- 19 Ağustos 2008
- 17.832
- 53.744
teşekkür ederim size de geçmiş olsun
evet daha kötüsü olmadı hamdolsun
bizim verdiğimiz dilekçeler de bir işe yaramazsa ben de savcılığa gidicem o halde
rektörlüğü şikayet ettiğinizde sonuç ne oldu peki?
aslında bize kalsa direkt o iki şahsı mahkemeye vermek istiyoruz ama isimlerini vermiyorlar bize
benim böyle bir hakkım yok mu ya isimlerini vermek zorunda değiller mi?
vazgeçeceğimizi mi sanıyolar anlamıyorum
bana olan oldu zaten başkalarına aynı şeyleri yapmaktan vazgeçsinler diye sürdürücem bu işi
Rektörlüğü şikayet takipsizlikle bitti, sonuç alamayacağımızı biliyorduk zaten.
En çok doktorun ceza almamasına içerledim.
Sıkıntımız şuydu ; annem ağır bir kemoterapi görüyordu ve 35 yaşından beri de mide ülseri vardı. Hastalığı başlayınca tedavi sürecinde doktorlar hep midesinden korktular ve özellikle ağrı kesiciler konusunda çok sıkıntı yaşadık, her hastaneye yatışımızda annemin başucuna ........ ağrı kesici verilmesin diye notlar yazdık, her doktoru uyardık çünkü onu alınca kanıyordu midesi. O günkü doktor bizim dışarda olduğumuz sırada yapın bizden iyi mi bilecekler demiş ve hemşireler vermiş ilacı. 3-4 saat sonra annem istifra ettiğinde anladım mide kanamasının başladığını,söylememize rağmen müdahale etmediler hemşirelerle birbirimize girdik. Yıllarca gide gele annemin halini o kadar iyi biliyorduk ki, kimse bizi dinlemedi en sonunda bayıldı garibim, ancak o zaman müdahale ettiler ve o kanama 6 gün sürdü.
Sırf çok bilmişliklerinden, hasta yaşamış durumu biliyor, sizi uyarıyor neden dinlemiyorsunuz; sırf ego meselesi!! Allah'tan bulsunlar. Zaten kanserden kıvranan hasta bir de midesiyle uğraştı onca gün, ölebilirdi de mide kanaması şaka değil. Annem kanserle savaşını kaybedeli iki yıl oldu ama ben hala o hemşirelerle doktora ah ediyorum hala ....