• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben bugün sinirden ölmezsem bir daha asla ölmem.

ya tanem sorma artık kendilerini hatırlatmazsa ölür bunlar ne güzel konuşmuyorduk pazartesiden beri kadın telefonumu aramaktan bir hal olmuş. sen onlara gelme dedin ya hani inadına gelesi geliyordur onun

evet ya bana inatmı yapıyor ne kadın ya bende dün abbama herşeyi anlattım oh oldun sizinle konuşacaklarmış baba sakın taviz verme onlara dedimo fbıktım artık çaresi yokmu bunların kökünden kurtulmanın:1:

Meraba canım...Ben şimdi sana olacakları söyleyeceğim bak.Şimdi çoğu kişiden tepki de alabilirim.

Eşin zaman geçtikçe ailesini özleyecek...Görmek,gitmek,konuşmak isteyecekler...Ailesi hemen kabul edecek,oğulları çünkü,canları...Unutacaklar yaptıklarını oğullarının,oğulları da onların yaptıklarını unutacak...Her şey eskisi gibi olacak.Hatta bu kırgınlığın verdiği uzaklıkla daha sıkı,daha candan olacak...

Ama sen dışarıda kalacaksın.Hiç unutulmayacak söylediğin sözler.Barışsanız da uzun zaman sonra dile gelecek,yüze vurulacak bazen.Sıkıntılı bir hayat olacak anlayacağın.

Daha sonra yani 4 bilemedin 5 yıl sonra eşin etrafındaki çiftlerin yaşantılarına özenecek...Dünürlerin birbirleriyle ilişkilerine gıptayla bakacak.Karşılıklı tavla oynayan,şakalaşan babaları getirecek gözünün önüne.Kendi babasını ve senin babanı getirecek gözünün önüne.Onlar neden böyle olamadı diyecek...Hüzünlenecek...

Çocuk olacak sonra...Doğum günü ya da sünnet yapılacak.Bir araya gelmek istemeyen ailelerin tantanası,çocuğu üzecekk....

Bu böyle devam edip gidecekkkkkkkk

CANIM ASLINDA okadar doğruki maalesef bu dediklerin tabiki istisna erkekler hariç kişilik meselesi bu ama bu dediğin benim kocamda olacağını biliyorum o yüzden içimde bir hüzün oluştu yazdıkalrını okuyunca dahada çaresizliğe düştüm peki sence neyapmalıyım ?

kendileri görgüsüzün, terbiyesizin, medeniyetsizin danışkası oldugu halde
senin aileni küçük görmüşler
bunun sonucunda da buraya varmış
ayy Allahım ya çok şükür ki eşin farkında bunların

okurken inanamadım nasıl evlendin boyle bir aileyle:53: aileme hakaret edecek insnaları değil hayatıma almak adlarını bile almazdım. sevgi herşey demek değil. kimse ailemden kıymetli olamaz. ben olsam ömrümce barışmazdım

okurken inanamadım nasıl evlendin boyle bir aileyle:53: aileme hakaret edecek insnaları değil hayatıma almak adlarını bile almazdım. sevgi herşey demek değil. kimse ailemden kıymetli olamaz. ben olsam ömrümce barışmazdım

bende barışmak istemiyorum canım benim ama bana bu yaptıkları yanlarına kaldıkça sinirden ölüyorum. nasıl bi durum bu anlamadım. onlar yapıyor ediyor üzülen ben oluyorum. Allahtan aramıyorum artık bağları kopardım şu anda. ancak konuşsan bir dert konuşmasan bir dert. konuşunca benim sinir bozuluyordu. konuşmayınca benim hakkımda ileri geri konuşuyorlar eşime ben de saf saf dinlemek zorunda klaıyorum. eşin anlayışlı onlara kızıyor ediyor hep beni svunuyor ama işte bana yetmiyor bazen onların yüzünden o kadar bencil oluyorum ki eşim bile konuşmasın istiyorum onlarla

bende barışmak istemiyorum canım benim ama bana bu yaptıkları yanlarına kaldıkça sinirden ölüyorum. nasıl bi durum bu anlamadım. onlar yapıyor ediyor üzülen ben oluyorum. Allahtan aramıyorum artık bağları kopardım şu anda. ancak konuşsan bir dert konuşmasan bir dert. konuşunca benim sinir bozuluyordu. konuşmayınca benim hakkımda ileri geri konuşuyorlar eşime ben de saf saf dinlemek zorunda klaıyorum. eşin anlayışlı onlara kızıyor ediyor hep beni svunuyor ama işte bana yetmiyor bazen onların yüzünden o kadar bencil oluyorum ki eşim bile konuşmasın istiyorum onlarla

