• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben bugün sinirden ölmezsem bir daha asla ölmem.

Allah sana sabır versin arkadaşım!
Tüylerim ürperdi okurken resmen. İyiki uzaktasınız iyi ki. Yakında olsanız daha fena olurdu. Bi arkadaşında dediği gibi bende ne adresinizi ne telefonunuzu bilmesinler. Bilgisayardan ulaşabilecekleri hesaplardan da engelleyin kendilerini. Huzurunuzu bozmasına izin vermeyin.

Haa birde şöyle deneyebilirsin ; o hakaret etmek için aradğında sen ona bi iyi davran bakalım. Yalancıktan tabi ki :) Ne diyeceğini şaşırsın öyle kalsın.

Kendini hiç üzme eşini de üzdürme Allah yardımcınız olsun.. Papuç bırakmayın kaynanalara :) Yeriz biz o kaynanaları yeriz :)

Kayınvalide hırsını alamamış yine iş başında. şimdide geçmiş zamana dönüp duruyoruz. Neymiş ben düğünde oynarken kızını kolundan ittirmişim abisinin düğününü kardeşine zehir etmişim.Böyle saçmalık olur mu bilmiyorum resmen ne yapacağını şaşırdı kadın ya.16, 17 yaşındaki kızı o kadar kalabalığın içinde nasıl ittrimişim anlamadım. Kardeşini isitiyorum telefona öyle birşey yaptım mı diyorum çıt yok. Annesi benim kızım olayları çabuk unutur kin tutmaz onun sevgisi büyük diyor deli olcam ya. Allahın manyağı.

canım ya acma telefonlarını, muhatap olma salla gıtsın.. muhatap alınmaya deger ınsanlar degıl:27:

bugun kadınlar gunu eşınle yemege gıdın gezın. bız aksam cocugu eşımın halasına bırakıp oyle yapcaz:27:

eşım sabah. dunyanın en guzel kadınını aksam yemege cıkarmak ıstıyorum dedı bana:38:

anası duysa olur kahrından heralde:27:

canım ya acma telefonlarını, muhatap olma salla gıtsın.. muhatap alınmaya deger ınsanlar degıl:27:

bugun kadınlar gunu eşınle yemege gıdın gezın. bız aksam cocugu eşımın halasına bırakıp oyle yapcaz:27:

eşım sabah. dunyanın en guzel kadınını aksam yemege cıkarmak ıstıyorum dedı bana:38:

Manyak bu kaynanalar ya.. Ne kahrından ölecekse. Napsın adam eşini bırakıp onu mu yemeğe çıkarsın bide dünyanın en güzel kadını desin :) Kendilerini eşlerin yerine koymak istedikleri çok açık. Yazık onlara :)

şu büyükler bazen çok bilmişlik etmeselerde karışmasalar hayatlarımıza bıraksınlarda şu hayatı yaşayalım of allahım allah yardımcın olsun

Dehşet içinde okudum yaşadıklarınızı.
Kim bilir siz yaşarken nasıl dayandınız.
Allah çok büyük sabır versin ne diyim,
çok zor böyle insanlarla uğraşmak.
En güzelini yapmışsınız hakaretlerine sessiz kalmayarak.
Eşinizin tavrını da çok takdir ettim.
Bence hiç korkmayın,endişe etmeyin.
Eşiniz böyle sizin yanınızda dik durduğu sürece hiç bir zarar veremezler.
Siz sadece ev içinde çok konularını yapmayın.
Eşinize devamlı bu konulardan dert yanarsanız,
mevcut haklılığınız ters tepebilir.
Onları yok saymaya devam edin siz.
Ama eşiniz malesef bunu yapamaz.
O'nun şanssızlığı bu insanların ailesi olması.
Atsa atamaz,satsa satamaz ki.Belki zaman içinde kendisi de görüşmeyi keser.
Ama bunu siz dile getirmeyin,kendi kararı olsun.

çatlasın bizi çekemeyen ex kaynalarrrrr :1:

Eveeeet çatlasınlar! Her biri ayrı ayrı :)

Ben müstabel kaynanamla sorunlar yaşıyorum ve düşünüyordum acaba bende mi sorun var diye :) Yalnız değilmişim bütün gelinler yaşıyormuş :) Demekki sorun genel olarak kaynanalarda. Biraz rahatladım. Hata bende değil demekki.

