Ben de Psikolojik Şiddet Gördüm, Hem de Hastahanede!!!

teşekkür ederim yorumlarınız için
öldürülen, şiddete maruz kalan doktor-hemşire haberlerini duyunca ben de köpürürdüm cahillikle suçlardım yapan insanları. Hala da şiddete karşıyım tabiki ne ailemde ne yakın çevremde şiddetin en ufagını görmedim alışkın değilim bir kere
Yalnız o esnada gücüm olsaydı kalkıp bi tokat yapıştırmıştım hala gözlerim doluyo resmen hayvan muamelesi yaptılar bana, sindiremiyorum
Hakkımı kesinlikle yanlarına bırakmicam, başbakanlığa kadar sesimi çıkartıcam herşeyi yapıcam
şuana kadar mail atmadığımız bir kurum kalmadı, yarısından fazlası geri dönüş yaptı bakalım ne olacak
sağlık bakanlığı şiddet gören doktor ve hemşirelerin arkasında durdugunu açıklamış, bakalım benim arkamda da duracaklar mı

bana o gece olan oldu, her gün atak geçiriyorum. Ama en azından bundan sonra başkalarına yapmazlar

şuana kadar benımde basıma bısı gelmedı ama annem anlatırdı dogum hanede bagıranlara sancıdan, o ısı yaparkende bole bagırıyomuydunuz nasıl gırdıydıysenı z ole cıkaracaksınız dıye çemkiriyolarmıs:KK43:(( bende herzaman özele gıdıyorum şimdiki gıttıgım ozel hastanede 3 kere asılama oldum hasta bakıcısından hemsıresıne kadar hepsı gulec yuzlu nazık kıbar canım lı gulumlu konusuyor suratsız bırını gormedım hıc hatta asılamamın bırıne eşimde gırdı 2 hemsıre bı hasta bakıcı doktorum ve eşim yanı odada kucuktu ıstese dr gırme dıyebılırdı ama esım rıca edınce tabı gırebılırsın dedı doktorum bıle cok kıbar her gıdısımızde ayaga kalkar el sıkısırız gıttımız zamanda kapıya kadar yolcu eder bızı Allaha sukur 3.asılamada hamıle kaldım 2 aylık hamıleyım ve anadolu yakasına tasındım halde hala avrupa yakasındakı hastaneme devam edıyorum ...devlet hastanelerınden nefret edıyorum....galeye almıyolar bı kere kan vermıstım bıde 100 saat bekledım sırf devlette sıra beklememek ıcın ozlede butun testlerıme bı bucuk mılyar verdım ....benım esım hemen sıkayetcı olur bole durumlarda kac defa polıs ,nufus memuru ,dolmussu ,şikayet etmıstır :)

Çok geçmiş olsunnn çok çok üzüldüm okuyunca...

İnşallah en kısa zamanda görevlerinden alınır o terbiyesiz insanlıkdan çıkmış yaratıklar ...

Basına da yazın sakın davanızdan vazgeçmeyin...

geçmiş olsun canim! insan haklari diye bir şey var.
Gercekden çok şaşkınim ve cok üzüldüm.
böyle dogru durust eğitimsizler hastalarina nasil davranmalari gerekdigini hiç bilmiyorlar!

bende böyle insanlarin görevlerinden alinmazsi tarafindanim.

İnsanlıktan nasibini alamamış pislikler. Eğitimleri ne ki kendileri ne olsun bu tiplerin. Bi baltaya sap olamayan sağlık meslek lisesine gider de hemşire olursa olacağı bu. Azcık puanları yükselse de zeka ve terbiye kalitesi artsa bunlar olmaz. Bi de dayarlar kıçlarını devlete, kimse kolay kolay dokunamaz da. O öyle bağırırken biliyor ki ona birşey olmayacak. Biliyor ki ona hesap soracak bir patron yok, hepsi birbirinin adamı zaten. Allahlarından bulsunlar inşallah. Sağlık ya bu ötesi var mı, insanların canı burnunda zaten. Kredi satmıyorsun sen orada, sağlık hizmeti veriyorsun. Benim de bir kez başıma buna benzer bir olay geldi. Yine bir üniversite hastanesinde, hem de onkoloji servisinde. Hergün bir kaç ölümün gerçekleştiği, oraya gelen hastanın da hasta yakınının da zaten kafasında bin tane düşünce dert olduğu bir yerde. Kabahatimiz de paçoz hemşirenin yerinden yanlışlıkla çıkardığı tansiyon ölçüm cihazını tekrar takmasını istemek!!!

Zaten bir hastanede medeniyet ve insanlık seviyesi başhekimden hemşireye doğru indikçe azalır, en son hademede sıfırlanır... Doktoru insandır, sorunuza insan gibi cevap verir de hizmetlisi hemşiresi insanın Ercüment Çözer olasını getirir.

