• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

iyi günler kızlar günaydın aysegül benim kızlar ugrarken gördüm sayfada seni ama cevap veremedim günaydınına malum sabah kosturması sonrada sen gitmistin neyse sonra görüsürüz insallah

ari ve erkekleri mutlu etme sirlari :))))

Mesaj Linki
KADINLARI MUTLU ETME SIRLARI

01. Saçlarını okşa,
02. Yücelt,
03. Şımart,
04. Gözlerinin içine bak,
05. Geleceğe ait planlar yap,
06. Dil dök,
07. Yalvar,
08. Destek ol,
09. Yemeğe götür,
10. Alışverişe götür,
11. Tekneye bindir,
12. Güldür,
13. Zeka oyunları yap,
14. Müzik dinlet,
15. Teşvik et,
16. Teskin et,
17. Affet,
18. Hayran kal,
19. Banyosunu hazırla,
20. Güven ver,
21. Kapıyı tut,
22. Asansörde kat düğmesine bas,
23. Arabasının kapısını aç,
24. Isıt,
25. Sarıl,
26. Öp,
27. Ona hasta ol,
28. Kulağına fısılda,
29. Ayaklarına masaj yap,
30. Konsere götür,
31. Onu her yerde ve her zaman bekle,
32. Tanrıçan yap,
33. Onunla birlikte rejim yap,
34. Onunla birlikte spor yap,
35. O uyumadan uyuma,
36. O uyanmadan uyanma,
.
.
.
1000. Ne istediğini önceden anla,
1001. Günde yedi kez özür dile,
1002. Sürekli onu dinle,
1003. Yorganı çekince ses etme,
1004. Yorganı titretme,
.
.
.
6789. Spor araba al,
6790. Saat al,
6791. Yüzük al,
6792. Küpe al,
6793. Traş ol,
6794. Saç seklini değiştir,
6795. Kareli gömlek giy,
6796. Yemin et,
6797. Dayan,
6798. Katlan.
.
.
.

BAYANLARA...

ERKEKLERİ MUTLU ETME SIRLARI

01. Karnını doyur.
02. Televizyonun kumandasını ver.
03. Önünden çekil...

hah buldum aradığım topici bende varım bende.ben yeni evlendim ama koca yok yanımda.çalışmak zorunda malesef yaza kadar sıkı bi şekilde.o yüsden evde pek olamıyo kaocacım.bende yanlızları ounuyorum

hah buldum aradığım topici bende varım bende.ben yeni evlendim ama koca yok yanımda.çalışmak zorunda malesef yaza kadar sıkı bi şekilde.o yüsden evde pek olamıyo kaocacım.bende yanlızları ounuyorum

hoş geldin kulübümüze hemşom yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
nasılsınız kızlar ne var ne yok bugün misafirim vardı anca geldim :1hug:

tinkimi ve candy antalyanın neresindensiniz kızlar iiçimi ilçesimi benimde ailem manavgatta janetcim bende kimse yok diye gittim canım görsem konuşurduk ayrıca kadın ve erkeği mutlu etme sırlarıda çok doğru canım ama bizde ne çok şeymi istiyoz ne hımm yok ya ben seviyom kadın olmayı erkek olup ruhsuz olucağıma kadın olup zarif ve duygulu olurum daha iyi ne dersiniz kızlar

slm sadem candy larayı biliyorum canım çok güzel ya oralar ben manavgatta büyüdüm ortaokul ve liseyi orda okudum orda havalar yumuşaktır şimdi ah ah annemi özledimmmmm:asigim:antalya diyince o da kocası tarafından yalnız bırakılanlardan al birini vur ötekine yav hepsimi aynı olurki senağlamaama allahtan babam gibi değil benim kocam evin yolunu buluyo sadece ruhunu eve getirmiyo o kadardelikafadulden

bende eşimle sürükleniyom ordan oraya tayinlerle hayatımda ilk defa balıkesire geldim bende ya ben bunlara hiiiç takılmıyorum insan mutlu olduktan sonra her yer memleketi bence huzur mutluluk ve sağlık olsun yeter

GÜNAYDIIIIIIN GÜZEL HANIMLAR BOL KEYİFLİ SOHBETLİ GÜNLER DİLİYORUM HEPİNİZE YA BU TEŞEKKÜRLER NİYE KALKTI İYİ OLUYODU YA senağlama

günaydın bencede iyi oluyordu teşekkür
yanlıslıkla yapmıs kuzey öyle acıklaması vardı ama iyi oluyordu en azından birbirimizden haberimiz oluyordu

aslen nerelisin balıkesirin neresindesin su anda benimde tanıdıklarım var orda

Back