Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

canım ben benimkine o topikten bahsettim ama sana henüz sebebi hayatımsın diyemiyorum o yüzden oraya bişey yazmıyorum dedim çok canı sıkıldı fena bozuldu:roflol:
ne yapayım sanalda olsa yalan söyleyemem.eşimi çok seviyorum ama oraya çok romantik ince düşünceli diye yazamam çünkü öyle değil:1no2:

sende kocan sana nasıl davranıyorsa kaydirigubbakcemileoraya yaz canım hem kocanın gönlü olur:teselli: hem sinirlendiginde buraya yazarsın bizde seni rahatlatırız

Günaydıııııın kızlar..........
Hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum......
öpüyorum...............

Günaydın kızlarrrr
nasılsınız inşallah iyisinizdir hepinizde
benim misafirlerim var o yüzden KK ye girme fırsatım olmuyo
ama ben genede fırsatımı buldukca sizlerle olacam
öptüm hepinizide kocaman
sizleri çokkk seviyorum

sende kocan sana nasıl davranıyorsa kaydirigubbakcemileoraya yaz canım hem kocanın gönlü olur:teselli: hem sinirlendiginde buraya yazarsın bizde seni rahatlatırız

aslında doğru söylüyorsun canımkaydirigubbakcemile5
ama her sinirlendiğimi yazmayayım canım yoksa beni teselli etmekten bıkarsınızkaydirigubbakcemile3

selam kızlar ben geldim..nihayet...
uzun bir artanın ardından burdayım.neler olduğunu okumaya fırsatım olmadı ama okuyacam.sadece bir merhaba demek için uğradım.görüşmek üzere hoşçakalın.a.s.a.s.a.s.
hepinizi kocaman öpüyorum:enbuyukkk::enbuyukkk:

hoşşş geldim canım
günaydın kızlar nasılsınız herkez koçişle pazar
keyfimi yapıyor ne :jeyyar::jeyyar::jeyyar::roflol:

selam herkese yok be tinkimicim ne keyfi off keşke.yine erkenden çalışmaya gitti.yanlızım yine.

benimkide hala uyuyo:jeyyar:
dün gece geç vakte ladar nette arkadaşlarıyla okey oynadı tabii şimdide uyanamıyo

selam kızlar...nerelerdesiniz...kimseler yok bugün...benimki bugün de işe gitti yani pazar keyfi falan yapamıyoruz tinkimicim...zaten evde olsada bişey farketmiyor ki:mymeka:

belinaycım yalnız değilsin
benimkide bugün işe gitti
bundan sonra hafta tatilimiz salı günü

yok canım biz geleneksel hale gelen ya mevlüt yada cenaze olayına gittik yine bu hafta sonu esimin köyüne artık her hafta sonumuz böyle gecmeye basladı hic bir sey yapamaz olduk hafta sonları amcasının hanımının yedi mevlüdü vardı bu hafta iki gündür köydeydik yeni girdik kapıdan daha bakamadan yapamadan kk neyse sonra görüsürüz kapris merak etmistim canım iyi baska sey olmasında bol bol misafirin olsun tabi sevdigin insanlar

iyi akşamlar kızlar pazar bizim neyimize
değilmi oturacağız böyle evde

evdede otura bilsem sükredecegim yakında kamyoncu yazıları yazacagım topigimize
mesala kamyonu babası alır soförrrbey arkaya yazdırır babam sagolsun diye bende buralara yazacagım beni bu hallere düsüren kocam kaydirigubbakcemile sagolsun diyeeee

güldürdün beni allahda seni güldürsün canım:roflol:

günaydınnn kızlarrrr nasılsımız bakalım :1hug::1hug::1hug:

günaydın kızlar ya yeni gördüm bende
bu kulube üye olayım çünkü aynı şey bendede var niye yalan konuşayım
adam anneden başka kimseyle muhabet etmez nasıl şey anlamadım
niye evlendki bazen düşünüyorum ?
Neyse artkın görüşürz arkadaşlar by

günaydınnnnnnnnnn

günaydın canım çarşıya gidicem komşumu bekliyorum
beraber çıkacaktık koçişi kahvaltı ediyormuşşş

hoşşşş geldin canım aramıza :1hug::1hug:

günaydıııııın herkese mucks mucks kızlar güzel bi hafta dilliyorum hepinize şükür kocasız bi hafta başladı benimki burdaki yazıları okudu herhalde 2gündür meyve soyup vermeler ev temizliğinde yardım etmeler oğlunu öperken benide öpmeler falan dün bi laf konuşaım dedim yine ağzıma tıktı lafı yok beyfen tvmi izlicekmiş benimi dinlicekmiş falan da filanda dedim senin düzelmen buraya kadar olurdu zaten dayanamaz bi yerde tıkancağını tahmin ediyodum bakalım bugün napcak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…