öncelikle çok geçmiş olsun gerçekten çok kötü bir olay yaşamışsın. kesinlikle BİMER'e şikayet etmeni öneririm kesin çözüm oluyor. bir arkadaşa polis küfür etmişti yaklaşık 10 gün içinde savcılık çağırdı mahkemelik oldular bile

En azından toplayabilecek kadar insan toplayıp protesto edilse orada ki o iki hemşire o bile yeter onlara.

Vazgeçmeyip hakkınızı aramanıza sevindim.. Kayıt yaptırmış mıydınız ?

yarım saattir konuyu açmaya çalışıyorum, sitede ya da bende bir problem olduğundan açılmadı ve mesaj tekrarı olmuş defalarca açılmış konum...
düzeltilmesini talep ediyorum

bak canım evet yaqsadıkların hoş olmamıs ancak bunun hesasbını soracagın yer degıl yaz bimere hatta sen vazgecsen bile senin peşini bimer bırakm az ancak su lafına cok takıldım
ne olursa olsun son kullandıgın cümle hiç hoş değil..
halıysan sonuna kadar hakkını saavunursun
evet bende bir ebeyim ancak ahlaksız ebe sıfatı da hoş değil

öncelikle çok geçmiş olsun gerçekten çok kötü bir olay yaşamışsın. kesinlikle BİMER'e şikayet etmeni öneririm kesin çözüm oluyor. bir arkadaşa polis küfür etmişti yaklaşık 10 gün içinde savcılık çağırdı mahkemelik oldular bile

eşim şuan harıl harıl şikayet mektubu gönderiyor her yere
Geri dönüş yapıyolar ama "darb yok fiziksel şiddet yok" vs diyolar, idari bir mevzu oldugundan direkt hastahanenin yetkilileriyle alakalıymış
Ben orda atak üstüne atak geçirdim çocugum düşme riski altında kaldı, anneciğimin tansiyonu 17 lere yükseldi ama şiddet değilmiş!!!

En azından toplayabilecek kadar insan toplayıp protesto edilse orada ki o iki hemşire o bile yeter onlara.

Vazgeçmeyip hakkınızı aramanıza sevindim.. Kayıt yaptırmış mıydınız ?

ewt canım acile gittik, ordan kadın doğuma sevkettiler
hastahaneye ayaklarımla yürüyerek girdim sedyeyle çıktım hem de tek bir doktorun muayenesinden geçmeden!
Bunun için de ayrıyeten şikayet edilecek
eve geldiğimizde tansiyonum 8-3 buçuktu

bak canım evet yaqsadıkların hoş olmamıs ancak bunun hesasbını soracagın yer degıl yaz bimere hatta sen vazgecsen bile senin peşini bimer bırakm az ancak su lafına cok takıldım

kendi üzerinize alınmayın lütfen benim kontrol altında tutuldugum özel hastahanedeki ebelerle 1 aydır sarmaş dolaş olduk, ebelere bir garazım yok yani
"ahlaksız" sıfatı tamamen bana bunu yaşatanlara yakıştırdıgım birşey
ve ewt o parmağını sallayıp beni hiç dinlemeden etmeden "SEN DE ÇEK GİT" demesi bir ahlaksızlık, hatta bundan daha da öte bişey
ben ona tek bir cümleden başka birşey dememiştim, sadece annemin yanımda kalmasını istedim, bunun yasak oldugunu kesinllikle kabul edilmeyeceğini anlatmak çok mu zordu???
kusura bakmayın ama onlar alışmış insanlara bu şekilde davranmaya. Onun için gayet sıradan bir davranıştı belli ki

Bimer'i başka bir arkadaş da söylemiş
eşimi hemen arayp bilgilendirdim zaten orayı da haberdar edicez, teşekkürler

eşim şuan harıl harıl şikayet mektubu gönderiyor her yere
Geri dönüş yapıyolar ama "darb yok fiziksel şiddet yok" vs diyolar, idari bir mevzu oldugundan direkt hastahanenin yetkilileriyle alakalıymış
Ben orda atak üstüne atak geçirdim çocugum düşme riski altında kaldı, anneciğimin tansiyonu 17 lere yükseldi ama şiddet değilmiş!!!

