• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben düşünemiyorum lütfen siz bana bir şey söyleyin

Eşinizle birlikte oturup ailecek muhabbet etme isteğinizi, akrabalarla baş başa kalmanın sıkıcı olabileceğini, çocukların ısrarlarının, tutturmalarının, iki laf ettirmemelerinin bunaltıcı olabileceğini anlarım kesinlikle. O zaman eşinizin bir denge tutturması lazım, bakın çocuklar şimdi biraz oynayalım ama sonra büyüklerle oturup konuşmak istiyorum, isterseniz daha sonra yine oynarız deme yetişkinliğini göstermesi lazım derdim.

Lakin olayın bir de şu tarafı var; eşiniz amcanızla bile dans etmenize izin vermeyecek, siz bunu normal bir istekmiş gibi kabullenecek kafada ve bacak kadar çocuklara kadın muamelesi yapacak yapıdasınız. Bunlar hiç normal değil. Akrabalarınıza baktığınız gözlerde feci bozukluklarınız var eşinizin de sizin de. Hayatınızdaki sorun çocuklar değil yani. Bence şu bakış açılarınızı düzeltmek için uğraşın.

Bask a bir sebepten ben zaten bosaniyordum yalvar yakar getirdi. Bu konuyu böyle büyütmeye devam ederse yarim kalan işi tamamlarim bana da hiç koymaz. Ben sadece kendi yaptığım fedakarliklarin tek tarafli olmasını istemiyorum. Rahatsız oldum iste bunu anlaması çok mu zor. O kavgayi buyutup kızları vazgeçilmez yaptıkça konu daha da büyüyor. Benim için asıl sorun kızlar olmaktan çıktı. Eşimin onlara çocuğu bana da üvey anneleri gibi davranması sorun haline geldi.

Diğer ailelere özeniyorum eşim yanımda otursun elimden tutsun güzelce sohbet edelim istiyorum ama onların aileden kime gitsek çıkıp geliyorlar. Bizi daha yan yana otururken göremedi ki ailesi beni gelin olarak saysın

siz tamamen eşinizi çekip çevirmek, süs köpeği gibi ben nereye o oraya diyerek ilerliyorsunuz.

senede bir kaç kez gördüğünüz insanları bu kadar gözünüzde büyütmeyin.
size ne kadar zararı olabilir ki çocukların.

ailevi çatışmalardan da uzak durmaya çalışın, takıntılarınızın tümünden kurtulmalısınız ki
evliliğiniz dahada çıkmaza girmesin.

bir de sanırım henüz yaşınız çok genç gibi hissettim. bence eşiniz gayet olgun, siz çocukça davranıyorsunuz.

bunu söylüyorum fakat bu kininizin altında başka bir konu var bence.
2 çocuğa takılıp kalmayın. gerçekten sorununuz varsa ona odaklanın çözüm yoluna gidin.

yoksa bu evlilik sizi yiyip bitirecek gibi...

beni tamamen yanlış anladınız. Dine aykırı olmamasına rağmen kendi amcamla düğünde dans etmeme izin vermedi. Ki kendi oturuyordu. Ben de demek istedim ki ben onun için herşeyi yaptım ondan da beklerdim.

o sizi öz amcanızdan kıskanır. siz onu ilkokul çağındaki kız çocuklarından. tam birbirinizi bulmuşsunuz.

Ya ben de arkadasimin ogullarini oynatirim, bogusmak istiyorlar, sirtima cikiyorlar. Seviyorum cocuklari, kahkahalarini, birlikte eglenmeyi. Ne var ki bunda. Kiz cocuklariyla da saatlerce evcilik oynayabilirim. Akraba ziyaretlerinde beni cocuklar esir alir, 1 bardak cay bile koymam valla isime de geliyor :KK53: ama bunda ne yanlislik var herkes de memnun olur cocuklari oyalayan biri var oh ne guzel diye.

Ne hissettiginizi siz bilebilirsiniz, acaba kiskaniyor musunuz esinizi?

Küçücük çocuklarla kendinizi bir mı tutuyorsunuz vallahi gözlerim seyirdi okurken.

Ayrıca eşiniz de kim oluyor sizin öz amcanizla dans etmenize izin vermiyor ne kadar pis bir düşünce eşiniz de siz de birbirinizin fotokopisi gibisiniz. Biriniz bilmem.kaç yaşında ki öz amcayı kıskanır diğeriniz el kadar çocukları. Hayret doğrusu..

Küçücük çocuklarla kendinizi bir mı tutuyorsunuz vallahi gözlerim seyirdi okurken.

