Ben bu hale nasıl geldim?

herkese günaydınlar. can dostlarım.
sabah arabayı servise bırakmak için buluştuk.
dönüşte sordum akşam abin bişey dedimi diye. ev tutulucak dedi. tabii ki abisi de kayıt olayında beni suçluyormuş. ne güzel valla hanımefendinin yaptığı herşey unutuldu bütün olay kayıt üstüne kaldı. sanki ben durduk yere çektim o kaydı sonra internete dağıttım. "peki" dedim. "kimne düşünüyorsa haklıdır. suçluolan tek işi benim. ben sana konuyla ilgili gerekli açıklamayı yaptığımı sanıyroum. seni de tatmin etmediyse bu açıklama yapabilecek hiç bir şeyim yok" dedim. indim arabadan.
son durum bu arkadaşlarım. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
İnsanların da kalbini öncelikle vicdan, sonra da sevgi ile doldursun.

iyide kimse demiyomu anne bu kadıncağaza neden böyle hakaret ettin diye? asıl olay bu!!!!! kendilerini haklı çıkarmak için bu kadar yüzsüzlükmü olur canım? olaya bakış açılarına bakarmısın? bence analarına bi sorsunlar ne hakla böyle hakaret ediyosun diye :KK50:

herkese günaydınlar. can dostlarım.
sabah arabayı servise bırakmak için buluştuk.
dönüşte sordum akşam abin bişey dedimi diye. ev tutulucak dedi. tabii ki abisi de kayıt olayında beni suçluyormuş. ne güzel valla hanımefendinin yaptığı herşey unutuldu bütün olay kayıt üstüne kaldı. sanki ben durduk yere çektim o kaydı sonra internete dağıttım. "peki" dedim. "kimne düşünüyorsa haklıdır. suçluolan tek işi benim. ben sana konuyla ilgili gerekli açıklamayı yaptığımı sanıyroum. seni de tatmin etmediyse bu açıklama yapabilecek hiç bir şeyim yok" dedim. indim arabadan.
son durum bu arkadaşlarım. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
İnsanların da kalbini öncelikle vicdan, sonra da sevgi ile doldursun.

peki eşinizin size karşı genel tavrı nasıldı? Hala mesafeli mi? Konuyla ilgili şahsi bir yorumda bulundu mu ya da siz söyliceğimi söyledim yapacak başka açıklamam yok dediğinizde tepkisi nasıl oldu? Sessiz bile kalmış olsa siz yüzünden halinden anlarsınız ne düşündüğünü eşinizin.

elim klavyede gitti geldi bişey yazamadım....
Allah'ım sizi rahata erdirsin....
sabrınıza hayran kaldım....

iyide kimse demiyomu anne bu kadıncağaza neden böyle hakaret ettin diye? asıl olay bu!!!!! kendilerini haklı çıkarmak için bu kadar yüzsüzlükmü olur canım? olaya bakış açılarına bakarmısın? bence analarına bi sorsunlar ne hakla böyle hakaret ediyosun diye :KK50:

olaydan sonra evden çıktığım için onların annelerine ne gibi yorumlarda bulunduğunu bilmiyorum. eşime de sormadım canım

peki eşinizin size karşı genel tavrı nasıldı? Hala mesafeli mi? Konuyla ilgili şahsi bir yorumda bulundu mu ya da siz söyliceğimi söyledim yapacak başka açıklamam yok dediğinizde tepkisi nasıl oldu? Sessiz bile kalmış olsa siz yüzünden halinden anlarsınız ne düşündüğünü eşinizin.

genel tavrı hala aynı. gayet soğuk. normalinde de çok konuşan bir yapısı yoktur zaten."ağır abi" diye takılırlar arkadaşlarımız ona. yani hani ortamına göre konuşur, güler ortamına göre susar. şu anda susma bölümünde. zaten araba kullanıyordu ondandır çok gözgöze temasımız olmadı. açıkçası ben de çok yüzüne bakarak konuşmadım. gözüne bakınca ağlamak istemedim. gece 2 saat uyudjm zaten o da çok sağlıklı durmuyordu. ama dediğim gibi ben çok uzak hissettim kendimden.

