- Konu Sahibi yasamayiseviyorum
canım benim benim mesaj hakkım açılmamış daha 96 tane yazmam gerekiyormuş sana mesaj atamıyorum. biz farklı şehirlerde oturuyoruz bizim tayinimiz sarıkamışta onlar istanbulda Allahtan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim benim mesaj hakkım açılmamış daha 96 tane yazmam gerekiyormuş sana mesaj atamıyorum. biz farklı şehirlerde oturuyoruz bizim tayinimiz sarıkamışta onlar istanbulda Allahtan
bence susmayin.. gerektignde lafini verin ama telefnlarina cikmayin hatta msn falanda gorusmeyin esiniz konusurken msiz baska odaya gecin yani hic umurunuzda degil havasi verin ama illaki konusacak olursada dedigim gibi kisa ve net lafinizi verin kuur etmeden hatta ona tepeden bakarak siz kafanizi sadece evliliginize ve einize yorun gerisini bosverin derim ben
esinizle mumkun oldugunca hep bisiler yapin gezin tozun pek fazla evde oturmayin kiii kulagina gitsin cildirsin..
ah canım keşke dediğin kadar kolay olsa
biliyorum laf soylndigi kadar kolay olsa herkes herseyi yapardi.. ama bu durrumda baska denecek pek biside bulamiorumaslinda dirk suratina bitane gecirin derdim ama iste
ya kafaya takmicaksiniz yada uyaniklikla kurnazlikla kendnizi ezdirmiceksiniz..
yada bu evlilikler bitecek cocuk yoksa eger..ki cocugun piskolojisne bile zararli bu problemler...
ah kizlar ah.. allh yardimciniz olsn.. bn inanmazdim bu lafa ama aile cok onemliymiss..bunu burda okudugum konulardan daha iyi anlaadim.
Eşinizi ailesinden koparmanız gerçekten takdire şayan bir hareket.
Kaynana da neymiş efendim, oğlunu büyütmüş artık sussun. Onun görevi bitti otursun köşesine karışmasın bir şeye. Böyle şeyleri duyunca tüylerim diken diken oluyor. Adam artık kendi yuvasını kurmuş hala onu idare etmeye çalışmalar, çok sevmişlik yapmalar, bir sırnaşma çabası...
Yemeyin böyle numaraları, eşinizi ailesiyle görüştürmeyin eve sokmayın onları. Mademki vaktiyle size saygısızlık ettiler cezalarını çekecekler... onlar eşinizi doldurmadan siz doldurun küp gibi yapın sizi korusun.
Bir de unutmadan söyleyim kaynananıza karşı elinizi daha kuvvetli tutmak için çocuk felan yapın evliliğinizi garanti altına alın derim.
ta_nem sorma bizimde 1 buçuk yıl sonra batıya çıkacak tayin onlara daha yakın olursak vay halime. sen üzme kendini diyeceğim ama zor eşimin halası hep bana sakın eşinle onlar yüzünden kavga etme diyor. o senden daha akıllı sen kavga eder eşini kendinden soğutursan tepene biner seni kötülerde e kötüler fırsat verme demişti. sende öyle yap yuvanı bozdurma ona aynı şeyleri yaşadık madem güçlü olalım hiç olmazsa. ayrılmak için evlenmedik hele onlar bizi bu şekilde ayırmak isterken onları mı mutlu edeceğiz . eşim nişanlıyken bana şey demişti . onlar yüzünden ileride belki banada kızabilir sinirlenebilir benden belki nefret edebilirsin ama hep birbirimize sarıldığımızı düşün ben seni asla bırakmam kimsenin lafıyla bulmadım kimsenin lafıyla bırakmam yeterki sen güvenini kaybetme demişti. sanki oalcakları tahmin etmiş gibi . insan tereddüte düştüğünde eşini yanında görmek istiyor hele karşında bizimkiler gibi baş belaları olunca daha çok.
bebek meselesine gelince eşimi o kadar seviyorum ki onunla bi çocuğumuz olsun nasıl istiyorum ama malumsarıkamışta koşular hastahane meseleleri zor yollar hava şaertları sıkıntı mecburen o da biraz bekleyecek.
ta_nem canım arkadaşım sanırım sende asker yada polis eşisin bende öyleyim. sen nerdesin peki şimdi hangi ildesin
100 tane oluncamı msj atacakmışsın? ben ist oturuyorum ama seneye doğu görevimiz var bakalım nerelere gidicez? kaynanam orayada yetişir kız inanamıyorum ya gelmeyin istemiyorum sizi diye haykırdım halen gelicez sende bize surat yapmayacaksın diyor kayınbabam ya eşim bana şart koşmazmı geçen ya onlar gelecek ya biz gidicez yoksa kızı alır giderim demezmi bende dedim senin bu sözünü hakime söylesem sorgusuz boşar bizi diye çocuk anneden ayrı şehire götüürlürmü ya nirde üstelik köpek gibi seviyor beni eşim ama ailesindende kopmuyor mesefade koyamıyor geleceğimden umutsuzum galiba kayınbabam ölürse kaynanam başıma kalacak diye korkuyorum eşim bakarım anneme diyor
benim eşim polis ist ben ya senin eşin ne işle meşgul ? canım ya sen gene şenslısın eşin senin arkanda ben ne yapayım
Kız birebir aynı şeyleri yaşıyoruz okuyunca benmi yazdım dedim bunları ALLah sabır versin bize
sendede ne akıl be kızım bana babası nişanda gelip demediğini bırakmayacak yok maaşım fazla yok bilmem ne yok kaşık çatal temiz mi havlu temiz mi vallahi bırak beni o bir defa bizim evden sağ çıkamazdı sizi biraz sessiz sakin bulmuşlar ah sataşsalardı benim ve ailem gibi insanlara mum olurlardı ozaman bari baştan ayrılsaydın zaten kendilerini belli etmişler bundan sonra eşin görüşecekse görüşssün sen hiiiiiiiç muhattap olma
geldim kızlar eşim geç gelecekmiş herşeye rağman eşimi sevdiğime inanamıyorummmmm