Ben De Hamileyiiim Hem De Dondurulmuş Embriyoylaa

merhaba bende yeni uye oldum tebrik ederim curli allah tamamini erdirsin senin icin cok mutlu oldum.benimde dondurulmus embriyonlarim var tereddut ediyordum tutmaz diye ama artik bende transferi ettirmeyi dusunuyorum

Tatlım hiç vakit kaybetme bence ,hemen dene şansın bol olsun.

çok çok tebrik ederim canım hayırlısı olsun inşallah kucağına almayı kısmet etsin allah. Tahmin edebiliyorum yaşadığın heycanı sevinci inşallah bizde tadabiliriz bu duyguyu. Tedavini hangi klinikte yaptırmıştın canım bende izmirde yaşıyorum ve cuma günü yumurta toplama işlemeim var.

afedersin curly yazını tamamını okumadan hamilelik haberini görünce hemen yazmak istemiştim görmedim gittiğin kliniğin bilgisini vermişsin. bendede heycan biraz fazla 2. demnemem olucak ve çok korkuyorum çünkü tekrar negatif sonuç alıp ne olucak şimdi diye yaşamak çok zor maddi manevi 2. deneme için kendimizi son noktaya kadar zorladık olmazsayı düşünmek bile istemiyorum. senin haberin umudumuz oldu inşallah aynen bizde böyle haberler verebilirzi.

CURLY

CANIM KUTLARIM SENİ UMARIM SAĞLIKLI BİR GEBELİKTEN SONRA BEBEĞİNİ KUÇAKLARSIN

2. TÜP BEBEK DENEMEM NEGATİF BEM DE DONDURULMUŞLARLA DENEMEK İSTİYORUM.
DİNLENMİŞ BİR RAHİMLE , FAKAT İLAÇLAR FARKLIMI VE NASIL BAŞLIYO, KONTROL PERİODU NASIL, ADETİN 3. FÜNÜ FALAM BU KONUDA BENİ AYDINLATIRSAN SEVİNİRİM.a.s

Teşekkür ederim canım.İnşallah yumurtaların sağlıklı ve sayıca dondurulmaya yetecek kadar olur.Umarım bu kez tutar ama tutmazsa da dondurulmuşlar bayaa moral veriyor insana .tabiiki aklına olmazsayı getirme neden olmasın ,hem bak bu aralar kadınlar kulübünde güzel haberler ve mucizeler arka arkaya geliyor.İnşallah senin de olacak ve mutlu başlığını açacaksın:hooray:

Çok teşekkür edrim.Evet ilaçlar farklı.Adetinin 2 ya da 3. günü bir burun spreyiyle başlıyorsun.13/14 gün sonra kontrolde ilaçların veriliyor.Burun spreyine devam ediyorsun ,ek olarak cyclo prognova diye yuvarlak bir ilaç var beyaz ve kahverengi ilaçlar.Bunun sadece beyaz olanlarını belirtilen sayıda kullanıyorsun ayrıca progestan kullanmaya başlıyorsun.Bana abartılı sayıda kullandırdı doktorum.Günde 8 tane kullandım.Bir de bebe aspirini günde bir tane.15 gün sonra transfere çağırıyorlar.yani toplam 2 kez doktoru görüyorsun yalnızca.Transferden sonra burun spreyi kesiliyor.Antibiyotik ilave ediyor sadece 4 gün kullanılacak.Diğer ilaçlara ben hala devam ediyorum.İnşallah 8. haftada falan biter de kurtulurum progestandan.Çünkü günde 4 defa vajinal olarak kullanılıyor.Unutmayayım diye geceleri bile saat kuruyorum.İşte böyle.Düzenli kullanım şart yani biraz dikkat etmek lazım.Lütfen rahat ol.Çünkü daha öncekilere benzemeyecek bu seferki transferin.Çok daha huzurlu ve iyi hissedeceksin kendini.Merak ederim şimdi ne zaman başlayacaksın?:tomato:

Merhaba Curly'cim, Bende Bugün Regly Oldum, Yarin Doktora Gideceğim Hiçbirşey Hissetmiyorum Bu Sefer çok Tuhafim Hayirlisi Olur Inşallah.... Bebişinin Güzel Haberlerini Dört Gözle Bekliyorum... Yavaş Yavaş Kiyafetlerini Hazirla çok Güzel Bir Duygudur Eminimmmm

Canım rahat ol zaten gerisini Allah'a bırak.Hayırlısıyla başlasın tedavin gelişmeleri yazarsın artık.

Canım rahat ol zaten gerisini Allah'a bırak.Hayırlısıyla başlasın tedavin gelişmeleri yazarsın artık.

zaten gerçek olan tek şey, allah ne zaman isterse o zaman olucak bizimkisi sadece bi sebep belkide.... elbetteki yazıcam. aslında şunu merak ediyorum acaba herkes seninki gibi 1 ay tedavimi görüyor yoksa daha kısa olanda varmı? yarın öğrenicem ama kısa tedavi olursam acaba demek istemiyorum tek banamı böyle uygulanıyor die eğer kısası varsa pozitif sonuç alan varmı bilgin varsa yazarsan sevinirim.