Ayrıca eşiniz de kim oluyor sizin öz amcanizla dans etmenize izin vermiyor ne kadar pis bir düşünce eşiniz de siz de birbirinizin fotokopisi gibisiniz. Biriniz bilmem.kaç yaşında ki öz amcayı kıskanır diğeriniz el kadar çocukları. Hayret doğrusu..

Zihniyet tam fiasko. "Akillardan" neler geciyorsa artik:kusmuk:

Benim yeğenlerim de eşime karşı böyle.Bütün çocukların ailede şımardığı biri vardır.Tabi ben eşim sıkılmasın diye alırım çocukları ilgilenirim oynatırım.Ama fırsatını buldukları ilk anda geri gidiyorlar. Çok normal bu,her ailede vardır.Siz sağlık sorununuzdan dolayı içinizde farklı anlamlandırmışsınız.Hiç üzülmeyin demek ki eşiniz çocukları kıramayacak kadar iyi biri.Zaten senede kaç kere görüyorsunuz bırakın oynasınlar.Kendi çocuğu olduğunda başka çocuğa enerjisi kalmaz.Sizinki iyi bir baba olacak demek ki ;)

Güzelce oturup aile büyükleriyle sohbet edelim çayımızı icip evimize dönelim istiyorum. Baska bir ilde yaşıyoruz senede maksimum 3 kere görüşüyoruz. Cenaze evinde bile aynısını yaptılar. Utandım insan içinde. Oz dedesi vefat etmiş eşim çocuk eğlendiriyor. Insanlar bile garipsedi
adı üzerinde cocuk iste takmayın bosverin..Kendi cocugunuz okunca atin kucagina alistirin babaya rahat edinayrica niye ugrasmiyorsunuz ki yaşınız 25 ustuyse bence acele edin cocuk neşe ve berekettir

Bu benim 2. Üyeligim kendi uyeligimden eşim kontrol ettiği için konu açmıyorum. Burdan sadece eşimle ilgili şeyler soruyorum. Ama bu konu biraz bana saldırıların olabileceğinden çekindiğim bir konu. Internette aradım ama boyle bir soru veya konu bulamadim. Ağır eleştirilerin beni aglatabilecegini bildiğim halde buraya açmaya karar verdim. Çünkü anlatacak kimsen olmayınca birileri senin için düşünsün senin için çözümler üretmeye çalışsın diye bir kaç ağır eleştiriye göz yummayi kabullenebiliyorsun.

Konum şu
Eşimin ilkokula giden 2 tane kuzeni var. Ne zaman teyzesine gitsek kızlar tepesinden inmiyor. 2 kelime edemiyoruz. Istemiyorum dese bile kızlar durmuyor. Tuvalet için veya herangi başka bişey için ilk çıktığı anda yapışıp ayaklarina dolanıp bırakmıyorlar. Bizi çevir diyorlar. Kızlar yapmayın desem de beni asla dinlemiyorlar. Ben de kendimde başkasının cocuguna 1-2 yapmayın demekten fazla mudahale etme hakki görmüyorum. Eşime izin verme diyorum sürekli. O da bana onları kıskanıyorsun küçük çocuklar diyor. Ama huzursuz oluyorum. Kocaman adam yetişkinler gibi otursun yanımda istiyorum. Belki de beni kıskandırdıgını sandığı için daha çok yapıyor. Yoruldum bilmiyorum.

Ben artık çok rahatsız olmaya başladım. Bayram geldiği için iyice gerildim. Aynı seyleri yaşamak istemiyorum. Bir sebep mi bilmiyorum ama bende pko var. 1.5 senedir evliyim ve aslında çok da çocuk istemiyoruz. Ama yine de özellikle uğraşmadığımız ve hastalığımdan dolayı çocuğumuz da yok. Bazen ben yapayım da bizim çocuğumuzu sevsin isteği geliyor içimden. Kıskançlık gibi değil ama üzülme mutsuzluk gibi bir his. Siz belki kıskançlık diyeceksiniz ama nasıl hissettiğimi ben gerçekten biliyorum.

Sizce bu sorun nasıl çözülebilir ne yapmalıyım eşim ne yapmalı? Teyze gile ben gitmemeli miyim gibi bir sürü düşünce var aklımda. Iyi niyetli bana yardım etmek veya yanlış düşünüyorsun gibi her düşünceye açığım

Kırıcı olmayın lütfen. Hassas bir dönemden geçiyorum. Anlayış bekliyorum
Konundan ziyade takıldığım cümle "kendi üyeliğimden eşim kontrol ettiği için"ben anlamıyorum bir siteye üye oluşunuzu konularınızı dahi eşlerinizin icazetiyle kontrolüyle yürütüyorsunuzçBilgisatarda nereye girdiniz ne yaptınız bunun günlük z raporunu mu sunuyorsunuz.Erkekler kontrol ediyorsa bu site niye kadınlar kulübü.