elim klavyede gitti geldi bişey yazamadım....
Allah'ım sizi rahata erdirsin....
sabrınıza hayran kaldım....

amin arkadaşım. Allah tüm dostları rahata erdirsin, kimseyi ne sağlığıyla ne huzuruyla sınamasın inşallah. valla bendeki sabır mı yoksa salaklık mı henüz karar veremedim.
bir iki gün olayların gidişatını seyredicem. sonra şöle okkalı bir mail atıcam eşime. (yüzüne bakınca söyleyemediğim anlatamadığım hereyi söylicem ve çekilicem) savaşma gücüm kalmadı gerçekten.

canım beni dinlersen kesinlikle mail atma. yüzü yüze konuş. bide yazılı bişey ellerinde bulunmasın canım. zamanın ne getireceğini bilemezsin.

canım çok geçmiş olsun.
annesini inan senden iyi tanıyor ve neler olacağını biliyordur.
sen idare ettiğin için sorun yokmuş gibi düşünüyordur.
ama annesini biliyor ve daha önce yengeleriyle yaşadıklarına şahit.
şimdi annesi evden çıkmamak ve kendini haklı göstermek için çaba sarfediyordur.
baskın bir insan olduğu için eşin soğuk kanlılıkla olayı istediği gibi çözmeye uğraşıyor.
orda kalıyor ki evi onlara bırakıp,terketmiş olmasın.
eşinin soğukluğunun sebebi herşey süt liman uzaktan takip ediyorken birden sorun çözmek zorunda kalması.
sonuçta 7 ay öncesinde herkes kendi dünyasında özgürce yaşıyordu.
bence eşin seni o eve soktuğu için kendini suçlamalı.
hem çalışıp,hem hasta,hem de eve gelip hizmet eden bir insan haksız olamaz.

hayırlı bir şekilde mutlulukla sonuçlanacak,emin ol canım.
bu arada ben de tuzladayım.

canım çok geçmiş olsun.
annesini inan senden iyi tanıyor ve neler olacağını biliyordur.
sen idare ettiğin için sorun yokmuş gibi düşünüyordur.
ama annesini biliyor ve daha önce yengeleriyle yaşadıklarına şahit.
şimdi annesi evden çıkmamak ve kendini haklı göstermek için çaba sarfediyordur.
baskın bir insan olduğu için eşin soğuk kanlılıkla olayı istediği gibi çözmeye uğraşıyor.
orda kalıyor ki evi onlara bırakıp,terketmiş olmasın.
eşinin soğukluğunun sebebi herşey süt liman uzaktan takip ediyorken birden sorun çözmek zorunda kalması.
sonuçta 7 ay öncesinde herkes kendi dünyasında özgürce yaşıyordu.
bence eşin seni o eve soktuğu için kendini suçlamalı.
hem çalışıp,hem hasta,hem de eve gelip hizmet eden bir insan haksız olamaz.

hayırlı bir şekilde mutlulukla sonuçlanacak,emin ol canım.
bu arada ben de tuzladayım.

ne güzel canım kimbilir belki bir gün buluşuruz, konuşuruz dertleşiriz ne dersin?
kendini suçlamıştı zaten. dün hem bana arabada hem de anneme "ben hata yaptım o eve *yı götürmekle. ateşle barutu yanyana koydum, götürmemeliydim" dedi.
ama bu ilk gelişindeydi. 3.den sonra çok farklıydı. diyorum ya gözle görülen kocaman bir değişiklik var.

isterseniz esinize mesaj atip sorun, kayit meselesine mi takildik, duyduklarina mi??

belki kaydetmem hatali, ama ben de cok yoruldum, yiprandim, üstelik koz olarak kullanmak isteseydim konusmamiz cok farkli olurdu... ben degil telefondaki kayit konusurdu...

seklinde kendinizi ifade etseniz, ve ne yapmak istedigini sorsaniz.. cunku suan tek basina bir karar vermemesi gerekiyor esinizin. sizinle bile devam edecek olsa, size sormali...