CURLY
Merhaba
Canım tebrik ediyorum. Çok sevindim. Son 3 günde aldığım 3 bebiş haberi.İnşallah dahada artar. Allah devamına erdirsin. Bebeğin sana bol şans getirsin. Evet arkadaşlar allahtan ümit kesilmez. Umudumuzu yitirmeden yola devam. Hakkımızda herşeyin hayırlısı. Böyle güzel haberlerin devamını diliyorum.

Curly bende bu ay dondurulmuş embriyolarımla tekrar deneyeceğim bakalım. İnşallah senin gibi Rabbim hamile kalmayı bizede nasip eder. Okadar çok sevindim ki sözlerle anlatamam canım bizim içinde bi umut oldun Rabbim bebişine sağlıklı hayırlı kavuşturur inşallah. kendine ve bebişine çok iyi bak tatlım.

curly sağol ya

ben 25 şubatta 3 tane gayet iyi durumda taze emb transfer edildi. fakat negetif bizde açıklanayan durum var.
yaşıma göre çok yumurta üretiyorum yumurta alınmasında sonra malum hırpalıyo rahim
bu sefer içimden dondurulmuşla dene diyo ( 4 tane var ) .sizleride okuyunca dahada sindi içime adet damlamalrım oldu fakat tam anlamoyla adet olamadadınm.kan testti yaptırmak istemedim . bıktım 5 yıldır çünkü bu da başka bir duygu işte. böyle giderse çarşamba günü yaptıracam eşimin ısrarıyla,ama biliyorum negatif
açıklaman için sağol geçektenna.s.

Benim de ilk transferimde açıklanamayan bir durum demişti doktorum.hatta çok şaşırmıştı embriyolar çok kaliteliydi nasıl olmaz diye.Sonuçta %100 garantisi yok.Her denemede şansın artıyor.Hem belki de hamilesindir.Bence geciktirmeden yaptır testini hem kendini hem bizi meraktan kurtar.

İnşallah canım Allah herkese nasip etsin.Ben güveniyorum sonuna kadar inanıyorum dondurulmuşlarınıza:enbuyukkk:

İnşallah canım Allah herkese nasip etsin.Ben güveniyorum sonuna kadar inanıyorum dondurulmuşlarınıza:enbuyukkk:

Merhaba arkadaşlar

Dondurulmuş embiryoyu transferde ne kadar ücret alıyorlar.Merak ettim.Sanırım onları dondurup saklamak içinde belirli bir ücret alıyorlar.

Gulsencigim Merhaba,
Dondurmak icin Ankara'da genelde 500 USD gibi bir ücret ödüyorsun. Ve sonra sadece transfer ücreti ödüyorsun, transfer ücretleri merkezden merkeze değişiyor. Bu işi dondurduğunda merkezle konuşmak daha doğru olur.
Sen ne yaptın, nasıl gidiyor, hangi aşamadasın canım?

Merhaba arkadaşlar

Dondurulmuş embiryoyu transferde ne kadar ücret alıyorlar.Merak ettim.Sanırım onları dondurup saklamak içinde belirli bir ücret alıyorlar.

Zaten bir merkezde yumurta toplama işleminde yeterli sayıda yumurtan oluşmuşsa çok fazla fikrini sormuyorlar sana donduralım mı diye .Genelde donduruyorlar.Biz faturanın ayrıntısında 300 YTL olarak görmüştük dondurma işlemi ücretini.

bizden dondurma için ücret almadılar 1 yıl sonrasında alıyorlarmış.... curly canım senin transfer ilaçlar ne kadar tuttu birde adetin başlangıç tarihi itibariyle kaçıncı gün transfer yapıldı?

bizden dondurma için ücret almadılar 1 yıl sonrasında alıyorlarmış.... curly canım senin transfer ilaçlar ne kadar tuttu birde adetin başlangıç tarihi itibariyle kaçıncı gün transfer yapıldı?

İlaç tedavisi bir ay kadar sürdüğü için adet falan düşünme onu öyle hesaplayamazsın.Çünkü bir ay adet görmene engel oluyorlar.5 gün sonra falan da transfer yapılıyor.O şekilde hesaplarsan 45. gün falan diyebiliriz.İlk başta kullandığım sprey 60/70 YTL falandı 2 adet kullandım.Ama sana vermemiş galiba.Sonraki ilaçlar ucuz pahalı değiller.3 milyon falan cyclo(beyaz hap)15 YTL kadar da progestan ama aşağı yukarı 3-4 kutu kullanıyorsun ondan da.İnşallah hayırlı haberi aldıktan sonra biraz abarıyor ilaç parası çünkü progestan yetiştiremiyorsun.s Ama o zaman zaten umursamıyorsun ilaca verdiğin parayı falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…