Ben De Hamileyiiim Hem De Dondurulmuş Embriyoylaa

Diamond

Guru
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
754
12
Arkadaşlar sonucumu aldım birkaç gün önce ancak yazabiliyorum.Allah herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah tamamına da erer.

12 Şubat ta tek bir dondurulmuş embriyo transfer edilmişti.10. gün test yaptırdım 41,06 çıktı.12.gün 135 olmuş .Önümüzdeki hafta doktormuayenehanesine beklediğini söyledi.Çok mutluyuuum.

Aramızda dondurulmuş embriyolara güvenmeyenler var.Nolur şansınızı deneyin siz de inanın olacak sizlerin de

tebrik ederim Allah tamamına erdirsin sağlıklı bir bebek olsun inşAllah ..Allah olmayan herkese nasip etsin İNŞALLAH ....

tebrikler ay ne guzel dondurulmus embryo da varmis ha bilmiodum
ne guzel insallah herkes en kisa zamanda isteyenler tabiki hamile kalir aminnnnnnnn

tbrikler canım ne mutlu sonunda anne olacaksın:dance: allah kucağınada almayı nasip etsin

ALLAH tamamina erdirsin gozun aydin canim,sag salim kucagina almayi nasip etsin ,saglikli ,uzun omurlu hayirli evlat hayirli insan olsun,ALLAHIM tum isteyenlerede nasip etsin.

canım benim senin adına çok sevindim ve çok duygulandım Allah tamamına erdirir inşallah. benimde dondurulmuş embriyolarım var ilk deneyimim negatifle sonuçlandı inşallah senin gibi güzel haberlerle başarılı oluruz. Benim düşüncem dondurulmuş embriyolarım ile hamile kalacağım bu konuda hiç şüphem yok. Allahın izniyle. İnşallah Kucağına almayı sağlıklı olarak nasip eder yüce Mevlam

canım tebrikler... allah sağlıkla hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin canım inşallah...ve tabiki allah bizlerde tattırsın inşallah bu duyguyu....

tebrikler canım... Allah sağlıcakla tamamına erdirsin... darısıda biz isteyenlerin başına inşallah...:))

tebrikler canım. çok sevindim. darısı başımızaaaa

curlcim aramızda dondurulmuşlara güvenmeyenler var demişsin sanırım beni kastetmişsin evet ben nedense bilmiyorum ama dondurulmuş embriyolarımla denemeyi düşünmüyordum şimdi senin pozitif sonucun beni çok umutlandırdı şimdi bende artık gün sayıyorum dondurulmuş embriyolarımla nisanda başlıyacam allahın izni ile
curl canım bize biraz anlatırmısın belirtilerin nelerdi ve transferden sonra neler yaptın nelere dikkat ettin sancıların varmıydı 12 gün boyunca devamlı uzanmak şartmı çok soru sordum ama pozitif sonuç alanların transferden sonra neler yaptıklarını çok merak ediyorum
allahım inşallah sana sağlıkla bebişini kucağına aldığın günleride gösterir

Canım çok sevindim fikrini değiştirmene.Benim öncesinde fazla belirtim olmadı.Sadece transferin 8. günü sol tarafımda hafif bir seğirme oldu biraz oturdum hissettim tutunduğunu resmen .Fakat sonrasında yine normale döndü her şey.Şu anda bile hiçbir belirti yok.Transferden sonra hastaneden çıkar çıkmaz eşimle yemeğe gittik.Birkaç kez alışverişe falan da çıktım.Bilgisayar başında oturdum,yemek falan yaptım arada sırada.Yani öyle çok aşırı dikkat etmedim ama hep evdeydim sadece ağır iş yapmadım o kadar.Eğlenceli kitaplar ,mizah dergileri okudum.Üşütmemeye aşırı gayret gösterdim bu arada çünkü ilk transferimde griptim ve ateşliydim.En önemlisi o bir tanecik embriyoma inandım güvendim.Allah hepimizin yanında, hepimizle birlikte vakti geldiğinde hepimize yaşatacak,kimsenin emöeğini boşa çıkarmayacak buna da bütün kalbimle inanıyorum.

Allah tamamına erdirsin canım ya daha öncede yazdım çok sevindim.Darısı bizlerin başına inşallah.Bende dondurulmuşlarımı kullanıcam.Doktor iki ay sonra dedi.Bende neden iki ay sonra dedim.Bir ay sonra olsa olmamı dedim.Oda olur en az bir adet geçmesi lazım dedi.Martın 20 sinde falan adet görcem şaşmazsa inşallah.Hemen bir ay sonra densem birşey olmaz dimi.Curl sen 2 ay ara 1 ayda ilaç tedavisi gördün. Ben 1 aya ara 1 ay ilaç tedavisi olsa olazmı diyorum.Biran önce kavuşmak istiyorum bebişime.

tebrikler canım allah kucagına almayı nasip etsin kendine cok dikkat et bende aşılamayla hamile kalmıştım ama 3 haftalıkken kendime dikkat etmedigim için düşürdüm sen benim yaptıgım hatayı yapma ve dikkatli ol canım tekrar tebrikler arkadaşım

tebrikler canım...rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...darısı bizlere inşallahhhhhh

TEBRIKLER CANIM YA ALLAH ISTEYEN HERKESE NASIP ETSINNNNNNNNN

Demek ki dünyaya gelmeye istekliyse bir bebek;
donmuş,donmamış,3 embriyoyla tek embriyoyla farketmiyormuş.

Curly sadece tüp bebek yaptıranlara değil bizlerede çok güzel bir umut oldun canım.

İnşallah hayırlısıyla kucağına da alırsın.

Allah bekleyenlerin de yüzünü güldürsün inşallah.

Yani sen düşükle beraber ilk adetini görmüş oluyorsun.Bir adet daha görür görmez başlasın diyorsun.Çünkü ADETİN 2-3.günü başlanıyor tedaviye.Doktorun olur diyorsa olur canım.Bence de olur çünkü ilaç tedavisinde bol bol zaman kalıyor rahmin kendini toparlaması için.Hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…