eski konularını da biliyorum yine bu teyze yenge muhabbetleri ile dolu olan
teyzeyi yengeyi çok karıştırmayın hayatınıza çok da kafaya takmayin onları dedi herkes size ama görüyorum ki dinlememissiniz daha da ne diyelim ayrilin gitsin zira çok saçma sapan bi iliskiniz var sevgiliyken böyle evlenince nasil olur düşünmek bile istemiyorum
Bakiniz benim derdim teyze ve yigeninin yapisikligi. Daha dogrusu bu teyze ben dulum bana bakilacak kafasinda olmasi. Ve sevgilime binlerce defa diyorum teyzeni bu durumda destekleme cunku kostek oluyorsun. Balik tutma balik tutmaya ogret diye.
Cunki teyzesi biz evleniyoruz diye bende evlencem demeye basladi..dugune gidiyoruz bize donup donup sevgilime o erkek yakisikli bu erkek yakisikli diyip durdu cocugu fistikliyor. Sevgilimde ondan Sonra o evlenemez kim isterki onu vs diye sinir krizlerine giriyor teyzesi yuzunden.
Kadin tmm dul belki tutunacak dal ariyor. Ama bunun zarari ilk once kendisine cunku hayatimi tek basima idame ettiremiyorum zor geliyor diyor. Erkeksiz yasayamaz fikrinde kendisine aciyor ve etrafa acindiriyor. Kotu niyeti olmasa bile maddi manevi sevgilimin ailesinden faydalaniyor. Faydalansin tabiki ama boyle degil. Zor durumda olunca zaten yardimina kosulur,merhametsiz insan degilim bende kosarim herkesin yardimina. Ama sevgilime cok sey yukluyor cocuklarina babalik yaptiriyor sevgilimi resmen.
Sevgilim dahi beceremiyor bile ortaligi karistiriyor teyzesine otu moku anlatiyor cocuklar hakkinda kadinda deliriyor. Kendisi istese daha iyi ustesinden gelir herseyin.
Bir kadinin aciz olmasindan hoslanmiyorum ben. Bunun uzerinden simarip da faydalanmasi da cirkin birsey.
Ne dul kadinlar var tek baslarina hallediyor herseyi. Ben sevgilime bunu anlatiyorum hep cunku onun suan sahip ciktigi bir kadin var, yani teyzesi.
Ki kendisi dedi olen enistem bana ve babama emanet etti teyzemi diye.Kendimi arka plana atilmis oncelik olarak hissetmiyorum.
İleride de sorun cikacak. Bu yuzden teyzeyle de iyi olsaydim hem onu desteklerdim cesaret verirdim hem bende evliligimin tadini cikarirdim. Boyle seyleri cok gereksiz buluyorum cunku kayinvalidelik ustunluk kompleksler vesaire..
Kadin artik kocasiz diye cocuklarini baska cocuk itse yetim kompleksi yuzunden cocuklarla cocuk oluyor bagriyor vs..
Ama sevgilime anlatamiyorum anlatsam kotu oluyorum vsvs