- 25 Kasım 2021
- 1.059
- 5.450
Herkes iyi kötü bir lisans bölümü okuyabilir, çok zor bir şey değil. Önemli olan kendinize neler kattığınız. 20 yaşında genç bir kızın en büyük hayali kocasının kravatını bağlamak, gömleğini ütülemek olmamalı.Koca aramak için düğün düğün gezmiyorum. Her aileden temsilen 2-3 kişi bu tip etkinliklere katılır ben de katılanlardan biriyim babam çalıştığı için. Annelerin bana olan bu tutumu dikkatimi çekti ve onu yazmak istedim. Ha bu arada ben o terleri zamanında döktüm ve lisans okuyorum. Paragrafı sonuna kadar okumadınız mı acaba? Belki sonuna kadar okuyup başını unutanlardan olabilir misiniz? Çünkü sebeplerini gayet açık azdım ayrıca sorular koca bulmaktan ziyade nasıl tanışabilirim, nasıl hoşlandığımı belli edebilirim yönünde. Umarım bu cevaptan sonra paragrafı 2. Kez okursunuz.
Babanızla iyi bir ilişkiniz yok anladığım kadarıyla. Kendinizden 15-20 yaş büyük erkeklerle evlenmek istemeniz daddy issues kaynaklı olabilir.
Sadece evlilik odaklı bir ilişki düşündüğünüz için ilişkiler konusunda oldukça tecrübesizsiniz. O yüzden karşınızdaki insana nasıl açılacağınızı bilmiyorsunuz. Flört etmek, yeni insanlar tanımak sandığınız kadar kötü bir şey değil. Ben şu an doğru insanla beraberim diyebiliyorsam tecrübelerim sayesindedir.
Ayrıca eleştiriye açık biri değilseniz konu açmadan önce iki kez düşünün derim. Tepkileriniz çok yersiz.