• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

kız dert dert aynı sey bizdede var zaten bu kocalardan ne cekiyorsak benimkide harcarken alıs veris yaparken sanki geri ödemeyecek izin dönüsü helede ekstra bir seyler olursa tam batıyoruz sonrada ben cekiyorum sıkıntısını surat bir karıs sürekli düsünüyor ama alıs veris yaparkende düsünsene yada harcamalarını yaparken planlı yapsana yok sonradan bası tasa vuracak can sıkısı yapıp benim huzurumu bozacak ya hepsi aynı

200501090856480.siringheshot.jpg
kocalardan intikam kampanyası baslatmıs bulunuyorum arkadaslar aynı seyi isteyenler imza kampanyasına katkıda bulunsun:delphin::delphin::delphin::delphin::delphin::delphin::delphin::delphin:ayrıca önerilerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
:sm_cool: janetcim süpersin......

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

tebrik ediyorum.....:içelim:

200501090856480.siringheshot.jpg
kocalardan intikam kampanyası baslatmıs bulunuyorum arkadaslar aynı seyi isteyenler imza kampanyasına katkıda bulunsun:delphin::delphin::delphin::delphin::delphin::delphin::delphin::delphin:ayrıca önerilerinizi bekliyorum

benden sana kocaman imza ama şartım var lütfen iğneler çokkkkk
büyük olsun :jeyyar::jeyyar:

rica ederim arkadaslar tinkimi senin esin belinay senin esin bu günlerde cok canını sıkıyor
bluetigar_254165NsVR_w.jpg
koca igne sizin arkadasler benimkinede lazım diyenler cekinmeyin arkadaslar zevkle göndeririz igneyi

canım bende düsünüyorum ama söyle iyi bir sey bulursam paylasırım
ama sizde önerin arkadaslar kadın birliginden kuvet dogarkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

canım umarım konun kapanmaz bu defa....ben tam olarak bu kulübe giremem çünkü böyle hissetmiyorum sadece günü birlik, küs olunca kendimi çok yalnız hissettiriyor bana.....ben de aynısını ona yapıyorum...ama uzun süreli çok şükür öyle bir hisse kapılmadım.....

aynısı... cok kötü bişi ama devamlı deildelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ona cok kızgın oldugum bir gün yazmıstım bu siiri sizinlede paylasmak istedim arkadaslar

bitmeyecek sandığım ask filminin bas aktörü
bende bitirdin sevğini
her uzatığımda sana ellerimi bos kalan
ğözümdeki yaslara niye ağlıyorsun diye kızan
yeri ğeldiğinde askın bir tanen
ama kızdığın zaman sokakta bile bağıracak kadar degersiz olan oysa kahramanımdın sen benim vazğecilmezim askımdın ilk ğöz ağrımdın bu benim icin yasamaktan vazğecer dediğim adam
bende bitirdin sevğini
THE ENT
elestirmenlerin film hakkında yorumları bosa harcanmıs yıllar sahte bir ask duyğusuz bir koca bu film bir fiyasko
janet

janetcim benim şu arlar bu iğneye ihtiyacım yok.ama yedekte tutabilirim.hoş genelde bu iğne bile onlara az gelir.Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
aslında falakayada yatırabiliriz.iğnenin acısı bir günde geçer.falaka daha uzun süreli bir çözüm galiba nedersiniz.delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
böyle çarpılırlar

Sağol canım.kızıma alerji testi yapıldı canım ev tozu akarlarına karşı alerjisi çıktı,ciğerlerindede bronşit var dedi yani alerjik astım dedi.bende pekmez,bal veriyorum geceleri yatarken vikiste sürüyorum ne yapacağımı şaşırdım artık.dün de verem testi yapıldı pazartesi sonucunu alıcam oda inşallah temiz çıkar da içim rahatlar.sende kızına alerji testi yaptırdın mı?