bunun bencillikle alakası yokki, benim eşiminde aslında onlarla konusmasını hiç istemiyorm,yaptıkları herşey yanlarına kalsın istemiyorum, biraz oğullarıda soğuk davransınki köpekler gibi pişman olsunlar ,ama nerde.... olan bize oldu,onlar yine ah yavrum ah anam oluyorlar, neyse boşver benimkiler Allahından bulacaklar zaten. biz sabredelim biraz

offfff :S gercekten cok uzucu cok zor bı durum yaaa. ne ınsanlar varmış Allahım yaRabbım.. Allahtan esın senın yanında ,yanında oldugu surece hıcbısre olmaz canım bırbrınıze kenetlendıgınızde. ben zaten sunu anlamıyorum kı neden bı ınsan bı ınsanı ıstemez kım bu lukse sahıp ya.. her kayın valıdede aynı sorun ''ben onu ıstemıyorum''! lafa bak, nefret edıyorum yaa.... ne ıstıyolar bu kadar ınsanlardan bılmem. durumun bayagı zor canım sahte bılezık dıyosun, hakaretler kufurler, kendı aılene hakaretler, sen aılene laf soyletme canım beım kesınlıkle soyletme bılıyorum sesını cıkardıgında terbıyesız dıyolar ama olmaz ki boylede.. Allah kolaylık versın cnm. Allah onlara azcık ınsanlık nasip etsın ne dıyım. evlılık boyle bısey ıste ah ah

öncelikle şunu söyliyim bikere siz zaten başınıza gelecekleri bilerek evlenmişsiniz.yani ailesiyle iplerin kopacağı başından belliymiş.bence bunun için üzülmene gerek yok çünkü kabul edilmiş bişey.eşinde zaten farkında ailesinin hatasının,bu durum itibariyle bir adım öndesin.böyle bir durumda eşin de ailesini haklı görme durumunda iş içinden çıkılmaz bir hal alıyor yada tek bir yol kalıyor...bu durumda seni sevmelerini sağlaman mümkün deği ama saygı duymalarını sağlayabilirsn,ki bunu yapmak zorundalar.onların karşısında ezilmeyip cevaplarını verebilmen hoşuma gitti açıkçası,ama hakaret olayı devam etmemeli bencede.onlar hakaret ettiği için sana başka yol kalmıyor doğal olarak ama bu şekilde işler daha da büyür sinir bozucu olur.yani onlar hakaret etmemeleri konusunda uyarabilirsin,bunun içinde egolarını kullanabilirsin anladığım kadarıyla fazlasıyla mevcut.yani madem biri öğretmen biri bankacıymış ve hayret verici bir şekilde çirkefleşebiliyorlar.yani ben hayal kırıklığına uğruyorum aslında sizler gibi eğitimli insanların sorunları bu şekilde çözmeye çalışması beni şaşırtıyor şeklinde yaklaşabilirsin.bu dilden anlamayabilirler,o zaman anladıklar dili keşfetmen gerek belki daha sert,kesin,kararlı bir şekilde asla onların hakaretlerini duymak zorunda olmadığını ve buna hakkın olduğunu,bu şekilde davranmalarının kendilerine zararı olduğunu senin onlar yüzünden eşinden vazgeçmeyeceğini ifade etmen gerekebilir..hatta bunu eşinde vurgulayabilir. yani anlatmaya çalıştığım şu onların amacını ne,seni sindirmek,hakaret edip egolarını tatmin etmek mi,yoksa vazgeçirip kaçırmak mı? önce sorunu bulup sonra çözmelisin canım,yan,i sorun büyük ama çözülebilir bence çünkü eşin senin tarafında.kolay gelsin sana.....

