-
- Konu Sahibi VuslataDair
daha nolması gerekiyordu acaba? kızını okuldan falan attırma boyutuna gelmesi mi gerekiyor.Kadını bu olaydan cimere sikayet etmek ne ya, ekmegi ile neden oynuyorsunuz
Önceki konularınız neydi acabaHayırlı akşamlar herkese
Ilkokul 1. Sinifa giden Kızımın öğretmeni ile ilgili daha evvel de konu açmıştım
Bugün itibariyle konu şu
Bizden resim istedi 23 nisan dolayısıyla
Bende diğer veliler gibi evimi bayrak ve balonlar ile süsledim kızımı da güzelce giydirdim eline bayrak verdim ve resim çektim öğretmene yolladim o da sınıf wp grubuna attı
Sonra akşama doğru baktım bir kolaj yapmış muzikli bir video sınıfımızın öğretmenimizin adı yazıyor tüm çocukların bu evlerinde çekilip attıkları fotolar var benim kizimin yok
Video ilk geldi ben kızıma dedim ki gel annecim bak öğretmenin ne yapmış tamamını izledik bitti ve yavrum ağladı ben niçin yokum anne diye
Ki bu bize bu öğretmenin yaşattığı ilk travma değil kaçıncı oldu diğer konumda baksaniz görürsünüz
Hemen öğretmeni aradım sordum cevap olarak bana dedi ki " siz kızarsınız diye koymadım kızınızı "
Böyle bir şey olabilir mi zaten bu amaçla attım size resmi niçin kızayım dedim
Zaten ödevlerinizde eksik geliyor dedi
Hocam konu bu degilki şu an 23 nisan çocuk bayramı kutlaması için yaptığınız bir etkinliği konuşuyoruz dedim
Konuşma esnasında bana sen diye hitap edince bana sen demeyin çünkü ben size sen demiyorum dedim
Siz de bana bazen mersi diyorsunuz bende rahatsız oluyorum demez mi
Mersi kaba bir kelime midir dedim
Hayır ama Fransızca ben rahatsız oluyorum dedi
Vallahi aynen böyle söyledi
Sonuç olarak dedim ki sizi cimere şikayet edeceğim ( ettim de)
Ayrıca sınıf wp grubundan da çıktım
Öğretmeni de engelledim
Ama öfkem geçmedi başka ne yapabilirim
peki çocuğunuzun bundan sonraki eğitimini düşündünüz mü?
bu kadın şimdi kızınıza musallat olursa? ve kızınıza mobbing uygularsa size farkettirmeden?
inşallah öyle bir imkanı vardır. tek sınıfta olabilir. o yüzden merak ettimEee çocuğa halihazırda ayrımcılık uyguluyır zaten çocuk oturup ağlamış. Konu sahibesi sınıf değiştirmeli.
Kadını bu olaydan cimere sikayet etmek ne ya, ekmegi ile neden oynuyorsunuz
Sacmalamayin kızınızı bir videoya eklememis diye cumhurbaşkanlığı iletisim merkezine sikayet etmek neyi çözecek. Durumu daha da büyütmekten başka ne işe yarar? Oldu olacak Nasa'ya sikayet edin, ABD'ye savaş falan açın bir video için.ekmegi ne ya
küçücük bir çocuğun hakkı değil mi istemiş özen göstermiş onların bayramı ayrıca bu ne hakki var o çocuğu üzmeye ağlatmaya
hala sacmaliyorsunuz
konu sahibi yaz heryere şikayet et
öğretmenlik bu değil çünkü
bnce saçmalayan sizsiniz böyle bir konuda öğretmenin ayrıcalık yapıp çocuğu dışlamasıSacmalamayin kızınızı bir videoya eklememis diye cumhurbaşkanlığı iletisim bakanligina sikayet etmek neyi çözecek. Durumu daha da büyütmekten başka ne işe yarar? Oldu olacak Nasa'ya sikayet edin, ABD'ye savaş falan açın bir video için.
