arkadaşlar hepinize öncelikle merhaba. ben mutlu, huzurlu, sağlıklı, bereketli bir yuva kurmak istiyorum ve ben bu özelliklerin neredeyse hiçbirini kendi ailemde görmedim. çoğu zaman mutlu değiliz, huzurlu hiç değiliz, sağlık sorunları yavaştan çıkıyor bu kadar strese hiçbir beden dayanmaz, bereketimiz ise yok bence varlık içinde yokluk çekiyoruz. Hal böyle olunca ben de erkenden evlenip -ki bence erken değil gayet yaşı- kendi yuvamı kurmak istiyorum ama benim bir sevgilim bile olmadı. Benimle ilgilenen insanlar var ama nedense çoğu ileri adımı atamıyor haklılar çünkü yaşıtlarımla bir birliktelik düşünmüyorum. benden 10 belki 15 yaşa kadar büyük olmasını istiyorum. yaklaşık 5-6 seneye 25 yaşında olmuş olacağım ve yuva kurmak istediğim en geç yaş da bu, en kötü 27. Sorun da bu. Benden büyük erkekler beni çocuk gibi görüyorlarmış gibi geliyor ve ciddi düşünemiyorlar çoğunlukla. Anneleri ise tam tersi. Geçen bir kadın direkt evimin adresini sordu, bir tanıdık işte tabii oğluyla birbirimizi hiç görmedik. Toplu ortamlara da girdiğim zamanlar anneler genelde benimle tanışırlar, kimlerden olduğumu sorarlar işte toplu ortam dediğim düğün, kına, mevlit gibi etkinlikler. Sorun şu ki benim hiç sevgilim dahi olmadı nasıl sevgili yapılır bilmiyorum. Nasıl flört edilir bilmiyorum, nasıl birisinden hoşlandığımı belli ederim hiç bilmiyorum... geçenlerde yine birisinden hoşlanmıştım ama işte hoşlandığımı tek ben biliyordum uzun süre görmeyince de hislerim yok oldu... Şimdiki erkekler ise evlilik amaçlı düşünmüyorlar, önce eğlenelim sonra evliliğe gerek varsa bakarız temalı düşünüyorlar ama ben böyle bir ilişki istemiyorum... Evliliği düşünen ve yapabilecek bir erkekle de nasıl tanışılır bilmiyorum... Lütfen bana yardım edin Çok çocuk doğurmak istiyorum, onlara bakabilecek durumda olmak istiyorum, eşimle sabahları taze demlenmiş çay içerken gülmek istiyorum, gömleğini ütülemek, kravatını bağlamak istiyorum... Kısacası basit ve mutlu olmak istiyorum. Nasıl oluyor bu tanışma işleri, hangi aşamalar önemli tanışmada, veyahut hoşlandığınızı nasıl belli ediyorsunuz? Teşekkürler...