offfff :S gercekten cok uzucu cok zor bı durum yaaa. ne ınsanlar varmış Allahım yaRabbım.. Allahtan esın senın yanında ,yanında oldugu surece hıcbısre olmaz canım bırbrınıze kenetlendıgınızde. ben zaten sunu anlamıyorum kı neden bı ınsan bı ınsanı ıstemez kım bu lukse sahıp ya.. her kayın valıdede aynı sorun ''ben onu ıstemıyorum''! lafa bak, nefret edıyorum yaa.... ne ıstıyolar bu kadar ınsanlardan bılmem. durumun bayagı zor canım sahte bılezık dıyosun, hakaretler kufurler, kendı aılene hakaretler, sen aılene laf soyletme canım beım kesınlıkle soyletme bılıyorum sesını cıkardıgında terbıyesız dıyolar ama olmaz ki boylede.. Allah kolaylık versın cnm. Allah onlara azcık ınsanlık nasip etsın ne dıyım. evlılık boyle bısey ıste ah ah

benim kayınvalidem tanıdığım kadarıyla insanları yönetmeyi seviyor, yönetemediği insanlar onun sözünü dinlemediği zamanda bu şekilde alçalabiliyor. aslında beni sevmemesinin en önemli sebebi eşimin onun davranışlarını hiç tasvip etmemesi annesinin istediği hiç birşeyi yapmaması. kayınvalidem için kendi oğlunun kendini sevmediğini kabullenmek yerine eşi yaptırıyor demek daha kolay geliyor. sonrası zaten kayınvalidemin beni sevmemesinin asıl sebebi kendi çok ama çok istediği arkadaşının kızı ile eşimin evlenmesini istemesi beni bilmesine rağmen hiç kabulllenemeyip hep içinde bir umut besleyip hatta kızın ailesine söz vermesinden kaynaklanıyor. baktı ki biz nişanlanmak istiyoruz kızın ailesi de onlara görücü gelmesini bekliyor sanırım iki arada bir derede kalmak yeine beni bertaraf etmek istemesi .ama sonuçta ne oldu elinden birşey gelmedi ve biz evlendik. son güne kadar ayırmak için uğraşsada bu evlilik oldu ve hazmedemiyor.

öncelikle şunu söyliyim bikere siz zaten başınıza gelecekleri bilerek evlenmişsiniz.yani ailesiyle iplerin kopacağı başından belliymiş.bence bunun için üzülmene gerek yok çünkü kabul edilmiş bişey.eşinde zaten farkında ailesinin hatasının,bu durum itibariyle bir adım öndesin.böyle bir durumda eşin de ailesini haklı görme durumunda iş içinden çıkılmaz bir hal alıyor yada tek bir yol kalıyor...bu durumda seni sevmelerini sağlaman mümkün deği ama saygı duymalarını sağlayabilirsn,ki bunu yapmak zorundalar.onların karşısında ezilmeyip cevaplarını verebilmen hoşuma gitti açıkçası,ama hakaret olayı devam etmemeli bencede.onlar hakaret ettiği için sana başka yol kalmıyor doğal olarak ama bu şekilde işler daha da büyür sinir bozucu olur.yani onlar hakaret etmemeleri konusunda uyarabilirsin,bunun içinde egolarını kullanabilirsin anladığım kadarıyla fazlasıyla mevcut.yani madem biri öğretmen biri bankacıymış ve hayret verici bir şekilde çirkefleşebiliyorlar.yani ben hayal kırıklığına uğruyorum aslında sizler gibi eğitimli insanların sorunları bu şekilde çözmeye çalışması beni şaşırtıyor şeklinde yaklaşabilirsin.bu dilden anlamayabilirler,o zaman anladıklar dili keşfetmen gerek belki daha sert,kesin,kararlı bir şekilde asla onların hakaretlerini duymak zorunda olmadığını ve buna hakkın olduğunu,bu şekilde davranmalarının kendilerine zararı olduğunu senin onlar yüzünden eşinden vazgeçmeyeceğini ifade etmen gerekebilir..hatta bunu eşinde vurgulayabilir. yani anlatmaya çalıştığım şu onların amacını ne,seni sindirmek,hakaret edip egolarını tatmin etmek mi,yoksa vazgeçirip kaçırmak mı? önce sorunu bulup sonra çözmelisin canım,yan,i sorun büyük ama çözülebilir bence çünkü eşin senin tarafında.kolay gelsin sana.....