canım benim oğlum doğuştan alerjik astımlı.en kötü yanı ufak bir öksürüğün dahi bronşite çevirmesi.yalnız kızın kaç yaşında senin .bizim doktorumuz.4 yaşından önce vikse izin vermedi artırıyor.diye.evinde düzenlemeler yapabilirsin bu konuda çok tecrübeliyim.6 yıldır bununla yaşıyorum.evimizdeki halıların hepsi sıfır yünden anti alerjik ve bakteri tutmayan türden.yanında ev süpüremem,deterjan kullanamam,çamaşırı onun bulunduğu odada kurutamam,süreklide odasında nemlendirici çalışıyor.ancak bu şekilde oğlumu rahatlatabildik.ben bronşit olduğunda bıldırcın yumurtasını sütve balla çırpıp içiriyorum.ayrıcada dut pekmezi veriyorum.ama direk değil doktorumuz ılık suyla sulandırıp vermemi söyledi.birde ayva yaprağı kaynatıp içiriyoru.bide bunları dene bize çok faydası oldu..
seni çok öpüyorum ve işin zor tatlım allah kolaylık versin.

canım benim oğlum doğuştan alerjik astımlı.en kötü yanı ufak bir öksürüğün dahi bronşite çevirmesi.yalnız kızın kaç yaşında senin .bizim doktorumuz.4 yaşından önce vikse izin vermedi artırıyor.diye.evinde düzenlemeler yapabilirsin bu konuda çok tecrübeliyim.6 yıldır bununla yaşıyorum.evimizdeki halıların hepsi sıfır yünden anti alerjik ve bakteri tutmayan türden.yanında ev süpüremem,deterjan kullanamam,çamaşırı onun bulunduğu odada kurutamam,süreklide odasında nemlendirici çalışıyor.ancak bu şekilde oğlumu rahatlatabildik.ben bronşit olduğunda bıldırcın yumurtasını sütve balla çırpıp içiriyorum.ayrıcada dut pekmezi veriyorum.ama direk değil doktorumuz ılık suyla sulandırıp vermemi söyledi.birde ayva yaprağı kaynatıp içiriyoru.bide bunları dene bize çok faydası oldu..
seni çok öpüyorum ve işin zor tatlım allah kolaylık versin.

çok teşekkürler canım...kızım 7 yaşında geçen yıl başladı öksürük bir yıldır iyileşemedi nerdeyse götürmediğim doktor kalmamıştı şurup verip yolladılar hep hiç iyi gelmiyordu ilaçlar, nihayetinde iyi bir doktor buldum bütün testleri yapıldı alerjik astım çıktı.söylediklerinin çoğunu yıllardır yapıyorum zaten çünkü bendede alerji var.yanlız birşey sorucam bize doktor oturduğu odada nem olmasın dedi sobanın üstüne su falan sakın koymayın dedi,o nemlendiriciyi size doktor mu önerdi.çünkü bugün birisi daha söyledi bana nemlendirici alın diye.kafam karıştı.sana soracağım çok şey var daha öpüyorum canım...

evet tatlım doktorumuz söyledi.bizde nemlendirici aldık.iyi olduğu zamanlar sadece kalariferlere konulanlardan var sadece kuruluğu önlemek için ama burnunda kuruluk hissettiğimiz zaman nemlendiriciyi çalıştırıyorum.astımda tıkanmalar olabildiği için nefes almasını kolaylaştırıyor.ve nemli ortamdan dolayı odadaki tozlar hareketlerimizden dolayı havalandığı için nem onların biraz daha yapışık kalmasını sağlıyor.yani ağız yoluna pek gidemiyor.birde biliyorsundur bronşit olduğunda buharın içerisinde ilaçlar kullanıyoruz,sürekli sabah akşam hastaneye gitmektense evde hallediyoruz.
ama 24 saat çalışmıyor.sabah:1 saat,akşam:1 saat kullanıyoruz sürekli değil doktorunuz eviniz sobalı olduğu için sürekli nem zarar verceğinden dolayı söylemiştir.az ama öz kullanıyoruz.senin zaten çayını içerken falan sobanın üzerinde duruyordur.o ona yeterli gelir her an olursa tabiki zararlı .bizede doktorumuz aynı şeyi söylemişti.

canım benim kızımda allaha şükür öyle tıkanmalar yok sadece öksürük başka birşeyimiz yok,evim sobalı değil canım doğalgazlı hem doktor sormadı bile eviniz sobalı mı diye...neyse yarın doktoruna yine gidicem sorarım gereklimi diye,bize söyleyen doktor başka doktordu zaten.

günaydın canlarım
nasılsınız inşallah iyisinizdir
hastalarımıza acil şifalar diliyorum
hepinizi kocaman öptümm

Back