Ya yeğen olsa anliycam teyzesinin kızı. Ve ben biraz uzak dur diyince böyle o kadar kızgınlaşıyor ki sanırsın kendi çocuğu. Ben buna tahammül edemiyorum. Eşim benimle ilgili çok kıskanç ben de bu bayram başımı örtmüyorum tüm akrabalara da sarılıyorum hadi bakalim dedim. Ben böyle tepki verince tamam bu sene biraz dikkat edicem dedi. Ama ona güvenip gitmek gelmiyor icimden
Ne kadar saçma bir kıyas yaptığınızın farkında mısınız? Yeğeni veya kuzeni olması hiç bir şey değiştirmez
Çocuk onlar. İlkokul çocuğu. Senede 3-4 kere gördüğünüz çocuklardan bu denli rahatsız olmanız sağlıklı bir aklın ürünü değil.
Kızların sizi kabullenmemeleri de çok normal, çocuk hisseder.
Ayrıca abilerine gelip oynama falan diyorsunuz, e azıcık aklı olan çocuğa itici gelir bu durum.
Bakın Benim eşim de sizin eşiniz gibi.
Benim benden bir kaç yaş büyük teyzem var. İlkokula giden kızı ve oğlu var. Bizimki de onları döndürür, havada takla attırır, ucurur falan abuk sabuk oyunlar oynarlar, ben de Güler eğlenirim.
Siz yeğeni/kuzeni hesabına giriyorsunuz.
Yapmayın.
Bir terslik var. Bunun hormonlarınızla, hastalığınızla, hassas döneminizle falan alakası yok. Bu hesap düşünülmüş bir şeyin sonucu.
Ayrıca eşiniz için örtülü iseniz, örtünmeyin.
Eşinize göre mahremiyet algınız varsa kendinize göre olanı kullanın.
Kendinizi de ilkokul çocukları ile kıyaslayarak eşinizin gözünde daha fazla küçük düşmeyin