Ben bu hale nasıl geldim?

Merhaba, oncelikle sakin olun ve kendinizi yipratmayin olumsuz dusuncelerle..
Esinizin orda kalmasi muhtemelen bir seyleri hal edebilmek icindir
sizin daha tapu isiniz var ve "anne size ev tutacam oraya tasinacaksiniz" diye pat diye soyleyemez
sanirim bunu ilimli ve gurultusuz bir sekilde hal etmeye calisacaktir..
bu gece annenizde kalsa annesini ve oturdugu evi terketti izlenimi olacak ailesi gozunde..
annesi kötüde olsa sucluda olsa pat diye haftaya bu evden gidiyorsunuz size ev tutacam diyemedi..
donuk ve soguk olmasi normal degilmi sizce? kendisi hafta ici yokken hersey yolunda diye dusunurken
mutlu hafta sonlari gecirirken evine geldiginde bu kadar sorunun olabilecegini hatta islerin cigrindan cikip
sizin ispat olsun diye ses kayit etmenizi gerektirecek kadar bir sorun yasandigini bilmiyordu
sok olmus ve uzulmus durumda..
siz elinizden geldigince kendinizi yipratmayin gozlerinizi aglamaktan sisirmeyin hastaliginiza hic iyi bir sey degil
bu kadar stres! bunca zaman esinizden sakladiniz evdeki sorunlari tek hataniz bu diye dusunuyorum..
o uzulmesin diye yaptiniz ama siz uzuldunuz..
hem esinizla siz cok iyi konusabiliyorsunuz bazi konulari.. keske daha once paylassaydiniz..
bence bir cocugu veliye sikayet eder gibi gormeyin ve sakin bir zamanda kaynananiz olacak o hatunun sizi nasil incittigini anlatin!
bu sizin hakkiniz.. anlatmaz ve susarsaniz suclu duruma dusebilirsiniz..
iyi haberlerinizi bekliyorum

çok tşkler yorumunuz için. sanırım şu sancılı bekleme dönemi geçince bu dedklerinizi bir bir yapabilicem. yeter ki korkulan son olmasn

inanaın sizin üzüleceğiniz hiçbişey yok. bu vesileyle kayınvalidenden kurtulup,eşinle huzurlu olursun. hem eskisi gibi kayınvaliden sana dokunamaz,eşinde dokundurtmaz.eşin anlamıştır çünkü susmakla sorunları görmezden gelmekle işler ne raddeye geliyor. amam bence onlar konuşuyolarken sen arama. sanki onlara misilleme yapıyomuşsun gibi yorumlarlar. valla kayınvalidenden ben bile korktum. paranoyak oldum desem yeridir. bunda sonran benim kayınvalideyi daha çok seveceğim. benimki seninkini yanında huri melek :nazar: şaka bizimde ilk 2 yıl annesi yüzünden çok sancılıydı ama bak şimdi herkes birbiriniz zaaflarını biliyo ve hoşgörüyo. inşallah sisin içinde durum aynıdır. ha bu arad benimki hacca gittikten sonra pek bi mazlum, vicdan sahibi oldu. sende bunu bi göndersenmi? belki o mübarek yerlerin yüzü suyu hürmetine imana gelir,ordan geldikten sonra kendini ahirete adar :KK1:

inanaın sizin üzüleceğiniz hiçbişey yok. bu vesileyle kayınvalidenden kurtulup,eşinle huzurlu olursun. hem eskisi gibi kayınvaliden sana dokunamaz,eşinde dokundurtmaz.eşin anlamıştır çünkü susmakla sorunları görmezden gelmekle işler ne raddeye geliyor. amam bence onlar konuşuyolarken sen arama. sanki onlara misilleme yapıyomuşsun gibi yorumlarlar. valla kayınvalidenden ben bile korktum. paranoyak oldum desem yeridir. bunda sonran benim kayınvalideyi daha çok seveceğim. benimki seninkini yanında huri melek :nazar: şaka bizimde ilk 2 yıl annesi yüzünden çok sancılıydı ama bak şimdi herkes birbiriniz zaaflarını biliyo ve hoşgörüyo. inşallah sisin içinde durum aynıdır. ha bu arad benimki hacca gittikten sonra pek bi mazlum, vicdan sahibi oldu. sende bunu bi göndersenmi? belki o mübarek yerlerin yüzü suyu hürmetine imana gelir,ordan geldikten sonra kendini ahirete adar :KK1:

çok sevindim canım senin adına nazarlar değmesin. :nazar:
bizimki 5 vakit namazında. perşembe günü sohbetleri var. umreye de gönderdik.
işte bazı şeyler göstermelik olunca olmuyor demek ki. Allah sevgisi ve korkusu içte olmalı sözde değil.

