- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.044
- 1.123
ama en önemli şey not
yani şimdi yurtdışına vs ye gitse her yerde karşısına bu not çıkacak.
Ben açıkçası hiç ama hiç iyi niyetli göremedim mesleki bir kıskançlık gibi geldi bana.
+1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama en önemli şey not
yani şimdi yurtdışına vs ye gitse her yerde karşısına bu not çıkacak.
Ben açıkçası hiç ama hiç iyi niyetli göremedim mesleki bir kıskançlık gibi geldi bana.
Bu not nasıl nerede çıkıyor. Çok bilmiyorum.
Bu not nasıl nerede çıkıyor. Çok bilmiyorum.
tezleriniz intihal programları ile değerlendirilmiyor mu
Maalesef etmediler
Sadece danisman hoca okudu herkesin
Keske edilseydi
Herkesin neyi ne kadar yaptigi belli olurdu
Zar diktirmeliyim kimse beni kabul etmeyecek üüüüü muhabbetine tercih ederim şu erkeği beğendim vs muhabbetini... İki tarafta sevişiyor fakat bir taraf dürüst. Medeniyetten bahsetmedim. Eğitimle dolaylı bir ilişkiden bahsettim... Yemek, içmek ve cinsellik hepinizin ihtiyacı. Öyle değilmiş gibi davranan, konuyu konuşmaya korkan kişi, İngilterede yaşayan birisi olabilir mi?'Adamin birini gördüm ohhh tanrım bi yer bulup yatağa atmalıyım bir sey hissetmiyorum sadece sabah kadar sevişelim ' kısmının rahatlik eğitim yahut medeniyetle ilgisi olduğunu düşünmüyorum velhasıl topluma medeniyet diye dayatilan fuckbody ve tek.gecelik.iliskilerin medeniyetle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Sevişelim de benligimizi id imize teslim etmeyelim arada biraz da ruh olsun bizi kedilerden ayıran. Bağlantı bu yoksa sevişmek keyifli bi sey![]()
Hımm. Hocanız niye böyle yaptı ki? Üzüldüm.Doktora basvurularinda canim
Akademik kariyerde eleme kriterlerinden biridir
Bereket ki 1:1 siniri tam 105
Ruhlardan arınmış çiftleşmeye bakış açımla kendi isteğiyle sevişip sonra zar peşine düşen ya da kendi her halti yiyip kendince vajinasina girilmedigi icin el degmemis saydığı kız isteyene duydugum tiksintinin ayarı aynı.Zar diktirmeliyim kimse beni kabul etmeyecek üüüüü muhabbetine tercih ederim şu erkeği beğendim vs muhabbetini... İki tarafta sevişiyor fakat bir taraf dürüst. Medeniyetten bahsetmedim. Eğitimle dolaylı bir ilişkiden bahsettim... Yemek, içmek ve cinsellik hepinizin ihtiyacı. Öyle değilmiş gibi davranan, konuyu konuşmaya korkan kişi, İngilterede yaşayan birisi olabilir mi?
Birisi zar diktireceğim dese Türk müdür ? Fransız mı? Ben bundan bahsettim. Tahminlerden.
Cok ilginc Turkiyede YÖK göre ithal programından şart diye biliyordum, ne ilginç bir okul. Doktora başvurularda kimse 100 mu 90 mi 105 aldın demez, bir çok okulda mülakata katıldım, ilk kez burda okuyorum, önemli olan yapılan çalışma ve eğer uluslararası yayın varsa o zaman fark atıyorsun. Tez konuyu sorarlar kısa özet geçirmen yeterli, yurtdışında da hiç bir arkadaşıma master tezlerin puanlarını sorduklarını duymadım, hatta ilk kez puan verildiğini öğrendim, hocalar ya geçti yada kaldı derler, çünkü her kes kendi tezini savunur, fikir ve sonuçlara bakılır, özgü ve mantıklı olduğuna bakılır.Maalesef etmediler
Sadece danisman hoca okudu herkesin
Keske edilseydi
Herkesin neyi ne kadar yaptigi belli olurdu
Sorabilirsin tabiAa evet siz de mi İtalyadan mezunsunuz özelden sorsam neresi olur mu merak ettim
Ne okudunuz aaaaaaa![]()
Ben sizi anladım. Yüksek lisansta derse gelmeyen öğrenciye 95/100 verilip, gelene de 85/100 vermiş bi hocamız var. Görünce ikisi de yüksek diyorsunuz ama 85 bizde BA demek mesela. Bizim de arkadaşla çok sinirimiz bozulmuştu. Sizi anlıyorum ama öfkeyle yanlış bir şey söylemeyin hocaya.
Cok ilginc Turkiyede YÖK göre ithal programından şart diye biliyordum, ne ilginç bir okul. Doktora başvurularda kimse 100 mu 90 mi 105 aldın demez, bir çok okulda mülakata katıldım, ilk kez burda okuyorum, önemli olan yapılan çalışma ve eğer uluslararası yayın varsa o zaman fark atıyorsun. Tez konuyu sorarlar kısa özet geçirmen yeterli, yurtdışında da hiç bir arkadaşıma master tezlerin puanlarını sorduklarını duymadım, hatta ilk kez puan verildiğini öğrendim, hocalar ya geçti yada kaldı derler, çünkü her kes kendi tezini savunur, fikir ve sonuçlara bakılır, özgü ve mantıklı olduğuna bakılır.