• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben bugün sinirden ölmezsem bir daha asla ölmem.

canım benim benim mesaj hakkım açılmamış daha 96 tane yazmam gerekiyormuş sana mesaj atamıyorum. biz farklı şehirlerde oturuyoruz bizim tayinimiz sarıkamışta onlar istanbulda Allahtan

canım benim benim mesaj hakkım açılmamış daha 96 tane yazmam gerekiyormuş sana mesaj atamıyorum. biz farklı şehirlerde oturuyoruz bizim tayinimiz sarıkamışta onlar istanbulda Allahtan

100 tane oluncamı msj atacakmışsın? ben ist oturuyorum ama seneye doğu görevimiz var bakalım nerelere gidicez? kaynanam orayada yetişir kız inanamıyorum ya gelmeyin istemiyorum sizi diye haykırdım halen gelicez sende bize surat yapmayacaksın diyor kayınbabam ya eşim bana şart koşmazmı geçen ya onlar gelecek ya biz gidicez yoksa kızı alır giderim demezmi bende dedim senin bu sözünü hakime söylesem sorgusuz boşar bizi diye çocuk anneden ayrı şehire götüürlürmü ya nirde üstelik köpek gibi seviyor beni eşim ama ailesindende kopmuyor mesefade koyamıyor geleceğimden umutsuzum galiba kayınbabam ölürse kaynanam başıma kalacak diye korkuyorum eşim bakarım anneme diyor

bence susmayin.. gerektignde lafini verin ama telefnlarina cikmayin hatta msn falanda gorusmeyin esiniz konusurken msiz baska odaya gecin yani hic umurunuzda degil havasi verin ama illaki konusacak olursada dedigim gibi kisa ve net lafinizi verin kuur etmeden hatta ona tepeden bakarak siz kafanizi sadece evliliginize ve einize yorun gerisini bosverin derim ben
esinizle mumkun oldugunca hep bisiler yapin gezin tozun pek fazla evde oturmayin kiii :47:kulagina gitsin cildirsin..

ah canım keşke dediğin kadar kolay olsa

ha bu arada kizlarin da dedigi gibi sakin cocuk yapma..
kendi anne babani yanina cagir gelsinler kalsinlar sizde..
mesafe nekadar bilmiyorum ama esinle konus sonucta onlar senin ailen hatta erkekleri bazen aptal yerine koymak lazimnekadarfa cok sevsek bile..onlar cocuk gibi cabuk kandirirsn.. bence ailenin sana iyi gelecegini yine eskisi gibi olabilecgini falan soyle.. sonra demesin sizinkiler gelioda bizimkiler niye gelmiyo diye
caktirmadan kendi taafina cek.. guzellikle tatli dile seni seviyosa tn itiraz etmz iyiligini istiyosa..
hatta deki ilerde cocugum olmaz bu slklntlar yuzndn kendimi gerirsm fln.. :ssz:

ah canım keşke dediğin kadar kolay olsa

biliyorum laf soylndigi kadar kolay olsa herkes herseyi yapardi.. ama bu durrumda baska denecek pek biside bulamiorumaslinda dirk suratina bitane gecirin derdim ama iste:27:

ya kafaya takmicaksiniz yada uyaniklikla kurnazlikla kendnizi ezdirmiceksiniz..
yada bu evlilikler bitecek cocuk yoksa eger..ki cocugun piskolojisne bile zararli bu problemler...
ah kizlar ah.. allh yardimciniz olsn.. bn inanmazdim bu lafa ama aile cok onemliymiss..bunu burda okudugum konulardan daha iyi anlaadim.

biliyorum laf soylndigi kadar kolay olsa herkes herseyi yapardi.. ama bu durrumda baska denecek pek biside bulamiorumaslinda dirk suratina bitane gecirin derdim ama iste:27:

ya kafaya takmicaksiniz yada uyaniklikla kurnazlikla kendnizi ezdirmiceksiniz..
yada bu evlilikler bitecek cocuk yoksa eger..ki cocugun piskolojisne bile zararli bu problemler...
ah kizlar ah.. allh yardimciniz olsn.. bn inanmazdim bu lafa ama aile cok onemliymiss..bunu burda okudugum konulardan daha iyi anlaadim.

ah canım aile okadar önemliki bunu anlatamam sana şimdiki aklım olsa asla evlenmezdim eşimle eşimi seviyorum ama arkamda durmuyor eşim çok pasif artık canım okadar yanıyorki resmen hasta oldum ama eşim bunu bile görmüyor elimden ne gelir bebeğim var 9 aylık ama 2. olmayacak

Eşinizi ailesinden koparmanız gerçekten takdire şayan bir hareket.

Kaynana da neymiş efendim, oğlunu büyütmüş artık sussun. Onun görevi bitti otursun köşesine karışmasın bir şeye. Böyle şeyleri duyunca tüylerim diken diken oluyor. Adam artık kendi yuvasını kurmuş hala onu idare etmeye çalışmalar, çok sevmişlik yapmalar, bir sırnaşma çabası...

