• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben bugün sinirden ölmezsem bir daha asla ölmem.

zawallı biz zawallı biz :) konu sahibi arkadaş çok şanslı benim eşim arkamda duracak war yaaa o zaman bana yapılanlara bu kadar üzülmem ya söleemek kolay belki ama bana öle gelio..naparlarsa yapsınlar onlar anam babam dediğinde kendimii öle gereksiz biri gibi hissediorum.onların yaptıklarını meşrulaştırıo benim çektiklerimi önemsemio die deliriyorum,sinir oluyorum sonrada kavga işte...

evet bencede benim eşimde arkamda dursa bende bukadar sorun yapmam bana dokunan eşimin böyle yapması

beterin beteri varmış ya eşin bebeğinizidemi düşünmüyor ama onu kucağına alırsa herşey değişebilir benim eşim resmen kızına aşık ve ben bu durumdan memnun değilim bukadar düşkün olması beni korkutuyor ilerde ayrılsak kızımı vermemek için çabalar keşke çocuk yapmasaydın bari 2. yapma seni gözden çıkarmış gibi ama belki seni deniyordur benim eşimde bir ara en ufak kavgamızda kapıyı gösteriyordu bende bir gün tamam lan gidiyorum köpeğim olsan gelmeyeceğim artık dedim valiz hazırladım baktıki eşim ben ciddiyim hemen yalvarmaya başladı yani bazen erkekler göz korkutuyorlar helede çaresizsen gidecek yerin yoksa bundan faydalanıyorlar eşine karşı dimdik ol ve deki eğer beni sevmiyorsan ben gidicem ve çok kararlıyım yani gözünü korkut gerekirse 2günlüğüne annene git bakalım sensiz yapabilecekmi sende onu bir dene

evet o da diyor eğer görürsem bir daha ondan kopamam pişmanım böyle olacağını bilmiyordum ki ailesiyle olan sorunlar hamilelik döneminde başladı bugun söyledim evlendiğime çok pişmanım dedim şuan konuşmuyoruz annemler 8 saat uzaktalar ve bu halde nasıl yolculuk yapıcam gidersem doğum falan orda olur gelmem
söyledim sevmiyorsun beni dedim ben seni sevmesem söylerim hiç bir şekilde sürmez diyor ama beni böyle hiçe sayıyor işte

beterin beteri varmış ya eşin bebeğinizidemi düşünmüyor ama onu kucağına alırsa herşey değişebilir benim eşim resmen kızına aşık ve ben bu durumdan memnun değilim bukadar düşkün olması beni korkutuyor ilerde ayrılsak kızımı vermemek için çabalar keşke çocuk yapmasaydın bari 2. yapma seni gözden çıkarmış gibi ama belki seni deniyordur benim eşimde bir ara en ufak kavgamızda kapıyı gösteriyordu bende bir gün tamam lan gidiyorum köpeğim olsan gelmeyeceğim artık dedim valiz hazırladım baktıki eşim ben ciddiyim hemen yalvarmaya başladı yani bazen erkekler göz korkutuyorlar helede çaresizsen gidecek yerin yoksa bundan faydalanıyorlar eşine karşı dimdik ol ve deki eğer beni sevmiyorsan ben gidicem ve çok kararlıyım yani gözünü korkut gerekirse 2günlüğüne annene git bakalım sensiz yapabilecekmi sende onu bir dene

şu anda kendim geldim gözümün önüne :) bi tartışmada anasını savununca bende aldım kızımı artık gebersende yüzümü göremiceksin dedimm git annenle yaşa madem evimi soyması senin için bu kadar masum dedim ve çıktım (niyetim aslında 1-2 saat annemde oturup sinirim geçincede dönmekti ama) ben daha bizim sokağa varmadan eşim sokağın başındaydı bile :) hadi ewimize dönelim bi daha seni kızdırmıcam falan dedi yalvar yakar oldu..döndükk..aslında bizimkinin korkması normaldı çünkü anası babası yüzünden daha önce 2 ay ayrı yaşadık o zaman çocuğumuz yoktu ve daha yeni evliydik..offfffff zor ya gene hatırladım o günleri :(

inanamıyorum pes diyorum.nasıl insanlarmış bunlar böyle.bu nasıl bir nefrettir.ama eşinin bunu anlaması iyi.bence bi daha ağız dalaşına girme sakın.bu iş uzadıkça eşin de belki sende de suç aramaya başlar.onların yaptıklarını görsün boşver.sen de mümkünse onlarla görüşme

baştan beri aynı davranmışlar size karşı..
böyle durumlarda hiçbi sorun yokmuş gibi evlenebilen insanlara hayret ediyorum...
eğer bu cesaret varsa bi şekilde baş edersiniz onlarla zaten...kolay gelsin..