doğru söylüyorsunuz ben onların ne olduğunu bilerek ama aileme babama danışarak evlendim. eşimi onların bana yaptıkları ayrılmam için oynadıkları oyunlar yüzünden bırakamazdım 5 yıllık sevgililiği tek bir günü hakaretle geçmemiş bir birlikteliği görmezden gelip arkamı dönemezdim. onlara beni sevmeyebilirsiniz ama saygı duymak zorundasınız deydeim ilk zamanlarda hemde milyon kere ama o son kavga artık dolma noktasıydı. onlara kibarlık fayda etmiyor. kibar kibar davrandığımda kayınvalidem utanmadan akrabalarına oğlumun mevkisinden parasından vazgeçemiyor nasıl iyi geçinmek için yalakalık yapıyor demiş. bunu dediği olayda benim anne beni sevmeyebilirsin ama saygıyı kaybetmeyelim cümlem için bana attığı itham bu düşünün yani. bu kadın ben şunu farkettim asla ama asla kibarlıktan değil kabalıktan anlıyor ve ben onun gibi olmamak için irtibatı kestim. çünkü aşırı derecede dedikodudan kavgadan insanları eleştirmekten küçümsemekten hoşlanan bir aile onlarla ben başedemem

KIZLAR RESMEN ŞOKTAYIM KAVGALI OLDUĞUM KAYNANAM gelme dememme rağman dün uzak yoldan hemde habersiz çıka geldi sanah kapıyı açınca neye uğradığımı şaşırdım tabi 1 saat içinde kavgalar başladı defoldu gitti aman allahım ne gündü halen eşim surat yapıyor off ua ne çektiğimi ben bilirim

KIZLAR RESMEN ŞOKTAYIM KAVGALI OLDUĞUM KAYNANAM gelme dememme rağman dün uzak yoldan hemde habersiz çıka geldi sanah kapıyı açınca neye uğradığımı şaşırdım tabi 1 saat içinde kavgalar başladı defoldu gitti aman allahım ne gündü halen eşim surat yapıyor off ua ne çektiğimi ben bilirim

tanem ne oldu böyle yaa. iyi misin sen peki şimdi. eşinle durum nasıl umarım evde huzursuzluk çıkmaz. üzüldüm gerçekten

valla cnm ilk başlarda yanında olan eşin daha sonraları baskıya dayanamayarak onların tarafını seçebilir hazırlıklı ol benim de aynı şekildeydi boşanıyorum şimdi

valla cnm ilk başlarda yanında olan eşin daha sonraları baskıya dayanamayarak onların tarafını seçebilir hazırlıklı ol benim de aynı şekildeydi boşanıyorum şimdi

peki şimdiki aklın olsa nasıl davranırdın pişmanmısın yani? anlatsana biraz durumunu ne durumdasın ben geleceğimden umutsuzum zaten ya

tanem ne oldu böyle yaa. iyi misin sen peki şimdi. eşinle durum nasıl umarım evde huzursuzluk çıkmaz. üzüldüm gerçekten

ahh be arkadaşım eşim soğuk hatta buz gibi davranıyor ne yapacağımı şaştım artık ya acaba diyorum benmi hata yapıyorum şaştım artık ya sizce ne yapayım akıl verin aklımda kalmadı artık:43:

bu kadın yine ne istiyor eyy Yarabbim yaa artık her daim dilimde dua bu insanları benden uzak tut, kötülükleri kendini bulsun diye sürekli dua ediyorum. aramızdaki sorunlar yüzünden zaten hiç bir şekilde artık ben görüşmüyorum ama eşim haftada bir kere sadece telefonda görüşüyor kayınvalide hanım sürekli daha çıkmadığımız tatilin derdine düşmeye başladı.

eşimin ailesiyle zaten aramızdaki sorunlar çok büyük konunun taa ilk başında anlattıklarım devede kulak kalır yanı ve bu yüzden tatilde onların yanına gitmeme kararı aldık eşimle . eşim sadece kendisi tatilin son 2 veya 3 günü uğrayacak sonradan göremedik bahanesiyle yanımıza gelemesinler diye. ama bize dünyayı dar eden kadın başladı oğlum seni çok özledim konuşmasının her cümlesi seni çok özledim. ya annedir çok özlemesi doğal diyebilirsiniz ama benim kayınvalidem için söz konusu değil. sürekli eşime kardeşini veriyor abi geçmişi hatırladm seni çok özledim. geçmişine tükürücem dedim içimden. ki bu kız abisine yapmadığı terbiyesizlik kalmamıştır küçücük yaşında. eşim bu işin sonu hayır değil canım bak onların yanına gitmem için bilerek yapıyorlar deyip duruyor. sinir tepeme çıkıyor zaten. kanser olacağım bu gidişle bu aptal zihniyetli mahlukların yüzünden.