:60::60::60::60:

Kayınvalide hırsını alamamış yine iş başında. şimdide geçmiş zamana dönüp duruyoruz. Neymiş ben düğünde oynarken kızını kolundan ittirmişim abisinin düğününü kardeşine zehir etmişim.Böyle saçmalık olur mu bilmiyorum resmen ne yapacağını şaşırdı kadın ya.16, 17 yaşındaki kızı o kadar kalabalığın içinde nasıl ittrimişim anlamadım. Kardeşini isitiyorum telefona öyle birşey yaptım mı diyorum çıt yok. Annesi benim kızım olayları çabuk unutur kin tutmaz onun sevgisi büyük diyor deli olcam ya. Allahın manyağı.

tatlım biz sana burda günlerdir diyoruzki kayınvalidenlerle görüşme, hatta eger görüşmeye devam etmeyi istiyorsan bile ara ver şuan, ama sen kimseyi dinlemiyorsun, sonrada kaynanam bunları dedi bende bunları dedim diyorsun tekrar tekrar, olmazki ama.. :20:
onlarla konuşmaya devam ettikçe sen burda çoookkk konu açarsın canım.. rastgele sana.ben burda son yorumu yapıyorum artık.. sen kimseyi dinleme boş ver, her koyun kendi bacagından asılır, kendin yaşa kendin ögren..eee 1000 nasihat bir musibetten iyidir.byeee

çartttttttttt kabakatttt dicemm olmıcakk pehhhh bankacıymışş ,bankacıı olmuşda ne oluyuormuşş,bankacıı öylee çokk paramıı alıyormuşş alıyorsadaaa bu küçümsemeee nee
eeeee adamdaa almışş karısınıı öğretmennn
oğluda gelinide öğretmenn bu küçümsemee ne böyleee

kocanız arkanızdaysaa boşverinn yada olmasa sizdenn yanaa o dahaa kötüüü
sizii almayıpp nasıll birinii alacaklarmışş acabaaa

ne biçim insanlar var ya .. :53:
sizden çekinmiyorlar Allah korkuları da mı yok acaba? kendileri saygı göstermiş mi ki saygı bekliyorlar? ama eşinizi çokk takdir ettim maşallah.. :nazar:

inanın vatya onlar keşke açmasa ben zaten konuları açacak güçte değilim kaldıramıyorum ki zaten. benim eşim görevi itibariyle nöbeti oluyor eve gelemdği anlar oluyor. babası arıyordu beni il zamanlar eşim nöbetçiyken sen benim oğlumun namusunu taşıyabilecekmisin diyordu. eşim nöbette ya hani. bende baba bu nasıl bir cümledir. ben burda herkesten uzak ailemden uzak evimi çekip çeviriyorum evimde tek eşimi bekliyorum destek olacakken söylenecek laf mı bu şimdi. daha yeni gelmişim zaten zor alışıyorum dedi. tuttu bu sefer bu cümle içinde kavga etti. neymiş niye alışamamışım oyy Allahım.

Kandillerde arardım yobazmısın sen derdi bana. şimdi kandillerde aramıyorum gelenek bilmiyor diyor gel çıldırma

ahhhhhhhhhhh çılıracamm vallahaa bu nasıll adamm bu yaaa
eşinizz doktorr anladığımm kadarıylaa sizde öğretmenn oluncaa küçükk görüyorr bunlarr sizii

tatlım biz sana burda günlerdir diyoruzki kayınvalidenlerle görüşme, hatta eger görüşmeye devam etmeyi istiyorsan bile ara ver şuan, ama sen kimseyi dinlemiyorsun, sonrada kaynanam bunları dedi bende bunları dedim diyorsun tekrar tekrar, olmazki ama.. :20:
onlarla konuşmaya devam ettikçe sen burda çoookkk konu açarsın canım.. rastgele sana.ben burda son yorumu yapıyorum artık.. sen kimseyi dinleme boş ver, her koyun kendi bacagından asılır, kendin yaşa kendin ögren..eee 1000 nasihat bir musibetten iyidir.byeee

ablacım vallahi yaptım dediğini açmadım telefonlarını ama öğretmenim ben müdürüm arıyor okulda muhakkak bir saat de olsa açmak mecburiyetinde kalıyorum o zaman bir mesajlar geliyor telefonuma anlatamam. sesli mesaj bırakıp duruyor kaç kere görmezden duymazdan geldim . bu sefer eşimi iş yerinde rahat bırakmamış eşim beni aradı canım ne oldu telefonum sabahtan beri susmuyor iyi misin dedi. en sonunda şak diye annem aradı kızım telefonlarına ulaşılamıyormuş kayınvaliden aradı ağlayıp duruyor o telefonu açmazsa oraya gidicem diyor dedi. ne yapayım bende gelmesin evime diye açmak zorunda kaldım :(((((((

