• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben düşünemiyorum lütfen siz bana bir şey söyleyin

Bütün yorumlara göz attım kızların kaç yasında olduklarını anlama ya çalıştım ama bulamadım en önemli nokta bu en başta bunu yazmalıydınız kı yorumlarımızı ona göre yapalım

Ben ona çok saygılıyım. Ben bayagi açık bir bayandım sortlar falan. O istiyor diye kapandim. Ve bunu hiç laf konusu etmedim kapaliligimdan mutluyum. O bana enistene sarılma tokalaşma, beraber büyüdüğüm erkek kuzenime selam bile verme diyorsa ben de bu isteğime uymasını beklerim. Ben 1.5 senedir bu konuyu açıklıyorum anlamıyor. Direk saldırıya geçmedim. Ama çok iyi bilir ki salak gibi tek taraflı fedakarlık yapacak seviyeyi gectim daha ağır misillemelerle giderim o üzülür. Ben zaten bundan 1 ay once boşanacaktım agla yalvar geri getirdi.

Aslında ben sizi anladım.
Kıskançlık değil yani sizin hissettiğiniz,eşinizi yanınızda istiyorsunuz sohbet sırasında.
Adam eve geldiğinde yorgunluktan yığılıp kalıyormuş.
Öyle misafirliğe gidildiğinde ben yalnız büyüklerle oturayım,eşim çocuklarla bütün gün oynasın kim ister Allah aşkına?
Beraber anlatacaklarımız,gülüp söyleşeceklerimiz olamaz mı?
Ben size hak verdim.
Kıskançlık,kötü niyet göremedim.
Çocukla oynanır,yarım saat,on beş dakika sevilir. Sonra ait olduğun yere,eşinin yanına büyüklerle sohbete gelirsin. Çocuklar büyüklerin yanına gelince "aaa dersin yok mu senin,kızım sen bebeğini oynasana,laf mı dinliyorsun sen?" diye büyütüldük biz.
Çocukların nasıl büyüklerin yanında olması abes karşılanıyorsa eşiniz de dadı değilse yanınızda olmalı bence.

Lale'cim, konu bence senin anladığın gibi değil.
Konu sahibinin eşi o'nu kısıtlamış. Alıntı yaptım, diyor ki "beraber büyüdüğüm erkek kuzenime selam bile verme diyorsa bende bu isteğime uymasını beklerim" Yani arkadaşın eşi kısıtlama yapmış ve bu kısıtlamalara arkadaş eyvallah demiş. Şimdi misilleme yapmak istiyor ama elinde kullanacak tek koz var 2 kız çocuğu. Bak çocuk diyorum. Arkadaş da madem beni kısıtladın sende o çocuklarla samimi olamazsın.
Bence, eşim yanımda otursun egosu yok konu sahibinde. Kısasa kısas var.
Yoksa hiç kimse 2 kız çocuğuyla eşi oynuyor diye sorun çıkartmaz.
Eğer bu kızlar ergen yada daha büyük olsalardı eminim ki konu sahibi daha fena olay çıkarırdı.
Bende önce kıskandığını sanmıştım ama konu kıskançlık değil. Eşe karşı bir misilleme yapılıyor.

Bu benim 2. Üyeligim kendi uyeligimden eşim kontrol ettiği için konu açmıyorum. Burdan sadece eşimle ilgili şeyler soruyorum. Ama bu konu biraz bana saldırıların olabileceğinden çekindiğim bir konu. Internette aradım ama boyle bir soru veya konu bulamadim. Ağır eleştirilerin beni aglatabilecegini bildiğim halde buraya açmaya karar verdim. Çünkü anlatacak kimsen olmayınca birileri senin için düşünsün senin için çözümler üretmeye çalışsın diye bir kaç ağır eleştiriye göz yummayi kabullenebiliyorsun.

Konum şu
Eşimin ilkokula giden 2 tane kuzeni var. Ne zaman teyzesine gitsek kızlar tepesinden inmiyor. 2 kelime edemiyoruz. Istemiyorum dese bile kızlar durmuyor. Tuvalet için veya herangi başka bişey için ilk çıktığı anda yapışıp ayaklarina dolanıp bırakmıyorlar. Bizi çevir diyorlar. Kızlar yapmayın desem de beni asla dinlemiyorlar. Ben de kendimde başkasının cocuguna 1-2 yapmayın demekten fazla mudahale etme hakki görmüyorum. Eşime izin verme diyorum sürekli. O da bana onları kıskanıyorsun küçük çocuklar diyor. Ama huzursuz oluyorum. Kocaman adam yetişkinler gibi otursun yanımda istiyorum. Belki de beni kıskandırdıgını sandığı için daha çok yapıyor. Yoruldum bilmiyorum.

Ben artık çok rahatsız olmaya başladım. Bayram geldiği için iyice gerildim. Aynı seyleri yaşamak istemiyorum. Bir sebep mi bilmiyorum ama bende pko var. 1.5 senedir evliyim ve aslında çok da çocuk istemiyoruz. Ama yine de özellikle uğraşmadığımız ve hastalığımdan dolayı çocuğumuz da yok. Bazen ben yapayım da bizim çocuğumuzu sevsin isteği geliyor içimden. Kıskançlık gibi değil ama üzülme mutsuzluk gibi bir his. Siz belki kıskançlık diyeceksiniz ama nasıl hissettiğimi ben gerçekten biliyorum.

Sizce bu sorun nasıl çözülebilir ne yapmalıyım eşim ne yapmalı? Teyze gile ben gitmemeli miyim gibi bir sürü düşünce var aklımda. Iyi niyetli bana yardım etmek veya yanlış düşünüyorsun gibi her düşünceye açığım

Kırıcı olmayın lütfen. Hassas bir dönemden geçiyorum. Anlayış bekliyorum

Benim de bir erkek yeğenim var. Bana çok düşkündür. Tuvalete gitsem kapıyı yumruklar, peşimi bırakmaz, tepemden inmez. Şimdi artık 10 yaşını geçtiği için azalmaya başladı ilgisi. Daha doğrusu ben artık onu taşıyamadığım için en azından kafama çıkmıyor. Onlar da 1-2 yıla ergen psikolojisine girer zaten, eğlenebilecekleri az zaman kalmış, bence dokunma. Güzel anı kalsın hem eşine hem çocuklara.

Taciz ya da şüphe yoksa bence yetişkinlerin çocuklara güvenmesi ve ilgilenmesi güzel bir şey. İnsan her çocuğa yakın davranamıyor artık.

Hem belki eşin de çocuk sevgisini böyle gideriyordur. Biraz sabret derim ben.

Bir de kızların kendi aralarında oynayabilecekleri ama eşinle oynayamayacakları ufak tefek hediyeler, oyuncaklar alabilirsin, ilgiyi eşinden alır ya da paylaşırsan söz geçirmen daha kolay olur.

Back
X