Ben bu işten hiçbir şey anlamadım

Ya bu tür tanışmalar, ilişkiler bir tek bana mı garip geliyor? Evlilik iki kişinin istemesi ve karar vermesi ile olan bir şey değil mi? Böyle şeylerde başkalarının bu kadar işin içinde olması falan bilemiyorum çok tuhaf!

Adamın çekingen olması bir bana tuhaf gelmedi sanırım. Kızla ilk görüşmesi bir de kız kardeş yanında. Yani utanabilir?

Burda tuhaf olan görümcenin gelmesi. Hadi kızın kardeşi gelse yine bir nebze anliycam. Ama görümcenin gelmesi saçmalık.

Adam çekingen olabilir çok normal. Ama böyle bir işe kalkışıyorsan biraz atılgan olman lazım. Demek ki annesine kız kardeşine söz geçiremiyor. Onlara diyebilirdi ben tek görüşücem diye. Numaranızı da alması kadar doğal birşey yok bence. Aklınızı karıştırmak istemem ama bence birdaha görüşmeyin. Bu ne böyle onun keyfini mi bekleyeceksiniz görüşmek için. Çocuk oyuncağı gibi 4 t e gelcez derler 5 te gelirler. Görüşmek isteyip 4- 5 gün arayıp sormazlar. Kendinizle oynatmayın lütfen. Çok isteyen insan zaten bekleyemez heyecandan.Annesi kardeşi herşeyinize müdahale edecektir ilerleyen zamanlarda. Önünüze daha güzel insanların çıkacağına inanıyorum ben.

Hemen numaralari falan neden sildin?
Olabilir isi gucu ayarlayamamistir gorusme hemen.
Biraz akisina birak
Cok acelecisin.

S

Bu ne biçim bir evlilik şekli yil olmuş 2018 kaynana ve gorumce adayı gölgesinde görüşme utangaç damat adayı falan. Bu evlilik olursa annesi ve kız kardeşi hep evliliğinizin içinde olur benden demesi. Adam onlar olmadan karar bile veremeyecek gibi.

Benim en cok sasirdigim adam 28 yasinda belli bir egitim seviyesi var ama iletisim kuramiyor
yok ben beğenmedim bu işi
bu arada sizde çok fevri davranmışsınız hemen no silme falan
sizi de sabırsız sinirli görmüş olabilirler

ama doğruya doğru erkek istemiyor gibi geldi bana
hayırlısı

Neden bu kadar güldüm? :KK70:
Ama gerçekten kaçtı. :silah: Karakterler ve yaşanan olaylar, diyaloglar o kadar vasat ki hayat enerjim düştü resmen. Konu sahibi tüm bu saçmalığa rağmen bu motivasyonu nereden buluyor acaba?
Ne bileyim üzüldüm...

Daha önce görücüsü çok olmuş ve görücü usuluyla evlenmiş biri olarak yazıyorum gidişat doğru değil ilk buluşmada eşim numaramı istemedi ama ertesi gün çiçek çikolata gönderdi akşama annesi aradı diğer gün kayınbaba görmek istiyor gelebilir mıyız dediler baba geldi diğer gün tekrar buluşma talep edildi buluşmaya gitmek istemedim babam istemiyordu çiçekle kapının önünde bekledi bir göreyim diye gitim çiçeği aldım vs devam eder en son numaramı verdim ama bu süreçte sürekli bir şeyler yapıldı kayın validem görümcelerim çikolata pastayla gün aşırı geldiler bu eşim için diğer görücü adaylarımda görüşmeden sonra akşamına anneleri arıyordu..özetle görücü beğendiği kız için insan kapı aşındırıyor..bir şey var bunda ama cözemedim..belki oğlanın sevdiği var aile istemiyor o kızı o yüzden gel gitli gidiyor olabilir sürec

Konu güncellemesi yapıyorum. Oğlan mesaj attı . Merhaba kusura bakma senden haber bekliyordum mesaj atmaya cekindim nasilsin gibisinden seyler yazmis

Daha önce görücüsü çok olmuş ve görücü usuluyla evlenmiş biri olarak yazıyorum gidişat doğru değil ilk buluşmada eşim numaramı istemedi ama ertesi gün çiçek çikolata gönderdi akşama annesi aradı diğer gün kayınbaba görmek istiyor gelebilir mıyız dediler baba geldi diğer gün tekrar buluşma talep edildi buluşmaya gitmek istemedim babam istemiyordu çiçekle kapının önünde bekledi bir göreyim diye gitim çiçeği aldım vs devam eder en son numaramı verdim ama bu süreçte sürekli bir şeyler yapıldı kayın validem görümcelerim çikolata pastayla gün aşırı geldiler bu eşim için diğer görücü adaylarımda görüşmeden sonra akşamına anneleri arıyordu..özetle görücü beğendiği kız için insan kapı aşındırıyor..bir şey var bunda ama cözemedim..belki oğlanın sevdiği var aile istemiyor o kızı o yüzden gel gitli gidiyor olabilir sürec

Yapmaz olmaz demiycem ben bu devirde herkesten her seyi bekliyorum yazdiklarinizda da haklisiniz tesekkurler

Kesinlikle işe yaramaz, erkek kısmının o kadar çekingen olması pasif olmasını hiç uygun bulmuyorum.
Görümce adayı desen ayrı olay, sizin kafanıza yattı mı bu iş gerçekten ? Beklediğinize göre olumlu buldum.

X