yüzüme söyledi canım..."bula bula bunu mu buldun" dedim kocana diye bizzat yüzüme söyledi nişanlıyken eşim ağzından kaçırmıştı zaten bunların sözlerinieşimi doldurmuşlar .eşim bana gelcek başka şehirdeyiz bir sürü masraf yaptırmışlar yemek sinema bu ödemek zorunda hissdince kendini bana gelememişti.niyetleri belliydi...iki kız kardeş bunlar devamlı benimle uğraştılar..birinin beyninde ur çıkmış; elti vs kalabalık toplandık gittik geçmiş olsuna .herkesin içinde kızımı seviyor güya kızı güzel anası gibi bed çirkin değil! dedi hasta hassas bir dönemde die dişimi sıktım eltim kıskıs güler..eşim herzamanki gibi susar...bir akrabasına ağlayarak sordum eşimle önceden bişi mi vardı ki vicdan azabı duyarım ben ayırmışsam die yemin ettirerek kimseye söylemiceğine dair güvenip dertleştim herkese yaymış sonra o akraba kızları ailede beni kötüledi "elele kocasını bizden kıskanıyor" diye ağlamışlar timsah gözyaşı dökmüşler tabi tüm aileyi kışkırtınca aile bana cephe aldı hatta bi ara kayınvalidem eşim bile huzurum kalmamış gözyaşım eksilmemişt ibuna rağmen ben yine onlarıbuzlar erisin diye yemeğe bile davet etmeyi düşündüm.. şükür şimdi kayınvalidem anladı olanı biteni.gitmiyoruz 2 senedir görüşmüyoruz. ama sanki eşim hala beni suçlar gibi buna canım sıkılıyor.