Tam bir nankörlük sizinkisi. Kendinizden utanın bence.
Başka danışmanlar yüksek not verdi diye sizin danışmanınız da vermek zorunda değil. Ayrıca size o kadar yaptığı iyiliği unutup en son verdiği nota takılıyorsunuz ve küfretmek istiyorsunuz öyle mi? Yazık...
Kimi hocalar işini ciddiye alır, iyi öğrenci yetiştirir ama öğrencisinin daha iyi olmasını ister. Notları bol değildir.
Kimi hoca da öğrenciye yapıştırır notu yüksekten. Aslında bu öğrenciye iyilik değildir ama anlayana...
İlk başta anlattıklarınızla gözümde çok büyüdünüz bir an ama hocanıza olan tavrınız gerçekten çok rahatsız etti...
Hocanız belki toplasanız size diğer hocaların ayırdığının 10 larca katı saatlerini ayırdı ama sizin şu tepkinizi görse emin olun o da sizin için yaptıklarına pişman olurdu.
Anlamadım şimdi 105 olsa ne oluyor? Bir eksisi var mı size bu durumun? 110 alanlar da hakkıyla almamış ki siz hakkınızla almışsınız işte ne güzel. Yani tövbe tövbe allah başka dert vermesin demek istiyorum ama gıcık olurum bu lafa da. Dert işte demek ki. Neyse geçmiş olsun üzülmeyin.
Iste biz insanların nankörlüğü ve sayıya takmaları, kendini mutlaka başkaları ile kıyaslamaları, ilerde doktora yaparsam lazım olur diye susmalari işte şimdinin bilim insani modellemesi uzulyrm ve hak veremyrm.Tam bir nankörlük sizinkisi. Kendinizden utanın bence.
Başka danışmanlar yüksek not verdi diye sizin danışmanınız da vermek zorunda değil. Ayrıca size o kadar yaptığı iyiliği unutup en son verdiği nota takılıyorsunuz ve küfretmek istiyorsunuz öyle mi? Yazık...
Kimi hocalar işini ciddiye alır, iyi öğrenci yetiştirir ama öğrencisinin daha iyi olmasını ister. Notları bol değildir.
Kimi hoca da öğrenciye yapıştırır notu yüksekten. Aslında bu öğrenciye iyilik değildir ama anlayana...
İlk başta anlattıklarınızla gözümde çok büyüdünüz bir an ama hocanıza olan tavrınız gerçekten çok rahatsız etti...
Hocanız belki toplasanız size diğer hocaların ayırdığının 10 larca katı saatlerini ayırdı ama sizin şu tepkinizi görse emin olun o da sizin için yaptıklarına pişman olurdu.
Lisede matematikten 98 alıp ağlayan kız sen misin
Tam bir nankörlük sizinkisi. Kendinizden utanın bence.
Hersey sayi ve puan mi? Dogru durust yapilmamis seylere verilen yuksek puanlarin ne onemi ve anlami var ki? Kendiniz diyorsunuz okumadan vermis puanlari danismanlari.
Boyle mi olsun istiyorsunuz? Adam gayet duzgun ve işini yapan biri gibi geldi bana. Sizin puaniniz dusuk degil, digerlerinin şişirme. Hani sizi zor duruma sokacak cok berbat bir puanlama yapsa anlayacagim isyani.
Sen hakkınla almışsın , hakkınla aldığın yüksek puanı bol keseden haksızca alınan puanla kıyaslıyorsun ve benimki neden düşük diyorsun? Seninki elmayla armutu kıyaslayıp neden armut elma kadar kırmızı değil demek gibi.
Hakkimda dediginiz nankor lafi haric guzel yorum bence. Ancak haksizlik olarak geliyor bi tarafta kopyala yapistir yapan ona dahi tam puan alanlar var tabii komite bilmiyor okumadigi icin. Beni uzen bir de kendisinin her seye el atmak isteyip sonra bundan sikayet etmesi oldu. Yoksa dedigim gibi guzel yorum katiliyorum
Öyle düşünme.Hak yerini bulur , sen içini ferah tut.Kötü düşünme.Bunları hep yaşadım buna benzer şeyler , hak yerini buluyor hem de hiç ummadığın şekilde.Peki doktora basvurularinda bu calinti tez yazanlar bile tam puanla onume gecmeyecekler mi?
Peki doktora basvurularinda bu calinti tez yazanlar bile tam puanla onume gecmeyecekler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?