ewt canım acile gittik, ordan kadın doğuma sevkettiler
hastahaneye ayaklarımla yürüyerek girdim sedyeyle çıktım hem de tek bir doktorun muayenesinden geçmeden!
Bunun için de ayrıyeten şikayet edilecek
eve geldiğimizde tansiyonum 8-3 buçuktu

illa ki şiddet olmasına gerek yok canım dediğim gibi bir küfür için ne kadar uğraştı bimer, seninki kaç kat daha kötü bir durum, eğer oraya yazmadıysanız şansınızı deneyin derim, çünkü en tepeden şikayet ediyorsun onlar sağlık bakanlığına kaymakamlığa falan bildiriyorlar

teşekkür ederim yorumlarınız için
öldürülen, şiddete maruz kalan doktor-hemşire haberlerini duyunca ben de köpürürdüm cahillikle suçlardım yapan insanları. Hala da şiddete karşıyım tabiki ne ailemde ne yakın çevremde şiddetin en ufagını görmedim alışkın değilim bir kere
Yalnız o esnada gücüm olsaydı kalkıp bi tokat yapıştırmıştım hala gözlerim doluyo resmen hayvan muamelesi yaptılar bana, sindiremiyorum
Hakkımı kesinlikle yanlarına bırakmicam, başbakanlığa kadar sesimi çıkartıcam herşeyi yapıcam
şuana kadar mail atmadığımız bir kurum kalmadı, yarısından fazlası geri dönüş yaptı bakalım ne olacak
sağlık bakanlığı şiddet gören doktor ve hemşirelerin arkasında durdugunu açıklamış, bakalım benim arkamda da duracaklar mı

bana o gece olan oldu, her gün atak geçiriyorum. Ama en azından bundan sonra başkalarına yapmazlar

canım sakın haa sakın yanlarına bırakma
garibanlara kimbilir neler yapıyorlardır hastane tarfındanda isimleri verilmeyerek korunuyorlar
bu kadarına da pes doğrusu yuh yaniiiiiiiii
birde canım hamişsin çok stres yaparak bebişine zarar verme oldu mu tatlım
ama elinden geleni ardına koyma bazen dayakta hak yani
birde yasal süreç ne kadar uzarsa uzasın pes etme
10 yılda olsa pes etme onu koruyanlarda yansın
bu kadar eziyet kendi yakınlarının başına gelse ne yaparlar acaba?
bende bir ünv çalışanıyım evet iş yökte bitiyor tamamen yöke bağlı
Allah yardımcın olsun

Sağlık çalışanlarına şiddet konusunda da yazmıştım.
Tek taraflı değil bu şiddet diye.
Hastalara da şiddet uygulanıyor.
Evet çok çirkin ama şimdi bu konu sahibi hanımın eşi ailesi vs ona bunu yapan saldırınca " sağlık çalışanına darp " oluyor.
Benim başıma gelse,devlet beni korumuyorsa hakkımı vermiyorsa bana hamileyken yapılan muamelenin hesabını sorarım.
İster sağlık çalışanına şiddet diyebilirsiniz ister cahillik diyebilirsiniz ne derseniz diyebilirsiniz.
Devlette işgören Sağlık çalışanın mantığı şu parası olan zaten özele gider,buraya gelen garibandır,ona köpek gibi davranabilirim,nöbetteki hırsımı sinirimi alabilirim.

illa ki şiddet olmasına gerek yok canım dediğim gibi bir küfür için ne kadar uğraştı bimer, seninki kaç kat daha kötü bir durum, eğer oraya yazmadıysanız şansınızı deneyin derim, çünkü en tepeden şikayet ediyorsun onlar sağlık bakanlığına kaymakamlığa falan bildiriyorlar

bimer aklımızda yoktu, eşim hemen başvuracak
çok teşekkürler

Sağlık çalışanlarına şiddet konusunda da yazmıştım.
Tek taraflı değil bu şiddet diye.
Hastalara da şiddet uygulanıyor.
Evet çok çirkin ama şimdi bu konu sahibi hanımın eşi ailesi vs ona bunu yapan saldırınca " sağlık çalışanına darp " oluyor.
Benim başıma gelse,devlet beni korumuyorsa hakkımı vermiyorsa bana hamileyken yapılan muamelenin hesabını sorarım.
İster sağlık çalışanına şiddet diyebilirsiniz ister cahillik diyebilirsiniz ne derseniz diyebilirsiniz.
Devlette işgören Sağlık çalışanın mantığı şu parası olan zaten özele gider,buraya gelen garibandır,ona köpek gibi davranabilirim,nöbetteki hırsımı sinirimi alabilirim.

benim düşüncelerimi ifade etmişsiniz
teşekkür ederm

Merhaba
Yaşananlar hiç hoş değil bu konuda herkes hem fikir fakat doktor, personel ve merkez adı vererek ve yasal sürece gidileceği söylenen bir konuda hakarete varan yazılar malesef haklı iken sizi tamamen haksız duruma düşürecektir. Yapılanı asla tasvip etmemeize rağmen sağlık çalışanlarına karşı GENELLEME YAPILARAK hakarete varan kelimeler asla kabul edilemez. hiç hoş olmamış ve bu konuda bu meslek mensubu arkdaşlarınızdan bu konuda ciddi tepkiler gelmiştir ki haklılarda....