Kadınla gecinemiyorsunuz belli ki, kızınıza yansimasina izin vermeden aranızdaki sorunu çözün. Çocuğunuzu da çok simartmayin. Cimerlik olay degil bu, çocuklar çok simarinca ne oluyor görüyoruz.
Cins bi hoca denk gelmiş iyi yaptınız şikayetleHayırlı akşamlar herkese
Ilkokul 1. Sinifa giden Kızımın öğretmeni ile ilgili daha evvel de konu açmıştım
Bugün itibariyle konu şu
Bizden resim istedi 23 nisan dolayısıyla
Bende diğer veliler gibi evimi bayrak ve balonlar ile süsledim kızımı da güzelce giydirdim eline bayrak verdim ve resim çektim öğretmene yolladim o da sınıf wp grubuna attı
Sonra akşama doğru baktım bir kolaj yapmış muzikli bir video sınıfımızın öğretmenimizin adı yazıyor tüm çocukların bu evlerinde çekilip attıkları fotolar var benim kizimin yok
Video ilk geldi ben kızıma dedim ki gel annecim bak öğretmenin ne yapmış tamamını izledik bitti ve yavrum ağladı ben niçin yokum anne diye
Ki bu bize bu öğretmenin yaşattığı ilk travma değil kaçıncı oldu diğer konumda baksaniz görürsünüz
Hemen öğretmeni aradım sordum cevap olarak bana dedi ki " siz kızarsınız diye koymadım kızınızı "
Böyle bir şey olabilir mi zaten bu amaçla attım size resmi niçin kızayım dedim
Zaten ödevlerinizde eksik geliyor dedi
Hocam konu bu degilki şu an 23 nisan çocuk bayramı kutlaması için yaptığınız bir etkinliği konuşuyoruz dedim
Konuşma esnasında bana sen diye hitap edince bana sen demeyin çünkü ben size sen demiyorum dedim
Siz de bana bazen mersi diyorsunuz bende rahatsız oluyorum demez mi
Mersi kaba bir kelime midir dedim
Hayır ama Fransızca ben rahatsız oluyorum dedi
Vallahi aynen böyle söyledi
Sonuç olarak dedim ki sizi cimere şikayet edeceğim ( ettim de)
Ayrıca sınıf wp grubundan da çıktım
Öğretmeni de engelledim
Ama öfkem geçmedi başka ne yapabilirim
Bir devlet memurunu yaptığı işgüzarlıktan ötürü cimere şikayet etmenin neresi yanlış, cimere hangi kutsal şikayetlerimizle gidebiliriz??Sacmalamayin kızınızı bir videoya eklememis diye cumhurbaşkanlığı iletisim merkezine sikayet etmek neyi çözecek. Durumu daha da büyütmekten başka ne işe yarar? Oldu olacak Nasa'ya sikayet edin, ABD'ye savaş falan açın bir video için.
Kadınla gecinemiyorsunuz belli ki, kızınıza yansimasina izin vermeden aranızdaki sorunu çözün. Çocuğunuzu da çok simartmayin. Cimerlik olay degil bu, çocuklar çok simarinca ne oluyor görüyoruz.
Buna da ayrı sinir oldum söyleseymiş o kadar rahatsızsa. Her şey mükemmel bir tek 'mersi' denmesi kalmış sanki....Hayır ama Fransızca ben rahatsız oluyorum dedi
ay bu ne şimdi?Sacmalamayin kızınızı bir videoya eklememis diye cumhurbaşkanlığı iletisim merkezine sikayet etmek neyi çözecek. Durumu daha da büyütmekten başka ne işe yarar? Oldu olacak Nasa'ya sikayet edin, ABD'ye savaş falan açın bir video için.
Merhaba cimer mi, iyi günler kolay gelsin.Bir devlet memurunu yaptığı işgüzarlıktan ötürü cimere şikayet etmenin neresi yanlış, cimere hangi kutsal şikayetlerimizle gidebiliriz??