annesi tasindiktan sonra bile belki siz orada oturmak istemeyeceksiniz...

insallah hakkinizda hayirlisi olur. ve sabrinizin sonu selamet olur...

isterseniz esinize mesaj atip sorun, kayit meselesine mi takildik, duyduklarina mi??

belki kaydetmem hatali, ama ben de cok yoruldum, yiprandim, üstelik koz olarak kullanmak isteseydim konusmamiz cok farkli olurdu... ben degil telefondaki kayit konusurdu...

seklinde kendinizi ifade etseniz, ve ne yapmak istedigini sorsaniz.. cunku suan tek basina bir karar vermemesi gerekiyor esinizin. sizinle bile devam edecek olsa, size sormali...

annesi tasindiktan sonra bile belki siz orada oturmak istemeyeceksiniz...

insallah hakkinizda hayirlisi olur. ve sabrinizin sonu selamet olur...

evet aslında aynen dediiniz gibi yapmayı planlıyorum. ancak bir kaç arkadaşımın daha dediği gibi sanırım biraz beklemek iyi olacak. (kendini savunmak iiçin çabalıyor gibi gözükmemek adına)
o evde yaşamak fikri zaten bana çok uzak şu anda. yani düşündüğüm son şey o. aslında ben annesinin o evden çıkacağına da pek inanmıyorum da sanırım ondan şu anda ev konusunda tepki vermiyorum.
ancak dediği gibi olur ve ev tutulur/döşenir ise o eve geri gitmeyi bir kezdaha düşünürüm. muhtemelen o evi kiraya verir kendim de kiraya çıkarım.
sonuçta üst katta eltim oturuyor. kaynım ve eltimin "geldiler annemi evinden ettiler" gibi sözleri olur ise artık çok sakin kalabileceğimi zannetmiyorum.
ancak dediğim gibi o önümdeki 2.yol ayrımı. şu anda 1. yol ayrımının nereye varacağını beklliyorum.
hiç iyi hissetmiyorum kendimi. işe veremiyorum. dün sabahtan itibaren bir bir yaşıyorum kafamda herşeyi durmadan. aklımı kaçırmazsam buna da şükür.

evet aslında aynen dediiniz gibi yapmayı planlıyorum. ancak bir kaç arkadaşımın daha dediği gibi sanırım biraz beklemek iyi olacak. (kendini savunmak iiçin çabalıyor gibi gözükmemek adına)
o evde yaşamak fikri zaten bana çok uzak şu anda. yani düşündüğüm son şey o. aslında ben annesinin o evden çıkacağına da pek inanmıyorum da sanırım ondan şu anda ev konusunda tepki vermiyorum.
ancak dediği gibi olur ve ev tutulur/döşenir ise o eve geri gitmeyi bir kezdaha düşünürüm. muhtemelen o evi kiraya verir kendim de kiraya çıkarım.
sonuçta üst katta eltim oturuyor. kaynım ve eltimin "geldiler annemi evinden ettiler" gibi sözleri olur ise artık çok sakin kalabileceğimi zannetmiyorum.
ancak dediğim gibi o önümdeki 2.yol ayrımı. şu anda 1. yol ayrımının nereye varacağını beklliyorum.
hiç iyi hissetmiyorum kendimi. işe veremiyorum. dün sabahtan itibaren bir bir yaşıyorum kafamda herşeyi durmadan. aklımı kaçırmazsam buna da şükür.

suan 'dusunmemeye calisin', 'kafanizda kurmayin' ünlemlerinin hicbirinin ise yaramayacagina eminim.. ama kendinizi, sagliginizi, ve kizinizi düsünün...

suan 'dusunmemeye calisin', 'kafanizda kurmayin' ünlemlerinin hicbirinin ise yaramayacagina eminim.. ama kendinizi, sagliginizi, ve kizinizi düsünün...

