Ben bugun norobilimci oldum ve aglamak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
'Adamin birini gördüm ohhh tanrım bi yer bulup yatağa atmalıyım bir sey hissetmiyorum sadece sabah kadar sevişelim ' kısmının rahatlik eğitim yahut medeniyetle ilgisi olduğunu düşünmüyorum velhasıl topluma medeniyet diye dayatilan fuckbody ve tek.gecelik.iliskilerin medeniyetle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Sevişelim de benligimizi id imize teslim etmeyelim arada biraz da ruh olsun bizi kedilerden ayıran. Bağlantı bu yoksa sevişmek keyifli bi sey😉
Zar diktirmeliyim kimse beni kabul etmeyecek üüüüü muhabbetine tercih ederim şu erkeği beğendim vs muhabbetini... İki tarafta sevişiyor fakat bir taraf dürüst. Medeniyetten bahsetmedim. Eğitimle dolaylı bir ilişkiden bahsettim... Yemek, içmek ve cinsellik hepinizin ihtiyacı. Öyle değilmiş gibi davranan, konuyu konuşmaya korkan kişi, İngilterede yaşayan birisi olabilir mi?
Birisi zar diktireceğim dese Türk müdür ? Fransız mı? Ben bundan bahsettim. Tahminlerden.

Ben sizi anladım. Yüksek lisansta derse gelmeyen öğrenciye 95/100 verilip, gelene de 85/100 vermiş bi hocamız var. Görünce ikisi de yüksek diyorsunuz ama 85 bizde BA demek mesela. Bizim de arkadaşla çok sinirimiz bozulmuştu. Sizi anlıyorum ama öfkeyle yanlış bir şey söylemeyin hocaya.

Zar diktirmeliyim kimse beni kabul etmeyecek üüüüü muhabbetine tercih ederim şu erkeği beğendim vs muhabbetini... İki tarafta sevişiyor fakat bir taraf dürüst. Medeniyetten bahsetmedim. Eğitimle dolaylı bir ilişkiden bahsettim... Yemek, içmek ve cinsellik hepinizin ihtiyacı. Öyle değilmiş gibi davranan, konuyu konuşmaya korkan kişi, İngilterede yaşayan birisi olabilir mi?
Birisi zar diktireceğim dese Türk müdür ? Fransız mı? Ben bundan bahsettim. Tahminlerden.
Ruhlardan arınmış çiftleşmeye bakış açımla kendi isteğiyle sevişip sonra zar peşine düşen ya da kendi her halti yiyip kendince vajinasina girilmedigi icin el degmemis saydığı kız isteyene duydugum tiksintinin ayarı aynı.

Maalesef etmediler
Sadece danisman hoca okudu herkesin
Keske edilseydi
Herkesin neyi ne kadar yaptigi belli olurdu
Cok ilginc Turkiyede YÖK göre ithal programından şart diye biliyordum, ne ilginç bir okul. Doktora başvurularda kimse 100 mu 90 mi 105 aldın demez, bir çok okulda mülakata katıldım, ilk kez burda okuyorum, önemli olan yapılan çalışma ve eğer uluslararası yayın varsa o zaman fark atıyorsun. Tez konuyu sorarlar kısa özet geçirmen yeterli, yurtdışında da hiç bir arkadaşıma master tezlerin puanlarını sorduklarını duymadım, hatta ilk kez puan verildiğini öğrendim, hocalar ya geçti yada kaldı derler, çünkü her kes kendi tezini savunur, fikir ve sonuçlara bakılır, özgü ve mantıklı olduğuna bakılır.

Benim danışmanımda bana düşük vermişti
bitirme projesinde takmamıştım. ne de olsa mezun oldum, ortalamamı çok etkilemiyor diye. Mezuniyetten sonra bana özür maili atmıştı. ben senin çiftanadal yaptığını unutmuşum, 2sinide aynı anda dereceyle bitirmişsin. hakkını yemişim hakkını helal et demişti. halbuki okulda bilmeyenler yoktu ben de anlamamıştım.

notlara takan biri olarak sizi anlayabiliyorum ama her şey not değil sizinde dediğiniz gibi ileride yardımına ihtiyacı olabilecek birini hırslarınız yüzünden kaybetmeyin. tebrik ederim.

40 yıl sırtında taşıdığın kişiyi 1 gün indir senden kötüsü olmaz denen durumdur..Sorun hocanın sana 105 vermesi değil seni 40 yıl sırtunda taşımış olması.Eğer bunuu yapmasaydı sende BANA 110 VERMEK ZORUNDA gibi bir algı olmayacaktı.Samimiyetiniz seni bu hisse ve bu beklentiye itti.Sen eğer sapla samanı ayrır isen buna üzülmemeyi öğrenebilirsin.Hocanın sana yardım ettiği kısmı unut ve O NETİCEDE BİR ÖĞRETMEN VE BANA BUNU YAPMAK ZORUNDA DEĞİL diyerek nefsini egonu bastır.Ya da BANA BUNU NEDEN YAPTTIIIIIIII diyerek kendini ye..Karar senin.

Ben sizi anladım. Yüksek lisansta derse gelmeyen öğrenciye 95/100 verilip, gelene de 85/100 vermiş bi hocamız var. Görünce ikisi de yüksek diyorsunuz ama 85 bizde BA demek mesela. Bizim de arkadaşla çok sinirimiz bozulmuştu. Sizi anlıyorum ama öfkeyle yanlış bir şey söylemeyin hocaya.

Anlayanların olmasına çok sevindim, safi şımarıklık gibi görülmesin dışarıdan, yok bir şey söylemedim.
Hatta beni suçlayabilirsin dediğinde, yok suçlamakla ilgisi yok tabii ki siz profesör olarak görevinizi yaptınız dedim
İçimden neler geçti tabii de :D
Hiç sevmediğim şeylerden biri de bu işte akademide, fake atmak :27:

Cok ilginc Turkiyede YÖK göre ithal programından şart diye biliyordum, ne ilginç bir okul. Doktora başvurularda kimse 100 mu 90 mi 105 aldın demez, bir çok okulda mülakata katıldım, ilk kez burda okuyorum, önemli olan yapılan çalışma ve eğer uluslararası yayın varsa o zaman fark atıyorsun. Tez konuyu sorarlar kısa özet geçirmen yeterli, yurtdışında da hiç bir arkadaşıma master tezlerin puanlarını sorduklarını duymadım, hatta ilk kez puan verildiğini öğrendim, hocalar ya geçti yada kaldı derler, çünkü her kes kendi tezini savunur, fikir ve sonuçlara bakılır, özgü ve mantıklı olduğuna bakılır.

Belki İtalyada böyle, herkes çok önemli diye modlara girdi, halbu ki ben mastera girerken de notla ilgili değildi mesela burs dağıtımları yapıldığında. Çünkü benim lisans derecem çok yüksek değildi ona rağmen dereceye girmiştim, motivasyon mektubum sayesinde.
Yani Türkiyeden de geri kalmışlar demek ki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X