ben dayak yemis bir kadinim

Buldum o yorumu, işte bu:

Şu yoruma söyleyecek tek kelime dahi bulamıyorum resmen emek verin, sabredin, şiddet görseniz de ortaya çıkarmayın ayıbını örtün mesajı var açık ve net. Konu zaten kötü örnek oluyor, yorumlar da öyle. Bu yorumu da KİB'leyerek yönetim tarafından incelenmesini rica edeceğim, ben kendi adıma hiç razı değilim bu tarz yorumlarla şiddetin normalleştirilmesine, insanların dolaylı da olsa şiddete ve kadın cinayetlerine çanak tutmasına. Lütfen bu siteye insanlar benim görüşüm adı altında bu derece tehlikeli yorumlar yazmasınlar, bunun engellenmesi gerektiğini düşünüyorum. O da bizim gibi üyelerin yönetime ricası ile olacaktır. @Mune Kazen

Şiddeti meşrulaştırıyormuşum gibi göstermeyin yemezler demiştim, evet yemedim. Annenize helal olsun ; benim annem popoma vurdu, babannem cimcikledi, ablam saçımı çekti, ben kardeşimin koluna vurdum. Hiçbirimiz canavar değiliz. Bunlarla bir kocanın karısına vurması farklı şeylerdir bana göre ama bir arkadaş bütün bu insanlara toptan canavar demiştir. Benim de tepkim burada başlıyor. Canavar da olsa o insan PİŞMANSA ve konudaki gibi yıllar geçmesine rağmen eski davranışına geri dönmüyorsa sevgisini ve ilgisini belli ediyo ailesini mutlu ediyor benimsiyorsa bu insanın iradesi vardır vicdanı geçte olsa hakim gelmiştir ve konu sahibi affettiği için burada onu kadınların yüz karası gibi sıfatlandırmak kibirden başka bir şey değildir. Sizin olasılık hesaplarınıza ihtimallerinize oran orantınıza yorum yapmicam. 2 2 daha 4tür e inanmıyorum evet. Her insan bir değil, bir zaman şiddet göstermiş biri şuan sizden benden daha merhametli şefkatli güzel bir insana dönüşmüş olabilir. Ay şimdi de şiddeti meşrulaştırdım dimi sorry benim için bu genellemeler bu tek tipleştiren söylemler yanlıştır. Pişman olan ve pişman olmayan arsız aşağılık erkeği aynı çizgide görmek...adalet?

Bu konu da altına yapılan yorumlar da şiddeti meşrulaştırmaktadır.Bunu görmemek için saf olmak gerekir ve bunu görmek istemeyenlerin yaptıkları yorumlardan ya çok saf ya da safa yatan insanlar oldukları bellidir.Şiddet uygulayan erkekler rencide edilmelidir bu şiddet olayı bir sır gibi saklanmamalıdır.Memlekette başka erkek mi kalmamıştır ki dövüle dövüle emek verilsin böyle ilişkilere. Her şeyden önce öz saygımızı kaybetmeyelim, öz saygımıza emek verelim. Koca bulunur.Saygılar.

Yorumlar korkunc is alalade bdv konusundsn cikip baska noktaya gitmis.bu konunun kilitlenmesi degil tamamen silinmesi lazim .

Yani adam hobi olarak dövüyormuş öyle mi? İstediğinde tutabildiğine göre kendini. Herhalde artık yaşlandı ee eski testosteron, adrenalin , efor kalmadı mecbur duruldu. Vicdan falan hikaye. Sır kapısı mı hayat. vicdanı olan adam ilkinden sonra dururdu ki. Bunu bile affetmek için gerçekten kendini hiç sevmemek gerekiyor.

Adamın insiyatifindesin. hep korkuyla fikrini bile söyleyemiyorsun. Sonra gece sevgi dolu! koynuna koşuyorsun. Hiç bir bedel ödemiyor. Sonra ben sabrettim böyle oldu temalı edebiyat soslu cümlelerle bizim de gerçeklikten kopmamızı bekliyorsun. yuva kurtarma, koca aklama başarılı. Artık yegane amaç tamam.

Yorumlar korkunc is alalade bdv konusundsn cikip baska noktaya gitmis.bu konunun kilitlenmesi degil tamamen silinmesi lazim .
Katılıyorum lütfen yönetime bu isteğimizi bildirerek yardımcı olalım, onlar yüzlerce yorumu takip etmekte çok fazla zorlanıyorlar, KİB'leyerek yardımcı olabiliriz, bu güzel sitemizi bu kadar olumsuz, korkunç yorumlarla kirleterek gençlerimize kötü örnek olunmasının önüne geçelim, yazık günah.

