Ben eşimi nasıl vazgecireyim ???

Kendi eşi bu gece de çocuklara ben bakayım dese elinin tersiyle itecek zaaarrr..
He iter nefret ediyor çocuklarından bırakıp gitmek istiyorum diyor ama gelip benim kocama yazık adama diyor. Halbuki onun kocasına yazık adam eve gitmek istemiyor

Senin eşin de çok acayip h sevmem öyle erkekleri de derler. Erkek dediğin kodu mu oturtur yardım etmez :)
Amann kuzum ağzı olan konuşuyor işte. Küçük kızımda 4 ay yattım evde. Yardımcı bulamadık birde büyük kız var kalkmak yasak allah razı olsun 4 ay bir bebek nasıl bakılır öylr baktı eşim bana kızıma.
Ben hastane de yattım eşim kızımı banyo ettirmiş yedirmiş, uyutmuş işe gitmişler.
Odunluğuna odundur bak allah var
Ama yardım konusunda yapar yani.

Konu sahibi çocul yapayım mı yapmayım mı dememiş ki.
Şimdilik hazır olmadığını açıkça belirtmiş, eşimi nasıl ikna edeyim diyor.
Ayyh. İçim daraldı yorumlardan ya, çok değişiğiz çokk.

• Bir konu açmıştım. Arkadaşım çocuğunu bana bırakıp eşiyle markete diye gidip birkaç saat gelmiyor. Keşke bana açıklama yapsa da öyle gezse falan diye... orada soylemistiniz oradan hatırladım.. :)
Gel gonşu olalım da şu kızlara bir saat bak ben de uyuyayım ne güzel olurdu be

Ayy esin eli opulcek adammis.. Takdire sayan..kesinlikle hak ediyor 2. Bi bebegi.. Bazi erkekler gibi iki agucuk yapip gitseydi o zaman hic dogurmazdin herhalde 2. Cocugu herneyse bu is zorla olmaz tabii, fiziksel ruhsal zorlayan bi surec, istemeden olmaz..bize anlattiklarini anlatacaksin baska nasil ikna edilirki? Ya istiyorsundur ya istemiyorsundur yani..

Canım ben yıprandım ama iki çocuğumu da genç yaşta yaptığım için değil
Gurbette Yaşadığım için yalnızlıktan nefret ettiğim için
Ben liseyi bitirdiğimde 16 yaşındaydım
Üniversiteyi 2 buçuk sene okudum açıktan evlenince dondurdum çünkü sürekli il değiştiriyordum :)

He iter nefret ediyor çocuklarından bırakıp gitmek istiyorum diyor ama gelip benim kocama yazık adama diyor. Halbuki onun kocasına yazık adam eve gitmek istemiyor
Aaa sen nerden biliyorsun
Eski konusu mu

Bak o konuda haklısın. Yardım etmese bebeği hiç istemem. Çünkü tüm akrabalaeimiz başka şehirlerde. Eşim yardım etmese tek başıma altından kalkamam..

Hayat ne enteresan dört yıldır bebek hasreti cekiyoruz kocamla beraber nasıl bir duygu hep hayalde yaşıyoruz şöyle kokusunu çeksem içime oda ağlasa başımı agritsa geceleri uykusuz kalsam o miniminnacik elleriyle sacimi çekse miniminnacik ayaklarını öpsem emeklerken izlesem onu gülümseyisini anne diyişini.......hayat imtihan yeri işte hepimizin isteği farklı yaşadığımız farklı...Rabbim Gönlünüze göre versin ama şunu söyliyim ikinci bebek için eğer nasipte varsa olur nasipte yoksa olmaz tedbir almak şart tabi..anın tadını çıkarın değerini bilin ve bir daha nasip olur mu zaten onu bilemezsiniz siparişle olmuyor maalesef...

Daha once de belirttigim gibi konuyu açarken çok endişelenddim henüz bebek sahibi olamamış üyelere saygısızlık yapmış olur muyum diye.

Fakat bebek sahibi olamamak ne kadar zor bilmiyorum... ama çocuk yetiştirmenin de en azından o kadar zor olabileceğini tahmin ediyorum..

Rabbim inşaallah en kisa zamanda hayırlı,sağlıklı,güleryüzlü ve her daim arkadanzda olacak bir evlat nasip etsin inşaallah :)

Kızınız daha çok küçükmus. Acaba eşiniz çalışmanızı ya da keman kursu vs. istemiyor da kadının karnından sipayi eksik etmeyeceksin kafasıyla size yeni mesguliyet mi arıyor?

Eşim benden 7.5 yaş büyük. 28 ini bitirecek birkaç ay sonra
Valla aynı ben gibisin benim de eşimle YAŞ farkım bu kadar 21 ime yeni girdim
Bende
Tek Başıma bu kadar büyütebildim Rabbim sağlık versin inşallah hayırlı uzun ömürler versin :)

Kızınız daha çok küçükmus. Acaba eşiniz çalışmanızı ya da keman kursu vs. istemiyor da kadının karnından sipayi eksik etmeyeceksin kafasıyla size yeni mesguliyet mi arıyor?
Hayir hayir hiç öyle biri değildir. Keman calmam hoşuna bile gidiyor hatta.

Valla aynı ben gibisin benim de eşimle YAŞ farkım bu kadar 21 ime yeni girdim
Bende
Tek Başıma bu kadar büyütebildim Rabbim sağlık versin inşallah hayırlı uzun ömürler versin :)
Amin allah yardımcınız olsun inşaallah :)

20 yaşındasın ve 2. bebek ve hayallerin gerçekten bu konuda eşin haksız 1.bebekte bile haksızken hemde.
Sakın yapma sende istemiyorsun hayallerinden isteklerinden vazgeçme

20 yaşındasın ve 2. bebek ve hayallerin gerçekten bu konuda eşin haksız 1.bebekte bile haksızken hemde.
Sakın yapma sende istemiyorsun hayallerinden isteklerinden vazgeçme

Sanırım arkadaş yapmış bile hatta bakıcı sorusuna cevap da vermişsiniz.

Ilk bebegini nasil buyuttun hayret ettim daha sen bebeksin gibi geliyor. Ben 23 yasindayim nisanlim evlenir evlenmez cocuk istiyor. Ben 27-28e kadar dusunmuyorum.
Hayatini yasa biraz, cok kucuksun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…