Konuna gelecek olursak,takıldığın duruma takılmana anlam veremedim.Eşin hamur gibi senin istediğin şekle girip yanında isteğine göre yanında ciddiyetle mi oturmalı.İlkokul düzeyindeki ÇOCUK lardan sevgi görmesi onlarla oynaması,kişiliğindeki ciddiyetinden hiç bir şey kaybettirmez.

Ben nerde koca kız oldular dedim. Çocuk dedim her yerde özellikle. Istediğiniz şeyi bir şekilde önüme sunuyorsunuz. Zaten bu sitede yeter ki karalamak olsun. Aferin devam edin
Senin korkun tam olarak başka da dilin çekiniyor ama aklına geliyor illa ki... İki seçenek var ya düşündüğün gerçek ya da sen kötü düşüncelisin... belirsizliğE diyecek birseyim yok..

Ya yeğen olsa anliycam teyzesinin kızı. Ve ben biraz uzak dur diyince böyle o kadar kızgınlaşıyor ki sanırsın kendi çocuğu. Ben buna tahammül edemiyorum. Eşim benimle ilgili çok kıskanç ben de bu bayram başımı örtmüyorum tüm akrabalara da sarılıyorum hadi bakalim dedim. Ben böyle tepki verince tamam bu sene biraz dikkat edicem dedi. Ama ona güvenip gitmek gelmiyor icimden
Saçma mısınız siz :işsiz::işsiz::olamaz:

beni tamamen yanlış anladınız. Dine aykırı olmamasına rağmen kendi amcamla düğünde dans etmeme izin vermedi. Ki kendi oturuyordu. Ben de demek istedim ki ben onun için herşeyi yaptım ondan da beklerdim.
Amcanla dans etmek için izin alıyorsan zaten yorum yapmaya bile gerek yok o senin kocan sahibin değil

Pedofili ile çocuk sevgisi arasında çok ince bir çizgi var... ve insanlar çoğu zaman bu ince cizgiyi ayırt edemwdikleri için çocukları korumak zorlaşıyor... senin dusuncen kirli şüphennde küçücük çocukları suçlayici yönde... düşüncenin burdan okuyabiliyorum basit bir kıskançlık değil ama dillendirmeye korkuyon... Yoksa senede sadece 3 defa çocuklarla oynaması (birak 3 isterse hergun oynasin)kimseyi bu kadar huzursuz etmezdi... SöylE dusunurdun ne güzel ilerde çok ilgili bir baba olur diye bu durumdan mutlu olurdun hatta... Ama dedigim gibi ya dusuncen gerçek ya art niyetli kotu düşünüyorsun

Çocuklara yetişkin kadın gözüyle mi bakıyorsunuz?çünkü yazınızdan bu sonucu çıkardım.eşinizin kızlara olan davranışını ahlaki açıdan uygunsuz buluyorsunuz sanırım.derdiniz sizinle vakit geçirmemesi yada çocukca davranış sergilemesi olsa neden amcanızla vs kıyas yaptınız?cidden anlam vermedim size.zaten çok sık görüştüğüz insanlar değil bırakın oynasınlar.

emin olki hiç farketmiyor yeğen kuzen. ben istemiyorum kim olursa olsun. yegenine gs forması alacakmış. bn kendi çocuguma hayal ettiğim seyi o baskasında yasayamaz

Gerçekten yeğenine forma almasını sorun mu ettiniz? :/
Annemin yengesi de annem küçükken böyle her şeyi kıskanırmış. Eve misafir gittiklerinde bir bardak su bile vermek istemezmiş. Aç susuz oturup kalkarmış annemler. Annemler 2kız 2 erkek kardeş. Dayısı erkeklerle yer içer oynarmış ama kız yeğenleriyle tokalaşmazmış bile yengesi izin vermedi diye(!) Bugün hala dayılarıyla aralarında hep mesafe var bu yüzden. Ve yenge hanımm annemleri kıskandığında annemler daha 6 ve 8 yaşlarındaymış....

Ve size bir şey söyleyeyim mi.. o yengenin hiçbir zaman çocuğu olmadı. Allah'ın adaleti herhalde.

Size tavsiyem kız&erkek fark etmez eşinizi yeğeninden kıskanmamaya çalışın, aralarına mesafe koymayın lütfen. Akraba arası bozmak büyük günah. İnşallah Allah size de evlat nasip eder de nasıl büyük bir hata yaptığınızı anlarsınız...

Back
X