Ben bu ogretmeni cimere sikayet ettim baska nereye sikayet edebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadını bu olaydan cimere sikayet etmek ne ya, ekmegi ile neden oynuyorsunuz
daha nolması gerekiyordu acaba? kızını okuldan falan attırma boyutuna gelmesi mi gerekiyor.
bütün sınıfı eklediği etkinliğe bir öğrenciyi bilerek ayırmak nedir? bu işini yapmamak, ayrımcılık yapmak, hatta ve hatta görevi kötüye kullanmak bile çıkar biraz zorlarsan.
çünkü kadın görevini kinine alet etmiş.

Önceki konularınız neydi acaba

Kadını bu olaydan cimere sikayet etmek ne ya, ekmegi ile neden oynuyorsunuz

Ekmeğini kazandığı mesleğine saygısı olmayan insanlar bir zahmet kaybetsin o ekmeği. Bu her meslekte bu şekilde olmalıdır. Ayrıca ülkemizde bu tür öğretmenler yüzünden yaşadığı travmayı ömür boyu çekmek zorunda kalan o kadar çok insan var ki, buna ben dahil. Sosyal fobi, anksiyete bozukluğu, özgüven eksikliği ilkokul öğretmenimin en büyük mirasıdır bana. Yaptıkları sorumsuzca hareketler çocukların karakterini etkiliyor. Bunu en iyi öğretmenlerin bilmesi lazım zaten de...

"Ama sizin de ödeviniz eksik" nedir ya? Cidden garip bir tavır sergilemiş. Konu başka yerlere kaymış hep. Yazık çocuk heveslenmiş onun gönlü için bile polemiğe girilmemeliydi. Merci denmesinden rahatsızsa aynı sizin "sen diye hitap etmenizi istemiyorum" dediğiniz gibi bunu daha önce söyleyebilirdi. Acaba yaşı küçük biri mi? Öğretmenlikte de tecrübesizse bazı şeyleri bilmiyor olabilir gibi geldi.

Sacmalamayin kızınızı bir videoya eklememis diye cumhurbaşkanlığı iletisim merkezine sikayet etmek neyi çözecek. Durumu daha da büyütmekten başka ne işe yarar? Oldu olacak Nasa'ya sikayet edin, ABD'ye savaş falan açın bir video için.

Kadınla gecinemiyorsunuz belli ki, kızınıza yansimasina izin vermeden aranızdaki sorunu çözün. Çocuğunuzu da çok simartmayin. Cimerlik olay degil bu, çocuklar çok simarinca ne oluyor görüyoruz.

Neden kızacağınızı düşünmüş ?
Bu şekilde düşünmüş olsa dahi 23 nisan için video hazırlayacağız x in 23 resmini de dahil edelim mi diye sorması gerekirdi bence.
Kalbi kırılacak ufacık bir cocuk var en hassas döneminde 6-7 yaşlarında.
Ama cimerlik bir olay değil. Okul müdürüne şikayet yazabilir ve öğretmendende acil olarak kızınızın reaminide içeren slayt güncellemesi istemelisiniz. Kızınızın kendini kötü hissetmesinin geçmesi için bence videoda yer aldığını görmeli özellikle arkadaşlarıyla olamadıkları bu dönemde onlarla videoda yer almak kırılan kalbini onaracaktır.

bnce saçmalayan sizsiniz böyle bir konuda öğretmenin ayrıcalık yapıp çocuğu dışlaması
hoş değil.
öğretmenin egosuna gore işlemiyor bu işler
herkes öğretmen olamaz işte
konu sahibinin üzerine fazla gidiyorsunuz bnce

Cins bi hoca denk gelmiş iyi yaptınız şikayetle

Bir devlet memurunu yaptığı işgüzarlıktan ötürü cimere şikayet etmenin neresi yanlış, cimere hangi kutsal şikayetlerimizle gidebiliriz??

ay bu ne şimdi?
bu ayrımcı öğretmeni savunan da gördü ya bu gözler daha neler göreceğiz şu hayatta?
hanımefendi olayı büyütmeyin ne demek? büyüsün zaten. daha da büyüsün.
sonuçta bu çocuklar okula neden gidiyor? itilip kakılmak için mi?
bu kadın ne için para alıyor ya? başka ne işi var ki? onu da yapmıcaksa kusura bakmasın da otursun evinde, komşu ve akraba dedikodusu yapıp o mecralarda fitne üretsin kendine. okulda değil ama...

Bir devlet memurunu yaptığı işgüzarlıktan ötürü cimere şikayet etmenin neresi yanlış, cimere hangi kutsal şikayetlerimizle gidebiliriz??
Merhaba cimer mi, iyi günler kolay gelsin.

Ben bugün bir ogretmeni sikayet edecektim. Kendisi hazırladığı bir videoda herkesi eklemis. Benim kizi unuttu. Sordum da özelden attığım için siz kizabilirdiniz diye düşündüm dedi. Benim kızımın videoya konulmamis olması sebebiyle ogretmen video hazırlama görevini kötüye kullandığı için cezalandirilmasini arz ederim. Lütfen bir üstteki işsizim diye iş isteyen vatandaşin dilekcesini degil, veya tazminatini alamayan guvencesiz işçinin dilekcesini değil benim kızımın videosu ile ilgili dilekcemi öne alarak işlem yapın. Bu cok acildir.

Saygılarımla sayın cumhurbaşkanım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…