Demek ki dünyaya gelmeye istekliyse bir bebek;
donmuş,donmamış,3 embriyoyla tek embriyoyla farketmiyormuş.
Curly sadece tüp bebek yaptıranlara değil bizlerede çok güzel bir umut oldun canım.
İnşallah hayırlısıyla kucağına da alırsın.
Allah bekleyenlerin de yüzünü güldürsün inşallah.
Arkadaşlar sonucumu aldım birkaç gün önce ancak yazabiliyorum.Allah herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah tamamına da erer.
12 Şubat ta tek bir dondurulmuş embriyo transfer edilmişti.10. gün test yaptırdım 41,06 çıktı.12.gün 135 olmuş .Önümüzdeki hafta doktormuayenehanesine beklediğini söyledi.Çok mutluyuuum.
Aramızda dondurulmuş embriyolara güvenmeyenler var.Nolur şansınızı deneyin siz de inanın olacak sizlerin de
Yani sen düşükle beraber ilk adetini görmüş oluyorsun.Bir adet daha görür görmez başlasın diyorsun.Çünkü ADETİN 2-3.günü başlanıyor tedaviye.Doktorun olur diyorsa olur canım.Bence de olur çünkü ilaç tedavisinde bol bol zaman kalıyor rahmin kendini toparlaması için.Hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda gider
Çok Güzel bu haberi duymak..Curl bişey sorcam hangi klinikte yapırdın.Bizde martta yaptırcaz..gürgan clinic i çok duydum genelde .banada yardımcı olurmusun ?
:hooray: tebrik ederim canım meraktan çatladık valla burda.Benim için de umut ışığı oldun canım inşallah kavuşucaz bebişlerimize biz de.Ben de martta ya da nisan da denemeyi düşünüyorum.4 embriyom var dondurulmuş bakalım kaçı sağlam olucak.Allah yardımcımız olsun.....Allahım kucağına almayı nasip etsin.Sağlıkla büyütürsün inşallah. Şeniz
Arkadaşlar sonucumu aldım birkaç gün önce ancak yazabiliyorum.Allah herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah tamamına da erer.
12 Şubat ta tek bir dondurulmuş embriyo transfer edilmişti.10. gün test yaptırdım 41,06 çıktı.12.gün 135 olmuş .Önümüzdeki hafta doktormuayenehanesine beklediğini söyledi.Çok mutluyuuum.
Aramızda dondurulmuş embriyolara güvenmeyenler var.Nolur şansınızı deneyin siz de inanın olacak sizlerin de
Canım ben İzmir Bornova Şifa hastanesinde yaptırdım.Doktorum Erol Tavmergen.Bahsettiğin klinikle ilgili bilgim yok.Ama sen sanırım Nevşehir'de oturuyorsun.İzmir'de mi tedavi olmayı düşünüyorsun?