İyi de pişman olunca bu kadının içindeki yaralar geçmiyor. Kadın aynaya bakınca şiddeti ve ona rağmen devam ettiğimi hatırlıyorum diyor. İstediği kadar pişman olsun aynaya baktığında bir kadın bunları düşünüyorsa kıymeti var mı?
Ayrıca çocuğun poposuna vurmak da kendinden güçsüz olduğunu bildiğin bir insanı rencide etmek onurunu kırmaktır senden güçsüz diye karını dövmek de insanlık onurunu kırmaktır. Bunun "ama"sı yok. Pişman oldu "ama"sı da yok.
Geri gelmiyor çünkü hiç bir şey. Bu kadının ağladığı üzüldüğü belki kendinden nefret ettiği anları da silmiyor.
Çocuk da olsa kadın da olsa kendinden güçsüz bir insana bilinçli olarak zarar vermek evet canavarlıktır. Bunun azı çoğu yoktur.

Büyük sınav atlatmışsınız. Sonuç olarak eşiniz insan evladına dönüşmüş. Evet derin yaralar bırakmış sizde. Bırakmaması mumkun değil zaten. Ama sürekli yerinden hortlayan bu durumla başetmek için bir yardım aldınızmı.

Dediğim yorum buydu teşekkür ederim zahmet edip bulmuşsun.
Yani bir gençkız şiddet eğilimi olduğundan endişe ettiği sevgilisiyle belki evlenecek buradaki bilinçli yada bilinçsiz şiddeti öven yazılar yüzünden. Bir gençkız o düzelttiğyse ben de düzeltirim belki diyecek. Belki de tek bir genç kız da değil okuyan yorum yazmayan onlarca gençkızı bir şiddet batağına itiyorsunuz el birliğiyle ama adam pişmanmış bak diyerek.

ben de konunun tamamen silinmesi taraftariyim. toplumumuzda yeterince kadina siddet haberi varken, her birine ayri ayri uzulup bunu uygulayan erkeklere lanetler ederken, "ben dayak yedim ama sabrettim ve kocam degisti" temali bir konu hic hos degil. evet belki konu sahibi yasadiklarinin yukunu hala uzerinden atamamis ve amaci sadece buraya derdini yazip icini dokmekti, ama cok cok yanlis algilayacak ve dayak yemege devam edecek profildeki insanlar okuyor bu forumu. Kadina siddet hicbir zaman hicbir sekilde normallestirilmemelidir ve kadina siddet uygulayan erkekler kesinlikle normal degildir ve tedavi olmalidir.

şiddete başvuran adamın bir anda tedavi falan olmadan üstelik düeleceğine asla va kat'a inanmıyorum..
bu manyaklığını bastırıyordur en fazla ve bir gün mutlaka çıkaracaktır.
hayvanları şiddet gösteren insanı sevmem ve güvenmem ,hele ki düşün sözde sevdiği karısını dövecek ve sonra düzelecek..inanmak mümkün değil.
çektiniz de ne oldu peki dayağı,siz hasta olmuşsunuz en sonunda..ruhsal yönden yani hep yaralı olacak bir yanınız.değer miydi dayak yemeğe bu kadar onur gurur kırılması yaşamaya...bu kadar mutsuzluğa...
kimseye diyememişsiniz,neden peki,boşanmak dayaktan daha mı kötü??

Rencide etmek ne demek
Konu sahibi dayak yediği için kocasından utanıyor. DikkatiniZi çekerim bakın dayak atan koca karısından değil, dayak yiyen kadın kocasından utanıyor.

Aklım hafsalam tıkandı.

Konunun silinmesine kadar birtakım talepler olmuş ama içerik silmemiz yasak.

Kadın'a şiddeti meşrulaştırdığını söylediğiniz bu konuda, konuyu açan üyenin alt metinde yazdıkları pek anlaşılamamış sanırım, affetmiş evet ama yıllarca kendine bile itiraf edemediği şiddet gerçeğiyle ilgili burada benzer konular açıldığında ayrıl dediği kadınlara karşılık kendisinin ayrılmamasından dolayı yaşadığı duygu karmaşasından bahsetmiş, belki birazda özeleştiri.

Şiddet hepimizin karşı durması gereken bir çirkinlik. Bırakın insanı hiçbir canlıya reva görülmemeli.
Şiddete sabır göstermek bireylerin kendi tercihidir lakin olumlu örnekleri baz alıp şiddete sabrın sonu mutluluktur diyemeyiz, binde bir örneklere bakarak hareket etmesin kadınlarımız.

Bir evlilikte, ilişkide şiddet varsa oturup bir düşünün, şiddet uygulanması sizin suçunuz ayıbınız değildir, karşınızdaki insanın özgüven eksikliğidir.

Şiddet şiddettir aması fakatı yoktur.

Konu amacından saptığı için kapatılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…