Elmalar ile armutları karıştırmayalım .....

cok gecmiş olsun canım devlet hastaneleri özelliklede buyuk şehirdekilerden korkmaya başladık yani insanlar cok terbiyesizler kendilerini birşey zannediyorlar halbuki sen gitmesen nerden para kazanacklar insan devlet deyip guvenip gidiyorlar ama duruma bak ist da oturuyrom benimde evimin yanindan var devlet has kadın dogum yeni geldiler başka yerden ama gitmeyi dusunmuyorum hiç özel hastaneye gidiyorum bende duydum doguma alip kadnlari masalara yatırıp gidiyorlarmiş sen orda acı cek umurlarında değilmiş hiç acilmn var deyip alip 3 gun orda beklettıkleri oluyormus yakınım dogum yaptı asla gitmem dedi cok pişmanim dedi tebrik ediyorum boyle cesaretli olup ppeşini birakmamaniza

ilk gebeliklerde özellikle doğum başladıgı andan itibaren sonuçlanıncaya kadar 3 gün gecebilir sancısı baslamış 1 parmak açıklığı olan hastayı hiç kimse evine göndermez maalesef..
3 ay önce doğuma gelen bi bayan agrısından kendini kaybetmiş ve kolumu ısırmıştır.
hala aklıma geldikce gülerim çünkü kendinde olan kimse yapmaz bunu
ayırca dogum sancısı esnasında kocalrının kulagını cınlatan eş de cok görülmüş bişeydir.
Allah hepimizi iyilerle karsılastırsın...:KK49:

Merhaba
Yaşananlar hiç hoş değil bu konuda herkes hem fikir fakat doktor, personel ve merkez adı vererek ve yasal sürece gidileceği söylenen bir konuda hakarete varan yazılar malesef haklı iken sizi tamamen haksız duruma düşürecektir. Yapılanı asla tasvip etmemeize rağmen sağlık çalışanlarına karşı GENELLEME YAPILARAK hakarete varan kelimeler asla kabul edilemez. hiç hoş olmamış ve bu konuda bu meslek mensubu arkdaşlarınızdan bu konuda ciddi tepkiler gelmiştir ki haklılarda....

Elmalar ile armutları karıştırmayalım .....

konuyla ilgili açıklamamı yaptım, herhangi bir genelleme söz konusu değil hem de hiç değil
insanlar bence üzerlerine alınacaklarına meslektaşları adına üzülmeli ve kınamalılar durumu

kendi üzerinize alınmayın lütfen benim kontrol altında tutuldugum özel hastahanedeki ebelerle 1 aydır sarmaş dolaş olduk, ebelere bir garazım yok yani
"ahlaksız" sıfatı tamamen bana bunu yaşatanlara yakıştırdıgım birşey

ve ewt o parmağını sallayıp beni hiç dinlemeden etmeden "SEN DE ÇEK GİT" demesi bir ahlaksızlık, hatta bundan daha da öte bişey
ben ona tek bir cümleden başka birşey dememiştim, sadece annemin yanımda kalmasını istedim, bunun yasak oldugunu kesinllikle kabul edilmeyeceğini anlatmak çok mu zordu???
kusura bakmayın ama onlar alışmış insanlara bu şekilde davranmaya. Onun için gayet sıradan bir davranıştı belli ki

konuyla ilgili açıklamamı yaptım, herhangi bir genelleme söz konusu değil hem de hiç değil
insanlar bence üzerlerine alınacaklarına meslektaşları adına üzülmeli ve kınamalılar durumu

zaten herkes dogru olanı yapmış değilmi...:KK14:

zaten herkes dogru olanı yapmış değilmi...:KK14:

bence hala üzerinize alınıyosunuz
sizin yapılan yanlışı desteklediğinizi mi söyledim nedir bu tavır?
belli ki işini seven ve değer veren bir ebesiniz, sizinle ve ülkedeki milyonlarca ebeyle bir alıp veremediğim yok
o sıfatı yakıştırdıgım şahsın yüzüne de söyledim zaten isterse mahkemede kullanabilir
rica ediyorum beni germeyin, zaten yeterince strest altındayım

Ay neler yaşamışsın öyle canım ya çok ama çok geçmiş olsun nasıl etkilendim sanki ben yaşamış gibiyim ve o kadar sinirlendimki bu duruma valla dua et o çirkef kadınların laflarında daha kötüsüde olabilirdi şükür yinede. sen karşılık vererek azda olsa bi nebze rahatlamışsındır dediğin gibi ya daha çok o lafları çeken dahada da kötü davranılan hastalar varsa ki vardır da cvp veremeyenler mesela üzüldüm valla ya.Ama peşini bırakma asla canım.İsimlerini de öğrenilir bi şekilde bence zor olmaz gibi geliyo.İnş cezalarını bian önce bulurlar.Tekrar geçmiş olsun canımsın....

X