Yemeyin böyle numaraları, eşinizi ailesiyle görüştürmeyin eve sokmayın onları. Mademki vaktiyle size saygısızlık ettiler cezalarını çekecekler... onlar eşinizi doldurmadan siz doldurun küp gibi yapın sizi korusun.

Bir de unutmadan söyleyim kaynananıza karşı elinizi daha kuvvetli tutmak için çocuk felan yapın evliliğinizi garanti altına alın derim.

ta_nem sorma bizimde 1 buçuk yıl sonra batıya çıkacak tayin onlara daha yakın olursak vay halime. sen üzme kendini diyeceğim ama zor eşimin halası hep bana sakın eşinle onlar yüzünden kavga etme diyor. o senden daha akıllı sen kavga eder eşini kendinden soğutursan tepene biner seni kötülerde e kötüler fırsat verme demişti. sende öyle yap yuvanı bozdurma ona aynı şeyleri yaşadık madem güçlü olalım hiç olmazsa. ayrılmak için evlenmedik hele onlar bizi bu şekilde ayırmak isterken onları mı mutlu edeceğiz . eşim nişanlıyken bana şey demişti . onlar yüzünden ileride belki banada kızabilir sinirlenebilir benden belki nefret edebilirsin ama hep birbirimize sarıldığımızı düşün ben seni asla bırakmam kimsenin lafıyla bulmadım kimsenin lafıyla bırakmam yeterki sen güvenini kaybetme demişti. sanki oalcakları tahmin etmiş gibi . insan tereddüte düştüğünde eşini yanında görmek istiyor hele karşında bizimkiler gibi baş belaları olunca daha çok.

bebek meselesine gelince eşimi o kadar seviyorum ki onunla bi çocuğumuz olsun nasıl istiyorum ama malumsarıkamışta koşular hastahane meseleleri zor yollar hava şaertları sıkıntı mecburen o da biraz bekleyecek.

ta_nem canım arkadaşım sanırım sende asker yada polis eşisin bende öyleyim. sen nerdesin peki şimdi hangi ildesin

Eşinizi ailesinden koparmanız gerçekten takdire şayan bir hareket.

Kaynana da neymiş efendim, oğlunu büyütmüş artık sussun. Onun görevi bitti otursun köşesine karışmasın bir şeye. Böyle şeyleri duyunca tüylerim diken diken oluyor. Adam artık kendi yuvasını kurmuş hala onu idare etmeye çalışmalar, çok sevmişlik yapmalar, bir sırnaşma çabası...

Yemeyin böyle numaraları, eşinizi ailesiyle görüştürmeyin eve sokmayın onları. Mademki vaktiyle size saygısızlık ettiler cezalarını çekecekler... onlar eşinizi doldurmadan siz doldurun küp gibi yapın sizi korusun.

Bir de unutmadan söyleyim kaynananıza karşı elinizi daha kuvvetli tutmak için çocuk felan yapın evliliğinizi garanti altına alın derim.

canım çocuk bazen ters tepiyor ya

ta_nem sorma bizimde 1 buçuk yıl sonra batıya çıkacak tayin onlara daha yakın olursak vay halime. sen üzme kendini diyeceğim ama zor eşimin halası hep bana sakın eşinle onlar yüzünden kavga etme diyor. o senden daha akıllı sen kavga eder eşini kendinden soğutursan tepene biner seni kötülerde e kötüler fırsat verme demişti. sende öyle yap yuvanı bozdurma ona aynı şeyleri yaşadık madem güçlü olalım hiç olmazsa. ayrılmak için evlenmedik hele onlar bizi bu şekilde ayırmak isterken onları mı mutlu edeceğiz . eşim nişanlıyken bana şey demişti . onlar yüzünden ileride belki banada kızabilir sinirlenebilir benden belki nefret edebilirsin ama hep birbirimize sarıldığımızı düşün ben seni asla bırakmam kimsenin lafıyla bulmadım kimsenin lafıyla bırakmam yeterki sen güvenini kaybetme demişti. sanki oalcakları tahmin etmiş gibi . insan tereddüte düştüğünde eşini yanında görmek istiyor hele karşında bizimkiler gibi baş belaları olunca daha çok.

bebek meselesine gelince eşimi o kadar seviyorum ki onunla bi çocuğumuz olsun nasıl istiyorum ama malumsarıkamışta koşular hastahane meseleleri zor yollar hava şaertları sıkıntı mecburen o da biraz bekleyecek.

ta_nem canım arkadaşım sanırım sende asker yada polis eşisin bende öyleyim. sen nerdesin peki şimdi hangi ildesin

benim eşim polis ist ben ya senin eşin ne işle meşgul ? canım ya sen gene şenslısın eşin senin arkanda ben ne yapayım:43:

100 tane oluncamı msj atacakmışsın? ben ist oturuyorum ama seneye doğu görevimiz var bakalım nerelere gidicez? kaynanam orayada yetişir kız inanamıyorum ya gelmeyin istemiyorum sizi diye haykırdım halen gelicez sende bize surat yapmayacaksın diyor kayınbabam ya eşim bana şart koşmazmı geçen ya onlar gelecek ya biz gidicez yoksa kızı alır giderim demezmi bende dedim senin bu sözünü hakime söylesem sorgusuz boşar bizi diye çocuk anneden ayrı şehire götüürlürmü ya nirde üstelik köpek gibi seviyor beni eşim ama ailesindende kopmuyor mesefade koyamıyor geleceğimden umutsuzum galiba kayınbabam ölürse kaynanam başıma kalacak diye korkuyorum eşim bakarım anneme diyor