Okuyunca şok oldum. Ne biçim insanlar varmış. Sana da helal olsun iyi dayanmışsın valla. Bence onlar el uzatsa bile sakın o ele kanıpta elini verme. Bu tür insanlardan yarar gelmez aksine zarar gelir.
Kocanı da ayakta alkışlıyorum. Senin arkanda ve seni sonuna kadar savunuyor. Kıymetini bil eşinin. Zor bulunur böylesi.

arkadaşlar okudum vallahi yazdıklarınızı sağ olun var olun vallahi ne söyleyeyim. Girdik bir yola Allah sonumuzu hayır etsin :40: eşime en son dün akşam şey dedi bu olayda tatlıya bağlandı biz bir aileyiz sonuçta senin eşin bana kızdığında ben aramazdım ama oğlumun o evde huzursuz olacağını bildiğim için oğlum benim yüzünden eşiyle kavga eder diye aradım sen eşinle kavga edersin bana o kız kızdığı için aradım dedi :27: eşimde yooo anne nerden çıkardın benim karım gelip sana kızdığında ben içeride yine sinirini attırdılar bu kızın diye sana kızdım sonrada baktım sen zıvanadan çıkıyorsun sana kızmaya geldim dedi. eşime niye kızayım her derdimi uzakta ailesinden o çekiyor benim sende bir alemsin anne aklın nelere çalışıyor dedi. kayınvalidede boşuna aramışım desene diyor:52: deli bu kadın yaaa.eşimde hala damarına basıyor kadının özür dileyeceksen verim eşimi diyor iyi oldu ona bende nasıl güldüm dayanamadım kalpten giderse evd şimdi görürsün dedim :36:

Son düzenleyen: Moderatör:
Okuyunca şok oldum. Ne biçim insanlar varmış. Sana da helal olsun iyi dayanmışsın valla. Bence onlar el uzatsa bile sakın o ele kanıpta elini verme. Bu tür insanlardan yarar gelmez aksine zarar gelir.
Kocanı da ayakta alkışlıyorum. Senin arkanda ve seni sonuna kadar savunuyor. Kıymetini bil eşinin. Zor bulunur böylesi.

o biçimler arkadaşım bi bilsen var ya :) eşim olmasa ben biterim zaten ama ona güvenim tam. o şunu biliyor ben durup dururken sinirlenmedim daha önce nişan düğün vs tüm sürede sesimi çıkarmadığımı çok sabrettiğimi biliyor her insanın bi sınırı var sonuçta nereye kadar susabilirdim ki:50:

baştan beri aynı davranmışlar size karşı..
böyle durumlarda hiçbi sorun yokmuş gibi evlenebilen insanlara hayret ediyorum...
eğer bu cesaret varsa bi şekilde baş edersiniz onlarla zaten...kolay gelsin..

diğer arkadaşlarada yazdım benim eşime duyduğum sevgi sonsuz Allahım ayırmasın onlar için ondan vazgeçemezdim sabrettim dayandım sustum hiç tepki vermedim herşeyi denedim bu hale gelinmemesi için ama nuh dediler peygamber demediler her adımı geri çevirdiler eşim hepsini bildiği ve şahit olduğu için hep arkamda durdu. ben korkumdan huzursuzluk çıkarırlar diye sustum ama kendi yaptıklarına kendi düştüler büyük olup ellerini vermediler bi gün olsun kötü lafsız geçirmediler onları nişanlılık düğün sürecinde aradığımda bende insanım nereye kadar dayanabilridim o kavga günü çok tuttum kendimi nasıl oldu ben bile şaşırdım sinirini insan tutamıyor

evet o da diyor eğer görürsem bir daha ondan kopamam pişmanım böyle olacağını bilmiyordum ki ailesiyle olan sorunlar hamilelik döneminde başladı bugun söyledim evlendiğime çok pişmanım dedim şuan konuşmuyoruz annemler 8 saat uzaktalar ve bu halde nasıl yolculuk yapıcam gidersem doğum falan orda olur gelmem
söyledim sevmiyorsun beni dedim ben seni sevmesem söylerim hiç bir şekilde sürmez diyor ama beni böyle hiçe sayıyor işte

canım eşin arada kalıyordur ama bu kayınvalideler de bi kendilerine dur dersinler hem olayları çıkarıp huzur bozuyorlar hem de sonra suçlu biz gibi göstermeye çalışıyorlar çıldırmamak elde olmuyor haklısın ama bebeğini düşün. böyle insanlar için yıpranmaktan mahvoluyoruz

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar okudum vallahi yazdıklarınızı sağ olun var olun vallahi ne söyleyeyim. Girdik bir yola Allah sonumuzu hayır etsin :40: eşime en son dün akşam şey dedi bu olayda tatlıya bağlandı biz bir aileyiz sonuçta senin eşin bana kızdığında ben aramazdım ama oğlumun o evde huzursuz olacağını bildiğim için oğlum benim yüzünden eşiyle kavga eder diye aradım sen eşinle kavga edersin bana o kız kızdığı için aradım dedi :27: eşimde yooo anne nerden çıkardın benim karım gelip sana kızdığında ben içeride yine sinirini attırdılar bu kızın diye sana kızdım sonrada baktım sen zıvanadan çıkıyorsun sana kızmaya geldim dedi. eşime niye kızayım her derdimi uzakta ailesinden o çekiyor benim sende bir alemsin anne aklın nelere çalışıyor dedi. kayınvalidede boşuna aramışım desene diyor:52: deli bu kadın yaaa.eşimde hala damarına basıyor kadının özür dileyeceksen verim eşimi diyor iyi oldu ona bende nasıl güldüm dayanamadım kalpten giderse evd şimdi görürsün dedim :36:

Valla her eş konuşamaz böyle annesiyle.

