• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben daha ne yapayım?!!!

yüzüme söyledi canım..."bula bula bunu mu buldun" dedim kocana diye bizzat yüzüme söyledi nişanlıyken eşim ağzından kaçırmıştı zaten bunların sözlerinieşimi doldurmuşlar .eşim bana gelcek başka şehirdeyiz bir sürü masraf yaptırmışlar yemek sinema bu ödemek zorunda hissdince kendini bana gelememişti.niyetleri belliydi...iki kız kardeş bunlar devamlı benimle uğraştılar..birinin beyninde ur çıkmış; elti vs kalabalık toplandık gittik geçmiş olsuna .herkesin içinde kızımı seviyor güya kızı güzel anası gibi bed çirkin değil! dedi hasta hassas bir dönemde die dişimi sıktım eltim kıskıs güler..eşim herzamanki gibi susar...bir akrabasına ağlayarak sordum eşimle önceden bişi mi vardı ki vicdan azabı duyarım ben ayırmışsam die yemin ettirerek kimseye söylemiceğine dair güvenip dertleştim herkese yaymış sonra o akraba kızları ailede beni kötüledi "elele kocasını bizden kıskanıyor" diye ağlamışlar timsah gözyaşı dökmüşler tabi tüm aileyi kışkırtınca aile bana cephe aldı hatta bi ara kayınvalidem eşim bile huzurum kalmamış gözyaşım eksilmemişt ibuna rağmen ben yine onlarıbuzlar erisin diye yemeğe bile davet etmeyi düşündüm.. şükür şimdi kayınvalidem anladı olanı biteni.gitmiyoruz 2 senedir görüşmüyoruz. ama sanki eşim hala beni suçlar gibi buna canım sıkılıyor.

çok ayıp bi şey ama bu ya. diğerlerini bilemiycem ama bunu söyleyen insanı tepene çıkartmışsın cidden..

bunlar çok mu cahil? yani azıcık eğitimi olan biri bu kadar rezil bi cümle kurmaz anası güzel kızı çirkin falan

çok ayıp bi şey ama bu ya. diğerlerini bilemiycem ama bunu söyleyen insanı tepene çıkartmışsın cidden..

bunlar çok mu cahil? yani azıcık eğitimi olan biri bu kadar rezil bi cümle kurmaz anası güzel kızı çirkin falan
canım eğitimle ilgisi yok bunun ne lise mezunları var ne okumamış insanlar var nerde ne konuşulacağını bilirler..bunlarınki kıskançlık terbiyesizlik..aile terbiyesi almamışlar babası da böyle çünkü bunların ordan biliyorum bir de dertleri ayrı gözleri eşimdeydi belli ki ama tren kaçtı onlardan önce ben evlendim..arada bir aklımı kurcalardı ben ...(eşimle ) ile çok gezdik zamanında bira içmeye bile gittik demeler eşime yanımda sırnaşmalar..aman Allah zaten cezasını verdi zaten onların onlar neyse de benim canımı sıkan eşimin "akrabalarının kendisinden uzaklaşmasına sebep olmuşum "gibi hissettirmesi..
tepeme çıkardım iyi niyetten eş hatrına .geçip gitti benim için desem de inan etkisi geçmemiş üzerinden uzun süre geçmesine rağmen eşimin halasına gitmeden bi gün evvel gerildim ya onlar da annelerinin eve gelirse karşılaşırsak..kendin kaşındın elele dedim halasından ilgiyi kesmesin ii değildir diye ikna eden sensin şimdi halana gitmeyelim desem olmaz dedim kendi kendime.ertesi gün giderken ayetel kürsi okudum yolda hep..kimse laf szö etmesi dengesizlik yapıp üzmesin beni diye..şükür evde yoklarmış...

Bu erkekler eşini neden hep ikinci plana atıyor anlamıyorum severken karısı ama dışarda dış kapının mandalı yapıveriyorlar.Sanki ailesi akrabaları başkalarının yüzünden evini huzursuz ediyorlar öbürlerinin ruhu bile duymuyor.Bırak güzelim seni seven böyle sevsin sevmeyene eyvallah.

Back