- 4 Haziran 2017
- 88
- 72
- 18
- Konu Sahibi Seslisesli
-
boşanınca size küfür edecek biri olmayacağı için mi korkuyorsunuz ben anlamadımKızlar ben eşimle 3 sene olacak evliyim. 1 de bebeğim var . Evliliğin başından beri aramızda bi soğukluk var. Eşim hiç bir kavgada gönül almaz. Her kavgada boşanmadan bahşeder olduk bebeğim annesiyle babasıyla büyüsün istiyorum ama küçücük meseleler büyüyor çözülmez hale geliyor. Eşim giyimimi konuşmamı ailemi yemeği temizliği ev düzenini her şeyi eleştiriyor. Ağır küfürler etmeye başladı. Aile terapistine gidelim diyorum ikna olmuyor. Bir şey konuşamıyorum ağlamaktan kendimi güzel ifade edemiyorum. Psikolojim bozulmaya başladı küfürler yüzünden umursuz olamıyorum her kavgada gidiyorum yapma böyle diyorum o da hem kavga başlat hem de böyle yap GURURSUZ diyor
Dün akşam ki olaydan sonra oturma odasında yattı sabah geldi paldır küldür giyiniyor. Dedim sessiz ol çocuk uyuyor küfür etti yine. Bağırdı çağırdı gitti zaman zaman evden gideceğim diyorum artık dayanamıyorum ama umursamıyor gidersem dönmem onun için sakinleşince vazgeçiyorum
Dedim en son senin bu küfürlerini ses kaydı yapıp whatsap akraba grubu var oraya göndereceğim dedim ne olduğunu anlasınlar dedim psikolojim bozuldu kırmadan bana yol gösterin ne olur
Boşanma aklımın bi köşesinde ama korkuyorum
Arkadaşım seni üzmek istemem ama seven bi insan sevdiği kişiye küfür etmez.. Ha istisnai durumlar olur yani ölümüne kızacağı bi olay olur ağzından kaçar ama onda bile özür diler kendini toplayınca. Ve tabiki bu bin yılda belki olabilecek bişeydir her gün her gece değil. Eşin bi kere saygısız bi insan burası çok net ama sevgisinden de çok emin olma bence böyle sevgi olmaz olsun. İşin gücün mesleğin varmış bu durumu çekmez zorunda değilsin. Ayrıca çocuğunun bu kadar saygısızca bi ortamda büyümesini eminim sen de istemezsin.. Boşanma işini masaya yatırmalısın artık bence.Şu yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız. Hep kendime kızıyorum işim var mesleğim var neden bekliyorum diyorum ama o kadar kötü konuşuyor ki anlatamam
Kendime değer vermiyorum galiba bunu kendim için olmasa bile kızım için yapmalıyım
Her şeyin sorumlusu beni gösteriyor küfür etmesinin bağırmasının her şey ben onu kışkırttığım içinmiş
Şu yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız. Hep kendime kızıyorum işim var mesleğim var neden bekliyorum diyorum ama o kadar kötü konuşuyor ki anlatamam
Kendime değer vermiyorum galiba bunu kendim için olmasa bile kızım için yapmalıyım
Her şeyin sorumlusu beni gösteriyor küfür etmesinin bağırmasının her şey ben onu kışkırttığım içinmiş
Şu söyledikleriniz de öyle haklısınız ki ben tüm gün evin içindeyim. Artık benim yüzümden böyle oluyor diye düşünmeye başladım.Eşin seni zerre miktarı sevmiyor. Evden çekip gidersen de umrunda olmaz.
Kafana göre takil bence. Çünkü bu evlilik iflah olmaz.
Ha boşanmazsan da iyi. Başka bir kadınının canının yanmaması açısından.
Şu söyledikleriniz de öyle haklısınız ki ben tüm gün evin içindeyim. Artık benim yüzümden böyle oluyor diye düşünmeye başladım.
Evet senin yüzünden. Sen fedakarlik yapiyorsun.. o da vefasızlık.. fedakarlık yapma ona.Şu söyledikleriniz de öyle haklısınız ki ben tüm gün evin içindeyim. Artık benim yüzümden böyle oluyor diye düşünmeye başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?