babası deseniz Allah vurrmuş zaten vusturallara başladı kafayı iyice yedi. birde yalan söyleme adeti edinmiş. yok neymiş efendim geçen sefer peşine adamlar takılmış onu öldürmek içinde o yüzden güvenlik beyefendi sizi dışarıya bırakamam diye ellerine sarılıyormuş.bu adamın evden çıktığı yok.yok neymiş eşyalarını çalıyorlarmış.adam küfürlü iğrenç konuşmasından bile hala vazgeçmemiş

bu hafta sonu yine bir özleme postası daha çektik . yok çok özledim yok hasretine dayanamıyorum. eşimde hiç cevap vermedi. telefonda zaten artık ben onalrla konuşamdığım için beni sormuyorlar o yüzden kafam rahat . eşimi tatilde sürekli her gün onlarla geçirsin istiyorlar doldurmak için. bende buna müsaade etmek istemiyorum. eşimi 3 günlüğüne bile olsa o eve tek göndermek istemiyorum. şeytan diyor bazen gıcıklığına git. burunlarından gelsin.

ben nasıl onları görünce şeytan çarpmış gibi oluyorsam onlarda aynen beni görünce olsun istiyorum. kayınvalidemin nisanda 10 günlük bir boşluğu varmış o yüzden sürekli seni özledim oğlum deyip duruyor buraya gelmek için eşim söyledi dün. bende hayırdır edilen kavgalar boyunun ölçüsü az mı gelmiş anlamadım ki dedim. eşimde özlemek lafında bile annem oyun oynuyor resmen gelebilmek için herkesi yine alet etmiş işlerine yalandan özledim diyor. iyice iğrençleşti dedi.

bıktım yemin ederim bu kadından. beddua etmek istemiyorum ama ya bu sığ beyinli üç kuruşluk insanlar yüzünden ben hasta olup öücem bir gün. konuşmasak bile isimlerini bile duyunca inirleniyorum. bir ayda 5 kilo vermişim stresten mahvoldum yemin ederim ağzıma lokma koyamıyorum anında midem ağrıyor .
en çok eşime acıyorum dün gecenin 1inden hala acaba nereye gitsek ki tatilde 20 günü nasıl değerlendirsek de görmesek onları diyor. ya dedim benim yüüzmden sen de arada kaldın. yok dedi eşim göremesem aklıma gelme herkes kendi yaptığından sorumlu haytata. hiç yüzyüze gelmeyecek gibi bu kadar saygısızlık yaparken düşünselerdi hatalarını anlasınlar biraz dedi. ama ikimizde onların adam olmayacağınız okadar iyi biliyoruz ki söyl4eediğine o bile inanmadı.

benide paranoyak ettiler ben bile şimdien hamile kalırsam söylemicem , onlara göstermicem diye kendi kendimi yemeye başladım ama allah biliyor ya. cidden de hamile kalırsam asla söylemicem :)

senlik konular bitmiş demekki, baksana şimdide konu oğullarını ayaklarına getirmeye çalışıyorlar, sen sen ol.. sakın gitme onların evine, onlar atık insanlıktan çıkmışlar, iyice çirkefleşmişler sen nasıl onlarla aynı ortamda kalmayı göze alıyorsun..
eşin gitsin 2 gün kalsın gelsin yaz tatilde, yani yapılacak bişey yok.sanki sendenmi korkuyorlark senin yanındada zaten alanen doldurmaya çalışıyorlar. sonuçta eşin gaza gelmiyorsa boş verrrr
geçen gün babaannem rahatsızlandı , memleket yakın, bi ziyarete gideyim dedim, kadın tel açmış oğluna bende seni çok özledim sende buraya gel falan filan, yani çok pis fırsatçılar...
bende dedimki söyleseydinki geldim 3 günde kovdunuz bizi, çokmu rahat ettirdiniz beni diye söyleseydin diyorum.bizi kovmasalardı yazları giderdik kalıdrık, onlar gelirdi bu duruma kendileri getirdi diyorum... eşimde amannnn şimdi konu açılsa zaten direkt beni suçlayacaklar ne geregi var diyor..
yani yarım asır dan fazla yaşamışlar ama adam olamamışlar, onların yüzündende böyle en güzel günlerimiz stresle geçiyor, şuan cok streslisin dikkat et eşine sarma canım...

