- 23 Şubat 2014
- 148
- 12
- 29
Neden geri döndü ki o halde?Aldatan sevgilisine aşkla sarılabilen var mı ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden geri döndü ki o halde?Aldatan sevgilisine aşkla sarılabilen var mı ki?
İntikam alması için uzun zaman geçti amaO adam biraz sizden intikam almak istemis sanırım ben olsam aldattigim biriyle gorusmezdim. Aldattim tekrar benimle barışmak istiyo supelenirdim kesinlikle. Bence birdaha görüşme seni sevmediğini söylemiş zaten
Aldattığım için beni suçluyorsunuz ve hak veriyorum evet ama pişman oldum ve düzeltmek için uğraştım bundan emin olun. Onu suçlayamamAdamın iyiliği için uzak durmalısınız. Yanlış anlaşılmasın sizin iyiliğiniz için değil, adamın iyiliği için.
Adamın kafasını daha da bulandırmayın bırakın kopabilsin sizden ki zaten bitirmiş belliki ve doğru kararı vermiş. Size yapılsaydı bu haksızlık kabullenebilir miydiniz de şuanki duruma anlam veremiyorsunuz? Siz de bu olaydan ders çıkarın önemli olan bu insanlar hataya düşebilir hayatınızın ileriki zamanları için bu hatayı telafi edin yeterli bu ilişkiden daha da bir şey beklemeyinHanımlar merhaba,
Direkt konuya girmek istiyorum. Benim 3 sene önce bir sevgilim vardı ama ben onu aldattım. Tabi yakalandım sonrasında çok pişman oldum ama iş işten geçmişti. 1 buçuk sene yas tuttum arkasından. Adam beni gerçekten seviyordu ama ben kıymet bilmedim. 3 senenin ardından bana tekrar yazdı ve tekrar sevgili olduk ama adamda hiç ilgi yok. Sarılmıyor bile bana. Bugün ise ben böyle beklemiyordum, eski şeyleri hissedemiyorum sana, Damla diyince eskiden hissettiğim şeyler artık yok, düzelir mi bilmiyorum, yaptığın şeylerden mi kaynaklı bilmiyorum gibi şeyler söyledi. Ben de ayrıldım. Sonra tekrar aradım, seni seviyorum diye mesaj attım. Şu an ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
İntikam soğuk yenen bir yemektir unutmaİntikam alması için uzun zaman geçti ama
Bundan sonra siz bir şey yapmayın o isterse ve duyguları değişirse zaten gelirHanımlar merhaba,
Direkt konuya girmek istiyorum. Benim 3 sene önce bir sevgilim vardı ama ben onu aldattım. Tabi yakalandım sonrasında çok pişman oldum ama iş işten geçmişti. 1 buçuk sene yas tuttum arkasından. Adam beni gerçekten seviyordu ama ben kıymet bilmedim. 3 senenin ardından bana tekrar yazdı ve tekrar sevgili olduk ama adamda hiç ilgi yok. Sarılmıyor bile bana. Bugün ise ben böyle beklemiyordum, eski şeyleri hissedemiyorum sana, Damla diyince eskiden hissettiğim şeyler artık yok, düzelir mi bilmiyorum, yaptığın şeylerden mi kaynaklı bilmiyorum gibi şeyler söyledi. Ben de ayrıldım. Sonra tekrar aradım, seni seviyorum diye mesaj attım. Şu an ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
İntikam.Neden geri döndü ki o halde?
Sırf sizden ayrılmak için de gelmiş olabilir. Boşverin daha görüşmeyin bence zaten sağlıksız bir ilişkiniz varmış..Farkındayım da 3 yıl sonra gelmesi ne bileyim şaşırttı
Haklısınız olmuyorsa olmuyordur.Adamın kafasını daha da bulandırmayın bırakın kopabilsin sizden ki zaten bitirmiş belliki ve doğru kararı vermiş. Size yapılsaydı bu haksızlık kabullenebilir miydiniz de şuanki duruma anlam veremiyorsunuz? Siz de bu olaydan ders çıkarın önemli olan bu insanlar hataya düşebilir hayatınızın ileriki zamanları için bu hatayı telafi edin yeterli bu ilişkiden daha da bir şey beklemeyin
Eskisi gibi olmakBeklentiniz neydi ki??
Duyguları değişir mi sizce bu saatten sonra?Bundan sonra siz bir şey yapmayın o isterse ve duyguları değişirse zaten gelir
İstemiyor zatenSırf sizden ayrılmak için de gelmiş olabilir. Boşverin daha görüşmeyin bence zaten sağlıksız bir ilişkiniz varmış..