor,herşeyi kafasına göre yapıyor ama hiç fikrimi yada duygularımı düşünmüyor,özetle kaba,sinirli,tahammülsüz,dikkatsiz,empati kuramayan mükemmiliyetçi ama kendi değil ama öyle zannediyor,öffff neyse ne hayat eşi işte bir şekilde yuvarlanıp gidiyoruz o beni çok değiştirdi(sinirli,huysuz,sabırsız,kompleksli yaptı)ama kendi burnun dikinde sevdiğim tanıdığım adamın tam tersi bir şey oldu,Allahım yardım et,şimdide depresyon tedavisi görüyor ama ben hep ona destek ve çok mülayimim,ama ben tedavi falan göremiyorum,ben anneyim ayakta durmak zorundayım, hele doğumdan sonra 1 sene yüzüme bile bakmadı lohusayken hep yalnız bıraktı 3 sene ayrı şehirlerde görev yaptık,say say bitmez tatlım,Allah hepimiz ferha ulaştırsın,fazlada halimden şikayet etmek istemem,beterin beteri var,by bykafamçokkarıştı

offfffffffffff kiiiiiiiiii offffffffffffffffff:içelim::içelim::içelim:

offfffffffff kiiiiiiiiiiiii offffffffffffffffffff:içelim::içelim::içelim:

offffffffffffff kiiiiiiiiiiiiiiii offffffffffffff:içelim::içelim:
ormantikler işte benimkide uyuyo şu an soğuk diye işe gitmedi
bi bakıyım dedim size hemen kaçıcam
offfff içim acıyor :içelim:

evet canım yaa minik açtı topiği bende bir kere baktım okudum ağlamaya başladım çok üzüldüm neden benim eşimde böyle değil,neden bende eşim hakkında böyle güzel şeyler konuşamıyorum diye...yok çünkü yok...dediğin gibi janetcim çok kötü değiller ama az da olsa düşünceli,anlayışlı olsalar ne varki...

canım ben ne buraya yazabilirim ne oraya.çünkü benimki ne sizinkiler kadar ilgisiz nede ordakiler kadar ince düşünceli orta şeker bişey yani:roflol:
şimdi ben hangi topiğe yazayım ya:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…