• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

belinay canımsın kıss
değişir inş. canım herşey istediğin gibi olur inş.

yok canım nerdeee 11 senedir değişmeyen adam şimdimi değişir hem tek o da değilki 26 yaşındayım ama yaşadıklarımı anlatsam roman olur canım 15 yaşında çocuk yaşta evlendim gurbete geldim hiç kimsem yoktu arkamda çok ezildim ooo neler neler...

yok canım nerdeee 11 senedir değişmeyen adam şimdimi değişir hem tek o da değilki 26 yaşındayım ama yaşadıklarımı anlatsam roman olur canım 15 yaşında çocuk yaşta evlendim gurbete geldim hiç kimsem yoktu arkamda çok ezildim ooo neler neler...

cok erken evlenmissin canim.sanirim 11 yilda cok yiprandin. zaten evliliklerde esler birbirini degistirmeye calisirsa o evlilikler cok uzun surmuyor huzursuzluk bitmiyor evde. uzmanlarin tavsiyesi esinizin karakterini kisiligini degistirmeye calismayin yonunde.
bundan sonra kendine bak hobiler edin yeni bir sayfa ac herseyi kafaya takmamaya calis.umarim mutlu olursun.

cok erken evlenmissin canim.sanirim 11 yilda cok yiprandin. zaten evliliklerde esler birbirini degistirmeye calisirsa o evlilikler cok uzun surmuyor huzursuzluk bitmiyor evde. uzmanlarin tavsiyesi esinizin karakterini kisiligini degistirmeye calismayin yonunde.
bundan sonra kendine bak hobiler edin yeni bir sayfa ac herseyi kafaya takmamaya calis.umarim mutlu olursun.

Evet küçük evlenince erken yıpranıyo insan.şimdiye kadar değiştirmeye çok uğraştım ama son bir senedir bende vazgeçtim.böyle daha iyi oldu inan.bende senin dediğin gibi hobiler edindim kızımda var zaten ona ihtiyacım kalmadı artık.eskiden çok takıyordum kafama hep ağlıyordum şimdi çok rahatım.umurumda değil hiçbirşey.sağol ilgilendiğin için canım...

belinay canım benim takma salla gitsin güselim sende hobilerine wer kendini şekerim

günaydınnn hanımlarrr
herkese iyi pazarlarrrrrrrrrrrr

Herkese iyi pazarlar...adercim bende öyle yapıyorum zaten canım...nerelerdesiniz kızlar, janet nerelerdesin günlerdir merak etmeye başladım...tinkimi bitmedimi dikişler daha sende pek uğramıyorsun...

tinkimi ile ben sürekli hasta cenaze ile ugrasıyoruz herhalde esimin amcasının hanımı vefat etti cuma günü apar topar köye gittik simdi geldik daha sagol canım ben iyiyim allaha sükür düsündügün icin tesekküra.s.a.s.

tinkimi canım sıkma canını şekerim
inş. herşey en kısa zamanda dilediğin gibi olur canım

amin canım benim

iyi gecelerrr hanımlarrrrrrrrrrrr

iyiyiz canım sen nasılsın?biz de aynı eşim hala evde işleri yok diye bakalım ne olacak...

bakalım yarın işe kahvehaneye başlıycakmış yarın olmadan bişey diyemem :1no2:

canım bende 15 yaşında evlendim kadere bak aynı yaşta evlenmişiz
bende 19 senedir değiştiremedim hep aynı hep aynı depresyon ilaçlarıyla
duruyorum içmesem hepten sıyırcam

Herkese iyi pazarlar...adercim bende öyle yapıyorum zaten canım...nerelerdesiniz kızlar, janet nerelerdesin günlerdir merak etmeye başladım...tinkimi bitmedimi dikişler daha sende pek uğramıyorsun...

canım 200 tanesini birirdim daha 250 tane var dikilecek

tinkimi ile ben sürekli hasta cenaze ile ugrasıyoruz herhalde esimin amcasının hanımı vefat etti cuma günü apar topar köye gittik simdi geldik daha sagol canım ben iyiyim allaha sükür düsündügün icin tesekküra.s.a.s.

canım başınız sağolsun allah mekanını cennet eğlesin
evet canım ya pc açmaya fırsatım olmuyor gelen giden
oluyor başsağlığı için bugünde öğlen geldiler akşam üstü gittiler
allahım gelen gidenden eksik etmesin misafir gidince dikişe geçtim
ara verim sizlere bakayım dedim

Başınız sağolsun canım...Allah mekanını cennet etsin...bende sen birkaç gün uğramayınca merak etmiştim...

iyi geceler...tinkimi nasılsın canım...eşin işe başlıcakmış yarın, hayırlısı olsun inşallah bu sefer hemen çıkmaz işten...Allah kolaylık versin 200 ünü bitirmişsin işlerin çoğu bitmiş azı kalmış dicem olmıyacak azı bitmiş çoğu kalmış diyeyim o zaman...

tinkimi canım hayırlısı olsun çalışsında .....
janet başınız saolsun mekanı cennet olsun.....
belinay canım sen nasılsın burdasın galiba
ben çıkıyorum herkese güzel uykularrr.........

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr iyim canım belinayım

herkese güzel bir günnn veee hafta diliyorum mucxxxxxxxxxxxxxx

tünaydın kızlar

iyi geceler...tinkimi nasılsın canım...eşin işe başlıcakmış yarın,
hayırlısı olsun inşallah bu sefer hemen çıkmaz işten...Allah kolaylık versin 200 ünü bitirmişsin işlerin çoğu bitmiş azı kalmış dicem olmıyacak azı bitmiş çoğu kalmış diyeyim o zaman...

sağol canım

tinkimi canım hayırlısı olsun çalışsında .....
janet başınız saolsun mekanı cennet olsun.....
belinay canım sen nasılsın burdasın galiba
ben çıkıyorum herkese güzel uykularrr.........

evet kızlar bugün başladı işe umarım uzun süreli olur :Saruboceq:

janet'cim başınız sağolsun mekanı cennet olsun
canlarım nasılsınız inşallah iyisinizdir hepinizde
öptüm herkesi kocamannn Şeniz

sagol canım inceligin icin
ben bu gün is yapmaya calısıyorum cocuklarla bittigi bitecegide yok bir taraftan cocuk bir taraftan is derken aksam oluyor of bıktım artık hergün aynı isleri yapmaktan

Son düzenleme:
tinkimi ve janet ablam,ikinizinde başı sağolsun ...rabbim sizlere ve çocuklarınıza uzun ömürler versin...

ev hanımların bitmeyen çilesi ev işleridir
hergün hergece hep iş iş hiç dinlenmek yok anacım bizlereee

Back