Türkiye’ye hoşgeldin shdhdhs malesef hocalar böyle ya buradaki yani akıl sır ermez. Hiç umursamayan, çalışmayan tam puan alır, sadece birşey bilmeyen o bilmediğinden kalır. O yüzden boşverin. Dediğiniz gibi sonradan lazım olurs
Tam bir nankörlük sizinkisi. Kendinizden utanın bence.
Başka danışmanlar yüksek not verdi diye sizin danışmanınız da vermek zorunda değil. Ayrıca size o kadar yaptığı iyiliği unutup en son verdiği nota takılıyorsunuz ve küfretmek istiyorsunuz öyle mi? Yazık...
Kimi hocalar işini ciddiye alır, iyi öğrenci yetiştirir ama öğrencisinin daha iyi olmasını ister. Notları bol değildir.
Kimi hoca da öğrenciye yapıştırır notu yüksekten. Aslında bu öğrenciye iyilik değildir ama anlayana...
İlk başta anlattıklarınızla gözümde çok büyüdünüz bir an ama hocanıza olan tavrınız gerçekten çok rahatsız etti...
Hocanız belki toplasanız size diğer hocaların ayırdığının 10 larca katı saatlerini ayırdı ama sizin şu tepkinizi görse emin olun o da sizin için yaptıklarına pişman olurdu.
Olaya şöyle bakın. Hakettiğiniz not 105miş, onu almışsınız. Bu kadar basit. Diğer öğrencilerin ödevinin içeriğini ve hocalarının tutumlarını kimse bilemez. Hoca kendisi söylemediği sürece arkasından "okumadan not vermiş, haksız yere öğrencisi diye notları şişirmiş" vs diye bahsetmek de etik değil. İftiraya bile girer bilip bilmeden söylenince. Hakkınıza razı olun diyorum kısaca. Anladığım kadarıyla hocanız size bayağı zaman ve emek harcamış. O üstüne düşeni yapmış. Hocanız diye notları şişirmek zorunda değil. Ben hocanın tavrını gayet düzgün buldum.
Olaya şöyle bakın. Hakettiğiniz not 105miş, onu almışsınız. Bu kadar basit. Diğer öğrencilerin ödevinin içeriğini ve hocalarının tutumlarını kimse bilemez. Hoca kendisi söylemediği sürece arkasından "okumadan not vermiş, haksız yere öğrencisi diye notları şişirmiş" vs diye bahsetmek de etik değil. İftiraya bile girer bilip bilmeden söylenince. Hakkınıza razı olun diyorum kısaca. Anladığım kadarıyla hocanız size bayağı zaman ve emek harcamış. O üstüne düşeni yapmış. Hocanız diye notları şişirmek zorunda değil. Ben hocanın tavrını gayet düzgün buldum.
Bence hoca çok doğru söylemiş bir sayıya takılma diyerek. O dinleyicilerin takdirlerini almak daha önemli değil miydi?Aslinda excellent demek burada ama 108 e bile agladi kiz kendimi kotu hissettim herkes tam puan almak zorunluluk gibi abartiyor ne bileyim...
Bence hoca çok doğru söylemiş bir sayıya takılma diyerek. O dinleyicilerin takdirlerini almak daha önemli değil miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?