senlik konular bitmiş demekki, baksana şimdide konu oğullarını ayaklarına getirmeye çalışıyorlar, sen sen ol.. sakın gitme onların evine, onlar atık insanlıktan çıkmışlar, iyice çirkefleşmişler sen nasıl onlarla aynı ortamda kalmayı göze alıyorsun..
eşin gitsin 2 gün kalsın gelsin yaz tatilde, yani yapılacak bişey yok.sanki sendenmi korkuyorlark senin yanındada zaten alanen doldurmaya çalışıyorlar. sonuçta eşin gaza gelmiyorsa boş verrrr
geçen gün babaannem rahatsızlandı , memleket yakın, bi ziyarete gideyim dedim, kadın tel açmış oğluna bende seni çok özledim sende buraya gel falan filan, yani çok pis fırsatçılar...
bende dedimki söyleseydinki geldim 3 günde kovdunuz bizi, çokmu rahat ettirdiniz beni diye söyleseydin diyorum.bizi kovmasalardı yazları giderdik kalıdrık, onlar gelirdi bu duruma kendileri getirdi diyorum... eşimde amannnn şimdi konu açılsa zaten direkt beni suçlayacaklar ne geregi var diyor..
yani yarım asır dan fazla yaşamışlar ama adam olamamışlar, onların yüzündende böyle en güzel günlerimiz stresle geçiyor, şuan cok streslisin dikkat et eşine sarma canım...

orkide_m o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi. bu insanlar düzelmeyecekler daha kötü daha çirkin hale getirecekler bu durumu ama düzelmeyecekler bu insanlarla yıllar nasıl geçer bu stresle. ilerisini yaşamaktan bile korkar oldum artık. daha kötüsü olmaz dediğim her an bin beterini yaşadım. en kötüsü evimin huzurunu kaçırırlar diye onlardan sanırım korkar hale bile geldim belli etmemeye çalışıyorum sadece. seneye çocuk düşünüyoruz Allah kısmet ederse ama ben ondan bile korkuyorum artık. ben bu insanlara tahammül etmek istmiyorum. insan huzurunu sağlamak için bile bu insanlarla kötü olmak zrounda kalıyor mesafe koyulamıyor araya seviyeli şekilde. bu durum bile sinirlenmeme yetiyor. tayin yerimizi bile istediğimz yer yazamayağız batıya gidince düşün yani. en çok gitmek istediğimiz yeri bile onlr sürekli gelir diye türkiyenin kuzey doğusundan güney batısına ineceğiz.

mutluluk sensin merhaba,açtığın konuyu baştan sona okudum Allah sana ve eşine sabırlar versin inşallah..ve o insanlardan korusun..son yazdığın mesajında kayınpederinle ilgili yazdığın (babası deseniz Allah vurrmuş zaten vusturallara başladı kafayı iyice yedi. birde yalan söyleme adeti edinmiş. yok neymiş efendim geçen sefer peşine adamlar takılmış onu öldürmek içinde o yüzden güvenlik beyefendi sizi dışarıya bırakamam diye ellerine sarılıyormuş.bu adamın evden çıktığı yok.yok neymiş eşyalarını çalıyorlarmış.adam küfürlü iğrenç konuşmasından bile hala vazgeçmemiş) bu bölüm çok dikkatimi çekti.Birilerinin onu takip ettiği,eşyalarını, paralarını çaldığını söylüyorsa bunlar yalan değil şizofreni belirtileri olabilir.Eğer öyle bi durum varsa ilaç kullanması şart olabilir aksi takdirde kendine yada çevresine zarar verme eğilimine girebilir hastalar.Diyeceksinki beter olsun:) en azından yerinde ben olsam derdim:) ama şunu bilki şizofreni hastaları tehlikeli olabiliyorlar seni tedirgin etmek istemem yanlış anlama sakın ama başka bi mesajında yazdıgın oraya gelicem sizi öldürücem laflarının sebebide bu olabilir.Benimki sadece ihtimal en iyisi doktorun karar vermesi.Ve eğer izinde eşin onları görmeye gidecekse mutlaka bi doktora göstermesini tavsiye ederim.Emin ol böylesi daha iyi olucaktır çünkü geç tanı koyulması kayınpederinin size düşman oldugu için sizede sıkıntı yaşatabilir.Umarım bundan sonra senin ve eşin için mutlu,huzurlu çok güzel günleriniz olur..