Allahın belaları pis illetler bugün benide sinirlendirdi kaynanam denen yer elması kadına gelmeyim istemiyorum dedim halen bugün diyorki eşime oraya gelicem kameradan konuşuyorlar eşimle annesi kızımı gösteriyor eşim bende yanındayım nefret ettiğim bir görümcem var kaynanam diyorki aynı halasına benziyor diye eşimde dedi anne ne alakası var gözleri aynı annesi geri kalan bana benziyor halen diyorki hayır aynı halası benimi çatlatıyor ne yapıyor salak kadın anlamadımki yani birde kızımda halasına benzese içim yanmaz alakası yok yavrumun bende eşime dedim devamlı anan halasına benziyor deyip duruyor bir daha derse kızımı kameradanda göstermem dedim tepem attı ya yüzünü görünce şeytan görmüş gibiyim ne kadar soğudumsa:47:

Son düzenleme:
Allahın belaları pis illetler bugün benide sinirlendirdi kaynanam denen yer elması kadına gelmeyim istemiyorum dedim halen bugün diyorki eşime oraya gelicem kameradan konuşuyorlar eşimle annesi kızımı gösteriyor eşim bende yanındayım nefret ettiğim bir görümcem var kaynanam diyorki aynı halasına benziyor diye eşimde dedi anne ne alakası var gözleri aynı annesi geri kalan bana benziyor halen diyorki hayır aynı halası benimi çatlatıyor ne yapıyor salak kadın anlamadımki yani birde kızımda halasına benzese içim yanmaz alakası yok yavrumun bende eşime dedim devamlı anan halasına benziyor deyip duruyor bir daha derse kızımı kameradanda göstermem dedim tepem attı ya yüzünü görünce şeytan görmüş gibiyim ne kadar soğudumsa:47:

ya tanem sorma artık kendilerini hatırlatmazsa ölür bunlar ne güzel konuşmuyorduk pazartesiden beri kadın telefonumu aramaktan bir hal olmuş. sen onlara gelme dedin ya hani inadına gelesi geliyordur onun

canım ama bunlar sürekli seni arıyorlar, kadın ruh hastası , anneni arayıpta açsın o tellerini falan diyorsa ne yüzsüzmüş.ne gurursuzmuş.bunlar normal insan tepkileri değil hiç...
aslında kadın özellikle seninle konusunca sana yaptıgı iftira, küfür, ve hakaretlerle deşarj olmaya çalışıyor...
sen onun stres makinesi değilsinki...
bi süre sonra senin streslenmelerinle birlikte eşine çatacaksın, kavga çıkacak, yıpranacaksın...
onu biliyorda ondan öyle yapıyor...
en iyisi sen 2. bir hat al. ve o hatı ailen ve arkadaş okul cevrene ver..ve eşinde gündüz telini kapatıyor akşam açıyor desin kayınvalidene.. kayınvaliden akşam konusmak istersede seninle eşinin yanında hatta hopörlör açıkken konuş, ve eşinin yanındada ne kadar sinirlenirsen sinirlen ama sakın saygısız ifadeler kullanma,hatta bakarsın eski konuları açıyor anne ben bu konulara girmek istemiyorum, gerek yok, normal konusalım de,hatta eşinle çok mutlu oldugunu söyle, o senin umursamaz hareketlerini görünce bir süre daha uğrasır sonra bırakır yakanı, sen eşin tarafından puan toplamaya bak..

Meraba canım...Ben şimdi sana olacakları söyleyeceğim bak.Şimdi çoğu kişiden tepki de alabilirim.

Eşin zaman geçtikçe ailesini özleyecek...Görmek,gitmek,konuşmak isteyecekler...Ailesi hemen kabul edecek,oğulları çünkü,canları...Unutacaklar yaptıklarını oğullarının,oğulları da onların yaptıklarını unutacak...Her şey eskisi gibi olacak.Hatta bu kırgınlığın verdiği uzaklıkla daha sıkı,daha candan olacak...

Ama sen dışarıda kalacaksın.Hiç unutulmayacak söylediğin sözler.Barışsanız da uzun zaman sonra dile gelecek,yüze vurulacak bazen.Sıkıntılı bir hayat olacak anlayacağın.

Daha sonra yani 4 bilemedin 5 yıl sonra eşin etrafındaki çiftlerin yaşantılarına özenecek...Dünürlerin birbirleriyle ilişkilerine gıptayla bakacak.Karşılıklı tavla oynayan,şakalaşan babaları getirecek gözünün önüne.Kendi babasını ve senin babanı getirecek gözünün önüne.Onlar neden böyle olamadı diyecek...Hüzünlenecek...