mümkün değil ki düşünmemem. aklımdan çıkaramıyorum ki. lavaboya gidip ağlayıp geri dönüyorum. hazmedemiyorum. yediremiyorum. sorarlar adama "e be kardeşim hiç mi hırsızın suçu yok " diye.
bütün ihale bana kaldı iyi mi....

mümkün değil ki düşünmemem. aklımdan çıkaramıyorum ki. lavaboya gidip ağlayıp geri dönüyorum. hazmedemiyorum. yediremiyorum. sorarlar adama "e be kardeşim hiç mi hırsızın suçu yok " diye.
bütün ihale bana kaldı iyi mi....

bence esiniz sizi suclu bulmuyor.. tam tersine sizin hakli oldugunuzu biliyor.. ama diger tarafta 'annesi' var. bu yüzden de belki de annesinin isi inada bindirmemesi icin, sizden uzak durup, o tarafi tamamen ayarladiktan sonra sizinle görüsecek.

Suan esiniz belki de en büyük sucu kendisinde görüyor. Sizin karsiniza cikabilmek icin, sizi üzen herseyi düzeltmeye calisiyor belki de..

ve birkac gün icinde size gelip, özür dileyip, herseyi yoluna koydugunu söyleyip, size hakettiginiz huzurlu yuvayi saglamis olacak...

genelde böyle olur bu kadın bunca dayandı çekti ama yinede hanımlığını bozmadı demezler ....kim cazgırlık yapıp çok ağlama numarası yaparsa o haklı olur yani anneleri sonra anlıycak ama sen nolucaksın senin için dua ediyorum sürekli canim kendini koyverme sen güçlü ayaklarının üstünde duran bi kadınsın en önemli şey sensin sen varsan onlarda var sen yoksan kimse yok sabır ..................

bence esiniz sizi suclu bulmuyor.. tam tersine sizin hakli oldugunuzu biliyor.. ama diger tarafta 'annesi' var. bu yüzden de belki de annesinin isi inada bindirmemesi icin, sizden uzak durup, o tarafi tamamen ayarladiktan sonra sizinle görüsecek.

Suan esiniz belki de en büyük sucu kendisinde görüyor. Sizin karsiniza cikabilmek icin, sizi üzen herseyi düzeltmeye calisiyor belki de..

ve birkac gün icinde size gelip, özür dileyip, herseyi yoluna koydugunu söyleyip, size hakettiginiz huzurlu yuvayi saglamis olacak...

inşallah arkadaşım, çok tşkler

genelde böyle olur bu kadın bunca dayandı çekti ama yinede hanımlığını bozmadı demezler ....kim cazgırlık yapıp çok ağlama numarası yaparsa o haklı olur yani anneleri sonra anlıycak ama sen nolucaksın senin için dua ediyorum sürekli canim kendini koyverme sen güçlü ayaklarının üstünde duran bi kadınsın en önemli şey sensin sen varsan onlarda var sen yoksan kimse yok sabır ..................

çok saol bacım moral sözlerin için. Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun

bu arada biraz önce dayanamadım ve aradım eşimi. (arabayı bahane ettim) dedim ki "servisten aradılar mı vs vs " aradılar dedi. çarş akşamı vereceklermiş. hiç sormadım nerdesin ne yapıyorsun diye. tmm canım merak ettim de dedim (ben de nasıl hatunsam kocayı değil arabayı merak ediyorum. allah da beni bildiği gibi yapsın :) ) tabii burda amaç tavrını ölçmekti. gayet normal konuştu. ne soğuk ne sıcak. bir daha da aramam. bahanem kalmadı ki :KK17:

Allah size sabir versin... esinizede kendinizede biraz zaman verin sagliginizi düsünün.aglamayin artik gözyaslarinizi hakedecek kisi kayinvalideniz degil söyledi esti yagdi rahatladi oturuyo simdi.

Esiniz yaniniza gelmeyi düsünmüyomu? ev tutulcaksa tutulur orda kalmasinin manasini anlayamadim esinin ve kizinin yaninda olmasi gerek diye düsünüyorum ,kaynananizin yaninda eltiniz kayniniz vardir yalniz degildir degilmi?

X