• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben dulum bana bakılacak

Bende birşey anlamadım yarısına kadar dayanabildim onun teyzesi sizin yengeniz mi,teyzesi sapık mi kafamda deli sorular :KK53:

Birkaç paragrafdan sonra bıraktım. Teyzeler yengeler babalar vs. Herşey birbirini karıştı beyin devrelerim yandı. Bir daha ki sefere sahte isim kullan da anlayalım.

Yengen babana mı sarktı? Anahtarı kötü niyetli mi istedi yani? Kusura bakma da aklım karıştı. :cry:

Kusura bakmayin kizlar ya:KK70:

Teyze sevgilimij teyzesi. Dul olan.
Yenge benim yengem.
Her iki tarafinda enistesi var haliyle..
Teyze sevgilimin teyzesi ne olakio_Odul olan yenge senin yengen eee baglanti nerede peki:kızgın:
Konuyu anlasam arkadaslara lzet gececegim cok gayret ediyorum ama ihh valla uc bilinmeyenli denklem gibi:işsiz:

Boşu boşuna bu kadar uzun yazıp yorulmuşsunuz çünkü asıl meseleyi anlatmamışsınız. Ben de hiçbir şey anlamadım.

Bir daha okuyayyim bakalim insallah anlarsam ozet gecerim kizlar sans dileyin bana:deli:

Kizlar guldurdunuz..nasil anlatsam ki daha acaba bende sasirdim :KK53:

Asil mesele teyze bana kaynanalik yapiyor ama sevgilime yapmiyorum diyor.
Yenge de teyzeye beni kotuluyor onun aracilik yapmasini istemememizden sonra. Sonra ona zamaninda dert yandigim konulara kendi yorumunu katarak anlatiyor kotuluyor bizi..

Teyze geliyor bana yengen yedi saat dedikodunu yapti diyor. Sonra gidiyor onunla gorusuyor hala.
Veya mesela sevgilimij teyzesi sevgilimi ariyor ickili bir durumda ve borc harcim var diyormus gulerek. Yengeye anlattigimda ickiye icme parasini nerden buluyor ozaman diyor teyzesi diyor.
Sevgilimde bana ah vah kadincagizin durumu cok kotu diye uzuluyor. Bende diyorum teyze yigenini nasil uzer boyle konularla sonra bana diyorki gulerek anlatmisti bunlari??:KK53:

Sonuc olarak ikisi can ciger (teyze-yenge) ben kotu gosteriliyorim , sevgilim saskin ben hicbirsey anlamadim ve kapanis :KK70:

Sevgilin teyzesine senin onu istemediğini yengende teyzesine senin kendisini istemediğini sende babana anahtarı vermemesini annen de yurtdışına gezisine çıkmak istediğini Uşak da bahçeyi süpürmeyi istediğini söylesin ortalık temizlensin. :halay::işsiz::KK11::ıslık:

Tekrar okudum dogrumu anladim emin degilim ama ozet geceyim.
Bir tane sevgili var bir tane sevgilinin teyzesi var,bir tane kobu sahibinin yengesi var.:deli:
Teyze icki icmis yegeniyle ayni odada uyumus uyanmis bunu da konu sahibine anlat.is oda yengesine anlatmis yengeside teyzeye anlatmis ihale konu sahibine kalmis:bicak:
Sonra teyze dulmis ben dulum bana bakacaklar diyormus da kim bakacakmis orasini cozemedim:hasta:
Sonra yenge de konu sahibinin babasina enistecim istesem bana para yollar demis sonra karisni kotulemis:bicak:
Sonra bunlar ailece konubsahibiyle tanismaya gelirken yenge davet edilmemis oda yikmis lrtaligi ayirmaya calismis yilan kari:KK11:
Sonra teyzem teyzem diyomus kglan teyzeye biri ev alacakmis yengedemi istiyormus ne orasini allah carpsin anlamadim:kızgın:
Sonra bu yenge teyze kanka olmuslar bublari ayirmaya calisyormus biz napsakki diyor konu sahibi:KK45:
Bence ikisinede sevgili ya da koca bulsunlar diye dua et size enerjileri kalamz:olamaz::olamaz:

Enişte kızın babası oluyor yalnız.:bicak:

Hayir oyle durumlar olamaz. Ne benim babamdan ne sevgilimin babasindan yana.
Allah korusun.

Ama soyle birsey var..sevgilimin babasi baldizinin vefat etmis esinide taniyormus. Yani gidip gelirlermis. Kadin da dul kalinca yardimci oluyorlar ailecek sevgilimij teyzesine.

Bence benim yengede bu teyzeyi kiskandi ve onlarin ailesindeki gorduklerini bizde yapmaya calisti. O yuzden oyle babama konusmus olabilir.
Bizden birsey cikmayincada bizi kotuledi o aileye yanasti..chooselovu birak yeni kiz bulurum demis daha iyisini bilmem neler vsvs..beni ve ailemo ove ove bitiremeyen kadin birden u donusu yapip yerden yere vurdu bizi yani

Kiskandigini da nerden dusunuyorsunuz derseniz. Yengem bana teyzeyi kotulemisti. Hatta demisti onun cocuklari benimkinden daha iyi giyiniyor diye dul iken vs..

Bu 4'lü nasıl bir araya gelip bu kadar içli dışlı oldunuz? Senin yengenden başka, onun da teyzesinden başka kimse yok mu hayatınızda? Ben de bir şey anlamadım valla

Yalniz teyze yenge sen sevgilin nasil buldunuz birbrinizi numunelik gibi valla susurluk mersedesinin arka koltugu gibi olmussunuz.
Alakasiz bir suru insan bir araya gelmissiniz:bicak:

Back