Çocuk olacak sonra...Doğum günü ya da sünnet yapılacak.Bir araya gelmek istemeyen ailelerin tantanası,çocuğu üzecekk....

Bu böyle devam edip gidecekkkkkkkk

canım ama bunlar sürekli seni arıyorlar, kadın ruh hastası , anneni arayıpta açsın o tellerini falan diyorsa ne yüzsüzmüş.ne gurursuzmuş.bunlar normal insan tepkileri değil hiç...
aslında kadın özellikle seninle konusunca sana yaptıgı iftira, küfür, ve hakaretlerle deşarj olmaya çalışıyor...
sen onun stres makinesi değilsinki...
bi süre sonra senin streslenmelerinle birlikte eşine çatacaksın, kavga çıkacak, yıpranacaksın...
onu biliyorda ondan öyle yapıyor...
en iyisi sen 2. bir hat al. ve o hatı ailen ve arkadaş okul cevrene ver..ve eşinde gündüz telini kapatıyor akşam açıyor desin kayınvalidene.. kayınvaliden akşam konusmak istersede seninle eşinin yanında hatta hopörlör açıkken konuş, ve eşinin yanındada ne kadar sinirlenirsen sinirlen ama sakın saygısız ifadeler kullanma,hatta bakarsın eski konuları açıyor anne ben bu konulara girmek istemiyorum, gerek yok, normal konusalım de,hatta eşinle çok mutlu oldugunu söyle, o senin umursamaz hareketlerini görünce bir süre daha uğrasır sonra bırakır yakanı, sen eşin tarafından puan toplamaya bak..

ben biraz teknoloji özürlüyüm sağolsun telefonuma engelleme programı yükledi eşim dün akşam allah böyle prgramı yapanlardan razı olsun valla.sadece onun ailesi ekli engellemede aradıklarında sürekli telefon meşgul çalacak telefon. ev telefonunuda kapattıramıyoruz internet var diye bizde fişini çektik o da çalmayacak. eşimde haftada bir kere ben ararım sizi demiş sadece nöbetçi olduğu zamanlar konuşacak onlarla yani beni telefona isteyemeyecekler bile :24: :24: :24: :24: artık bu kadar önlemide bu kadın yıkarsa pes valla

Meraba canım...Ben şimdi sana olacakları söyleyeceğim bak.Şimdi çoğu kişiden tepki de alabilirim.

Eşin zaman geçtikçe ailesini özleyecek...Görmek,gitmek,konuşmak isteyecekler...Ailesi hemen kabul edecek,oğulları çünkü,canları...Unutacaklar yaptıklarını oğullarının,oğulları da onların yaptıklarını unutacak...Her şey eskisi gibi olacak.Hatta bu kırgınlığın verdiği uzaklıkla daha sıkı,daha candan olacak...

Ama sen dışarıda kalacaksın.Hiç unutulmayacak söylediğin sözler.Barışsanız da uzun zaman sonra dile gelecek,yüze vurulacak bazen.Sıkıntılı bir hayat olacak anlayacağın.

Daha sonra yani 4 bilemedin 5 yıl sonra eşin etrafındaki çiftlerin yaşantılarına özenecek...Dünürlerin birbirleriyle ilişkilerine gıptayla bakacak.Karşılıklı tavla oynayan,şakalaşan babaları getirecek gözünün önüne.Kendi babasını ve senin babanı getirecek gözünün önüne.Onlar neden böyle olamadı diyecek...Hüzünlenecek...

Çocuk olacak sonra...Doğum günü ya da sünnet yapılacak.Bir araya gelmek istemeyen ailelerin tantanası,çocuğu üzecekk....

Bu böyle devam edip gidecekkkkkkkk

ben unutmayacağım bu yapılanları sonuçta ben bunları yaşadım ben çektim. benim içimdeki nefret bitmediği süre eşim istediği kadar sevsin ilerleyen zamanda. eşimin onlarla o kadar az ki paylaşımı sürekli kavga eden huzursuz bir ailesi var ki 2 günden fazla duramıyor yanlarında başım ağrıdı diyor gittiğimizin 1. günü düşün yani ben birşey demeden sıkılıyor onlardan bunalıyorum ya iyice yanlarında diyor. babası ve annesi sürekli kendini birşey zannedip aşağılayıcı konuşmaktan vazgeçmediği eşimde böyle konuşan insanlara tahammül edemediği sürece çok zor yakın olmaları.zaten ana temel sorunun biride bu . eşimin onlara değil bana yakın olmasını hazmedemiyorlar. oğullarının onları sevmediği gerçeğini kabullenmek yerine benim yaptırdığımı düşünmek daha kolaylarına, işlerine geliyor.

Back