Ben bu ogretmeni cimere sikayet ettim baska nereye sikayet edebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

VuslataDair

evli ve 3 cocuklu
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
5.617
12.639
Hayırlı akşamlar herkese
Ilkokul 1. Sinifa giden Kızımın öğretmeni ile ilgili daha evvel de konu açmıştım
Bugün itibariyle konu şu
Bizden resim istedi 23 nisan dolayısıyla
Bende diğer veliler gibi evimi bayrak ve balonlar ile süsledim kızımı da güzelce giydirdim eline bayrak verdim ve resim çektim öğretmene yolladim o da sınıf wp grubuna attı

Sonra akşama doğru baktım bir kolaj yapmış muzikli bir video sınıfımızın öğretmenimizin adı yazıyor tüm çocukların bu evlerinde çekilip attıkları fotolar var benim kizimin yok

Video ilk geldi ben kızıma dedim ki gel annecim bak öğretmenin ne yapmış tamamını izledik bitti ve yavrum ağladı ben niçin yokum anne diye

Ki bu bize bu öğretmenin yaşattığı ilk travma değil kaçıncı oldu diğer konumda baksaniz görürsünüz
Hemen öğretmeni aradım sordum cevap olarak bana dedi ki " siz kızarsınız diye koymadım kızınızı "
Böyle bir şey olabilir mi zaten bu amaçla attım size resmi niçin kızayım dedim
Zaten ödevlerinizde eksik geliyor dedi
Hocam konu bu degilki şu an 23 nisan çocuk bayramı kutlaması için yaptığınız bir etkinliği konuşuyoruz dedim

Konuşma esnasında bana sen diye hitap edince bana sen demeyin çünkü ben size sen demiyorum dedim
Siz de bana bazen mersi diyorsunuz bende rahatsız oluyorum demez mi
Mersi kaba bir kelime midir dedim
Hayır ama Fransızca ben rahatsız oluyorum dedi
Vallahi aynen böyle söyledi
Sonuç olarak dedim ki sizi cimere şikayet edeceğim ( ettim de)
Ayrıca sınıf wp grubundan da çıktım
Öğretmeni de engelledim
Ama öfkem geçmedi başka ne yapabilirim

Hayırlı akşamlar herkese
Ilkokul 1. Sinifa giden Kızımın öğretmeni ile ilgili daha evvel de konu açmıştım
Bugün itibariyle konu şu
Bende diğer veliler gibi evimi bayrak ve balonlar ile süsledim kızımı da güzelce giydirdim eline bayrak verdim ve resim çektim öğretmene yolladim o da sınıf wp grubuna attı

Sonra akşama doğru baktım bir kolaj yapmış muzikli bir video sınıfımızın öğretmenimizin adı yazıyor tüm çocukların bu evlerinde çekilip attıkları fotolar var benim kizimin yok

Video ilk geldi ben kızıma dedim ki gel annecim bak öğretmenin ne yapmış tamamını izledik bitti ve yavrum ağladı ben niçin yokum anne diye

Ki bu bize bu öğretmenin yaşattığı ilk travma değil kaçıncı oldu diğer konumda baksaniz görürsünüz
Hemen öğretmeni aradım sordum cevap olarak bana dedi ki " siz kızarsınız diye koymadım kızınızı "
Hocam konu bu degilki şu an 23 nisan çocuk bayramı kutlaması için yaptığınız bir etkinliği konuşuyoruz dedim

Konuşma esnasında bana sen diye hitap edince bana sen demeyin çünkü ben size sen demiyorum dedim
Öğretmeni de engelledim
peki çocuğunuzun bundan sonraki eğitimini düşündünüz mü?
bu kadın şimdi kızınıza musallat olursa? ve kızınıza mobbing uygularsa size farkettirmeden?

Böyle dengesiz, ayarsız ve mantıksız insanların öğretmen olması beni çok üzüyor. Size sorsaymış koyabilir miyim diye. Sanki çözüm kalmadı yapacak. 1. Sınıf çocuğu zaten. Ne gerek var üzmeye. Ya da unuttuysa ( ki insanlık halidir o video arada kaynamıştır) düzenleyip yeniden gönderseymiş. Ödevleri eksik yapmayla ne ilgisi var?

Cimer denetleme degil savunma kurumudur. 3. Bir kurum sikayet konularini denetlemez sadece ogretmenden savunma isteyecekler oda siz isim gizlemediyseniz isme kadar iletilebilir. Su donemde ben olsam uzlasma yoluna giderim cunku en keskin cozum okul veya ogretmen degistirmeniz imkansiz. Okul yonetimi ile gorustunuzmu onlar ne diyor

Kadını bu olaydan cimere sikayet etmek ne ya, ekmegi ile neden oynuyorsunuz
ekmegi ne ya
küçücük bir çocuğun hakkı değil mi istemiş özen göstermiş onların bayramı ayrıca bu ne hakki var o çocuğu üzmeye ağlatmaya
hala sacmaliyorsunuz
konu sahibi yaz heryere şikayet et
öğretmenlik bu değil çünkü

Hıc profösyonel degıl. Karsı komsunuz gıbı bır tavır sergılemıs mesela soyle bırsey var sız kızarsanız dıye vıdeo koymamak olmaz cunku bır uygulama gıbı zorunlu tutup velının kendı dusuncesıne bırakmamak lazım. Daha onceden ne yasandı bılmıyorım. Sızınde gruptan cıkıp engelemenız bana cocukca geldı sonucta orası kendı egonu tatmın etme yerı degıl ders ve uyarılar ıcın acılmıs bır sayfa. Ikı taraftada sorun var.

Hayırlı akşamlar herkese
Bugün itibariyle konu şu

Öğretmeni de engelledim

Çok ilginç bir durummuş gerçekten.
Ben de öğretmenim.Bizim okulumuzun prosedürü gereği kayıtlar esnasında "fotoğraf paylaşmak"için izin verdiğini belirten bir belge imzalatılıyor.Okullar başladığından her çocuğun fotoğrafını paylaşıyorum o yüzden.
Siz daha önce böyle bir problem mi yaşadınız acaba o yüzden mi kendince böyle bir "çözüm"buldu?

Öğretmen hatalı, kızınıza üzüldüm ama siz daha önceden bir şey yaşamışsınız ki sizin kızacağınızı söylemiş. Ayrıca Cimer e ne yazdınız. Slaytla resmini koymadı mı dediniz? Bu geçerli bir şikayet olmaz ki. Elinizde somut bir şey olmalı kanıt olarak. Birde size tavsiye kızınızı o öğretmenden kurtarın çünkü kızınıza hiç iyi davranacağını sanmıyorum bu şikayet olayından sonra

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X