mutluluk sensin merhaba,açtığın konuyu baştan sona okudum Allah sana ve eşine sabırlar versin inşallah..ve o insanlardan korusun..son yazdığın mesajında kayınpederinle ilgili yazdığın (babası deseniz Allah vurrmuş zaten vusturallara başladı kafayı iyice yedi. birde yalan söyleme adeti edinmiş. yok neymiş efendim geçen sefer peşine adamlar takılmış onu öldürmek içinde o yüzden güvenlik beyefendi sizi dışarıya bırakamam diye ellerine sarılıyormuş.bu adamın evden çıktığı yok.yok neymiş eşyalarını çalıyorlarmış.adam küfürlü iğrenç konuşmasından bile hala vazgeçmemiş) bu bölüm çok dikkatimi çekti.Birilerinin onu takip ettiği,eşyalarını, paralarını çaldığını söylüyorsa bunlar yalan değil şizofreni belirtileri olabilir.Eğer öyle bi durum varsa ilaç kullanması şart olabilir aksi takdirde kendine yada çevresine zarar verme eğilimine girebilir hastalar.Diyeceksinki beter olsun:) en azından yerinde ben olsam derdim:) ama şunu bilki şizofreni hastaları tehlikeli olabiliyorlar seni tedirgin etmek istemem yanlış anlama sakın ama başka bi mesajında yazdıgın oraya gelicem sizi öldürücem laflarının sebebide bu olabilir.Benimki sadece ihtimal en iyisi doktorun karar vermesi.Ve eğer izinde eşin onları görmeye gidecekse mutlaka bi doktora göstermesini tavsiye ederim.Emin ol böylesi daha iyi olucaktır çünkü geç tanı koyulması kayınpederinin size düşman oldugu için sizede sıkıntı yaşatabilir.Umarım bundan sonra senin ve eşin için mutlu,huzurlu çok güzel günleriniz olur..

Arkadaşım aslında haklı olabilirsin senin yazdıklarını düşündüm de genelde bu adam her dönem birilerini kafaya takıp çok sinir olmuş ama en fazla kopuş noktası bana olan nefreti. sebebini sormuştum bir tartışma anında kayınvlalideme neymiş eşime çok düşkünmüş benim onu ondan çaldığımı düşünüyormuş demişti. ama o kadar yalandı ki eşimle 5 yıllık sevgililiğin sonunda evlendik herşeyini bilirdim babasının ona tatillerde izne gittiğinde gün yüzü göstermeyip her yediği lokmayı boğazına dizip erkek haliyle ağlattığına bile şahit oldum.

bu adam ne zaman ben evlenmek istedim eşimin değerini anladı. birde saçma şekilde herkes ona saygı duysun istiyor ve saygı duyulduğunu sanıyor. aşırı derecede alışveriş hastalığı var mesela satış elemanı bir gün bu pahalı belki bunu istemezsiniz dediğinde ne demek sen bana bunu alamaz mı diyorsun diye eleman ile kavga edip o eşyayı alıyor ve maaş yarısık adar bahşiş veriyor birde düşün yani. keşke hasta olsa yemin ederim ciddi ciddi yapmıyır diye daha mutlu olurum.

birde mesela bu yalan huylarına birileri ona küstüğünde onunla ilişkisini kopardığında başlıyor yalan söylediği o kadar açık ki millet evde herşeyi kırıyor diye inanmış gibi yapıyor sadece. mesela internette paylaşım yapıyor herkesin onu gördüğünü izlediğini aferin dediğini falan zannediyor.

ama Allah şunu biliyor her gün dua ediyorum sen ver cezasını şeytana bile bırakma senin adaletine güveniyorum diyorum. en kötüsüde kayınvalide bu adamın sinirli olduğunu bilip doldurup üzerimize salıyor ve kenarda hiç birşey yapmıyor izlenimi verip oturuyor. bir gün o adam bize bişey yapsa en çok kayınvalidem sevinir zaten bunu istiyor çünkü. ama Allah büyük o aamla kendi evde kendi gibi büyüttüğü kızyla yaşıyor bütün kötülükleri başlarına dolanır umarım

Back