belinay canımsın kıss
değişir inş. canım herşey istediğin gibi olur inş.
yok canım nerdeee 11 senedir değişmeyen adam şimdimi değişir hem tek o da değilki 26 yaşındayım ama yaşadıklarımı anlatsam roman olur canım 15 yaşında çocuk yaşta evlendim gurbete geldim hiç kimsem yoktu arkamda çok ezildim ooo neler neler...
cok erken evlenmissin canim.sanirim 11 yilda cok yiprandin. zaten evliliklerde esler birbirini degistirmeye calisirsa o evlilikler cok uzun surmuyor huzursuzluk bitmiyor evde. uzmanlarin tavsiyesi esinizin karakterini kisiligini degistirmeye calismayin yonunde.
bundan sonra kendine bak hobiler edin yeni bir sayfa ac herseyi kafaya takmamaya calis.umarim mutlu olursun.
tinkimi canım sıkma canını şekerim
inş. herşey en kısa zamanda dilediğin gibi olur canım
amin canım benim
iyi gecelerrr hanımlarrrrrrrrrrrr
iyiyiz canım sen nasılsın?biz de aynı eşim hala evde işleri yok diye bakalım ne olacak...
yok canım nerdeee 11 senedir değişmeyen adam şimdimi değişir hem tek o da değilki 26 yaşındayım ama yaşadıklarımı anlatsam roman olur canım 15 yaşında çocuk yaşta evlendim gurbete geldim hiç kimsem yoktu arkamda çok ezildim ooo neler neler...
Herkese iyi pazarlar...adercim bende öyle yapıyorum zaten canım...nerelerdesiniz kızlar, janet nerelerdesin günlerdir merak etmeye başladım...tinkimi bitmedimi dikişler daha sende pek uğramıyorsun...
tinkimi ile ben sürekli hasta cenaze ile ugrasıyoruz herhalde esimin amcasının hanımı vefat etti cuma günü apar topar köye gittik simdi geldik daha sagol canım ben iyiyim allaha sükür düsündügün icin tesekküra.s.a.s.
tinkimi ile ben sürekli hasta cenaze ile ugrasıyoruz herhalde esimin amcasının hanımı vefat etti cuma günü apar topar köye gittik simdi geldik daha sagol canım ben iyiyim allaha sükür düsündügün icin tesekküra.s.a.s.
iyi geceler...tinkimi nasılsın canım...eşin işe başlıcakmış yarın,
hayırlısı olsun inşallah bu sefer hemen çıkmaz işten...Allah kolaylık versin 200 ünü bitirmişsin işlerin çoğu bitmiş azı kalmış dicem olmıyacak azı bitmiş çoğu kalmış diyeyim o zaman...
tinkimi canım hayırlısı olsun çalışsında .....
janet başınız saolsun mekanı cennet olsun.....
belinay canım sen nasılsın burdasın galiba
ben çıkıyorum herkese güzel uykularrr.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?