Kız birebir aynı şeyleri yaşıyoruz okuyunca benmi yazdım dedim bunları ALLah sabır versin bize

Amannnn.Okurken ben sinirle doldum bide siz yaşamışsınız bunları..Allah size peygamber sabrı vermiş gerçekten.Ben bir bir parçalardım heralde hepsini.Kimse benim ailemi küçümseyemez cahil falanda diyemez..

Ayrıca onlar yaptıkları sizin ailenizde duruşuyla kimin cahil olduğunu göstermiş cok güzel tebrikler..Çok sevdiğim bi laf var okumak cahilliği alır eşeklik baki kalır.Zaten okumuş cahillerden korkmusumdur ben bugüne kadar..

Siz ne olursa olsun muhatap olmayın onlarla.Çünkü siz böyle ağız dalaşına girdikçe eşinizde arada bunalıp o tarafa falan yönelebilir.Ne güzelki eşiniz sizinle ve size destekmiş.Bırakın kadın orda yesin kendini oh oh...

Son düzenleme:
benim eşim polis ist ben ya senin eşin ne işle meşgul ? canım ya sen gene şenslısın eşin senin arkanda ben ne yapayım:43:

suby benimde eşim ta_nem seni çok seviyordur eşin sadece arada denge kurmak zor ne yardan ne serden vazgeçemiyor insan üstüne gitme eşinin sakın vallahi bak. bizim apartmanda bir arkadaşta aynı durumda geçende eşi az kalsın intihar etmeye niyetlenmiş adam arada kalmakan tak etmiş canına kız nasıl korkmuş bütün bunlar benim yüzümden mi oluyor ben öleyimde kurtulun demiş kız son anda almış elinden deli gücüyle. çok zor işleri zaten bin türlü insanla uğraşıyorlar onalra bazen bu dertler önemsiz geliyor. o arkadaş gelmişti geçen gün eşi bu kadar büyütme takma kafaya sen böyle bana evde huzur vermedikçe ben senden soğuyorum demiş. nasıl ağlıyordu kız.

ta_nem işimiz zor ama yapacak bişey yok eşinden vazgeçmek inan daha zor:50:. onlar utansın yaptığından artık. seni sevdiğini biliyorsan eğer ne güzel. bazen bilerek görmezden gelebiliyorlar olayı büyütmemek yangına körükle gitmemek için

Son düzenleyen: Moderatör:
sendede ne akıl be kızım bana babası nişanda gelip demediğini bırakmayacak yok maaşım fazla yok bilmem ne yok kaşık çatal temiz mi havlu temiz mi vallahi bırak beni o bir defa bizim evden sağ çıkamazdı sizi biraz sessiz sakin bulmuşlar ah sataşsalardı benim ve ailem gibi insanlara mum olurlardı ozaman bari baştan ayrılsaydın zaten kendilerini belli etmişler bundan sonra eşin görüşecekse görüşssün sen hiiiiiiiç muhattap olma

sendede ne akıl be kızım bana babası nişanda gelip demediğini bırakmayacak yok maaşım fazla yok bilmem ne yok kaşık çatal temiz mi havlu temiz mi vallahi bırak beni o bir defa bizim evden sağ çıkamazdı sizi biraz sessiz sakin bulmuşlar ah sataşsalardı benim ve ailem gibi insanlara mum olurlardı ozaman bari baştan ayrılsaydın zaten kendilerini belli etmişler bundan sonra eşin görüşecekse görüşssün sen hiiiiiiiç muhattap olma

bizim evde büyüklere saygısızlık yapılmaz ayıptır onlarada hep misafirperver davrandık ama karşılığını alamadık belkide ilk başta söylenenlere cevap vermedik insan olduk diye bizi pasif buldular bu kadar üzerime geldiler. tek dertleri düğünde ceplerinden para çıkmasıydı onlardan bişey istemeyelim diye bu kadar kötü oldular zannediyorum ben. zaten onlara eşim masraf ettirmedi laf ederler diye ona rağmen yinede yaptılar yapacaklarını

onlara bastan postayı koycaktınızki olaylar bu kadar cirkinlesmeyecekti annen babanda azcık despotluk yapıp agızlarının payını vermeliydi neticede soylenen seylr eften puften degil resmen hakaret edilmis o baba kendini ne halt sanmıssa artık icim daraldı valla okurken ne evime alırım oyle insanları nede giderim yaslanıncada bakmam valla boyle tiplere

Son düzenleme:
:53:bunlar nasıl aile nasıl anne baba:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:sok oldum ay kocana helal olsun ya helal olsun tum erkekler bole karısına sahıp cıksa heralde bukadar bosanmalar olmazdı varya senın kocan cok delıkanlıymıs bravo:46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Back