Sen şükret ki eşin sana yapılan haksızlıkları görüyor , dile getiriyor.

ooo çok sinsiler, acaba biz arayınca bunlar karıkoca birbirlerine giriyorlarmı diye eşinin agzını aramış.

sorma yaaa çok fenadır o çok. birde iyilik ediyormuş gibi duygusal duygusal sormaz mı . kazara bir kavgamız olsa bizim kına yakar o. hoşuna gidecek bişey olmuş mu ona bakıyor

amaçları o zaten..ah keşke bi kavga etseniz var yaaa dünyada onlardan mutlusu olmazz..bence bu konu için eşinle hiç kafanızı yormayın hatta konuşmayın bile nasıl olsa eşin senin arkanda..durum böle olunca sorunda yok demektir zaten mesafede uzak..

ahh canım yaa neler olmus boyle
valla benım basıma gelmıs gıbı tum sınırlerım tavan yaptı :22:
hele o kayınpeder'e ne oluyor da ''oraya gelecegım ve bu evlılıgı sonlandıracagım ''dıyor .
o kım kı bu evlılıgı sonlandırıyor .dıs kapının dıs mandalları.
sankı evlılıgınız de cok destek cıkmıslar gıbı bır de,evlılık sonlandırmaktan bahsedıyorlar
sızofren hastaları resmen yaa
ben sınırlendım valla .
Allahtan esın olgun ınsan ,haklıyı hakısızı gorebılıyor .
yoksa tam tersı bırı olsaydı delırmen kacınımaz bır son olurdu .
bence canım hıc muhattap olma derım ne ara ne gıt ne aradıkların da telefona cık.
kısacası muhattap olma laf dalasına da gırıp kendını yıpratma .
onlar konussun dursun:36:

ahh canım yaa neler olmus boyle
valla benım basıma gelmıs gıbı tum sınırlerım tavan yaptı :22:
hele o kayınpeder'e ne oluyor da ''oraya gelecegım ve bu evlılıgı sonlandıracagım ''dıyor .
o kım kı bu evlılıgı sonlandırıyor .dıs kapının dıs mandalları.
sankı evlılıgınız de cok destek cıkmıslar gıbı bır de,evlılık sonlandırmaktan bahsedıyorlar
sızofren hastaları resmen yaa
ben sınırlendım valla .
Allahtan esın olgun ınsan ,haklıyı hakısızı gorebılıyor .
yoksa tam tersı bırı olsaydı delırmen kacınımaz bır son olurdu .
bence canım hıc muhattap olma derım ne ara ne gıt ne aradıkların da telefona cık.
kısacası muhattap olma laf dalasına da gırıp kendını yıpratma .
onlar konussun dursun:36:

teşekkür ederim :1: yok arayıp sormam zaten son olanlardan sonra insan ben ne çok şeyi sineye çekmişim diye kendine kızıyor olayları yaşarken insan anlamıyor üzüntüden stresten sonra sonra aklım başıma geldi. şimdi hiç umurumda değiller. etiklerini bulacaklarını biliyorum çünkü bu insanlar kendi evlerinde karı koca kendileriyle de mutlu değiller. tek ortak birleştirkleri konu bendim bende muhatap olmuyorum birbirlerini yesinler

Kayınvalide hırsını alamamış yine iş başında. şimdide geçmiş zamana dönüp duruyoruz. Neymiş ben düğünde oynarken kızını kolundan ittirmişim abisinin düğününü kardeşine zehir etmişim.Böyle saçmalık olur mu bilmiyorum resmen ne yapacağını şaşırdı kadın ya.16, 17 yaşındaki kızı o kadar kalabalığın içinde nasıl ittrimişim anlamadım. Kardeşini isitiyorum telefona öyle birşey yaptım mı diyorum çıt yok. Annesi benim kızım olayları çabuk unutur kin tutmaz onun sevgisi büyük diyor deli olcam ya. Allahın manyağı.

hey Allahım yaaa :53: psikolojik sorunları olduğu kesin. Allahım ıslah etsin ikisinide..

artık bu kadına ettiğim hiç bir hakaret beni rahatlatmamaya başladı. hasta etti beni ya. beni delirtecek ondan korkuyorum. yok mu bunun bir çözümü güzel Allah'ım aramıyorum etmiyorum kendi arıyor açmıyorum telefonu arayınca mesaj atıyor çocuk gibi.

Back