Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

ölünceye kadar herhalde...erkeklere sorsak akşama kadar yatıyosunuz ne iş yapıyosunuz ki derlerklava:

ahhhhhh şuu erkeklerrr
sanki bir onlar çalışıyor
acaba biz ne ediyoruz ki
sabah herkes gidiyor akşam eve geliyorlar
ev pırıl pırıl yemekler yapılmış hazır
yiyip içip tv başında uyukluyorlar
sonra herkes yatağa yatmaya gidiyor
ama kadın halen mutfaktadır orayı toplar odaları toplar herkes derin uykudayken o anca
yatağına girer tabi beyfendi kesın o girdinde uyanıp
canım bi su verirmisin yada uykumu kacırdın der
ahhh şuuu erkekler :))))

kızlarrr ne emekliliği yaww
bizim işte malesef olmuyoo o dediğinizden ne zaman ölüm o zaman emekliyiz işte allah gecimizden versin ammmmaaaannnnnnnnnnnn sabah sabah ne diyom yaa kapıyım çenemii

kim demis ölünce emekli oluyoz diye adam karımdan ayrılamam ben diye cam sehba yaptırmıs icinede kondurmus kadını üzerinde birasını iciyor allah bilir daha neler yapıyordur üzerine ayaklarını uzatıp tv izlemek daha bir cok sey neden kurtulamıyor bu kadın milleti erkeklerin eziyetlerinden

günaydın canlarım ama yazıları görünceklava:klava:klava:klavakalavayı alasım geldi elime

janet canım benim niçin sinirlendin kıss,
oklavalar alınmış hemende canım benim

tünaydın kızlar nasılsınız ben günün yarısını uykuyla geçirdim
11.30 kalktım uyuya uyuya büyücem heralde :roflol::roflol:
bir sürüde işim var hepsi beni bekliyor delikafadulden

çok komik ya sehpa olayına çok güldüm kızlar valla ben kararlıyım bu yaz benim mevsimim olcak alcam oğlumu tatile çıkcam eşimin işlerini beklemicem beklesem ömrüm tükencek alıp başımı gitcem bi tatil köyüne yada antalyaya annemlere gezcem hiiiç hayatımdan ödün vermicem gidişatım kötü yoksa buhran geçiriyorum resmen yok hamilelik yok doğum lohusalık bebek derken tabi yalnız başıma çektim hepsini kimse yoktu yeter artık diyorum son nokta bitti :))

helal ayşegül kim tutar senii
yakışır arkadaşıma bunaldık ciddende tatillll ihtiyacımız var
ben dışrı çıkıp nefes almayada razıyım
kızlarımla şööle parka alışverişe ohhh

tinkimi canım naptın şeker bitmedimi dikişler kociş işe başlamış gözün aydın canım benim
uyu kıss dinlen vücudumuzun onada ihtiyacı var
öpüyorum canım kolay gelsin

tinkimi canım naptın şeker bitmedimi dikişler kociş işe başlamış gözün aydın canım benim
uyu kıss dinlen vücudumuzun onada ihtiyacı var
öpüyorum canım kolay gelsin

yok canım benim daha bitiremedim toplam 550 tane
daha 100 tane var tatlım ya lastiğimde bitti
lastik gelene kadar sadece ovarlok işlerini
yapıyorum hazır olsun bari :1hug::1hug:

tinkimi canım allah kolaylık versin şekrim
nerelerdesiniz hanımlarrr

Merhabalar...Başlığı okuyunca bana da yakın geldi...Ben evli olup da yalnız yaşayanları evli-bekar olarak adlandırıyorum...Neyse tekrar merhaba...

tünaydın kızlar nasılsınız bugün
janet nerdesin sana birşey soracaktım :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…