A a aa aaaaaaa... Umreye gitmek için ev mi satılırmış canım? Hiç anlamam Allah korkusu olmayanların hacca, umreye gitmelerini zaten. Gösteriş canavarları:KK22:
Anlattığınıza göre, kendi ailenizin maddi durumları iyi. Siz de çalışıyorsunuz. Çıkın o evden,aileniz de katkıda bulunur yeni bir ev alırsınız. Hiç olmazsa huzur içinde yaşarsınız. Bırakın k.valideniz satarsa satsın evini. Size yüksek moral lazım. Bakın hastaymışsınız da, daha fazla yıpratmayın kendinizi. Hayata bir kere geliniyor.

Çok kötü olmuş böyle yaaa. Anlayamıyorum bu nasıl bir terbiyesizliktir nasıl karıştırırlar sizin telefonunuzu? Bu kadar bile mahremiyetinizin olmadığı bir hayat... Aklım almıyor resmen. Bence eşinize tavırlı davranmayın, suçluluk psikolojisiyle de sürekli açıklama yapmayın. Eğer aklına takılan birşey olursa o zaten size sorar muhakkak. Eğer içinizden geliyorsa arayın eşinizi, onu onlarla başbaşa bırakmayın. Onları dinleyeceğine telefonda sizi dinlesin.

A a aa aaaaaaa... Umreye gitmek için ev mi satılırmış canım? Hiç anlamam Allah korkusu olmayanların hacca, umreye gitmelerini zaten. Gösteriş canavarları:KK22:
Anlattığınıza göre, kendi ailenizin maddi durumları iyi. Siz de çalışıyorsunuz. Çıkın o evden,aileniz de katkıda bulunur yeni bir ev alırsınız. Hiç olmazsa huzur içinde yaşarsınız. Bırakın k.valideniz satarsa satsın evini. Size yüksek moral lazım. Bakın hastaymışsınız da, daha fazla yıpratmayın kendinizi. Hayata bir kere geliniyor.

aynen canım diyorum ya özde olması başka sözde olması başka.
son durumları okudun mu?

Çok kötü olmuş böyle yaaa. Anlayamıyorum bu nasıl bir terbiyesizliktir nasıl karıştırırlar sizin telefonunuzu? Bu kadar bile mahremiyetinizin olmadığı bir hayat... Aklım almıyor resmen. Bence eşinize tavırlı davranmayın, suçluluk psikolojisiyle de sürekli açıklama yapmayın. Eğer aklına takılan birşey olursa o zaten size sorar muhakkak. Eğer içinizden geliyorsa arayın eşinizi, onu onlarla başbaşa bırakmayın. Onları dinleyeceğine telefonda sizi dinlesin.

aynen. eşime deseler bak var mı diye bu kadar koymayacak ta. biz uyurken ikisinin karıştırması bambaşka bir konu işte.
ama dediğim gibi
yavuz hırsız ev sahibni bastırdı

Son düzenleme:
Canım aradın mı eşini? Bence boş bırakma. Sakin ve normal bir ses tonuyla ara, gerekirse endişelerini ve duygularını yansıtırsın. Tabi sen bilirsin ama bu adam senin kocan, kızının babası. Böyle saçma insanlar yüzünden elinden kayıp gitmesine izin verme, var gücünle savaş En Büyük KK

Canım aradın mı eşini? Bence boş bırakma. Sakin ve normal bir ses tonuyla ara, gerekirse endişelerini ve duygularını yansıtırsın. Tabi sen bilirsin ama bu adam senin kocan, kızının babası. Böyle saçma insanlar yüzünden elinden kayıp gitmesine izin verme, var gücünle savaş En Büyük KK

yok canım aramadım henüz. geç saatte arayayım ya da msj aatayım diyorum. olmaz mı?

Yok ya bence bekleme. Şimdi bi ara, bi de geç saatte ararsın. Kocan değil mi? Kime ne! Tabi sırf söylüyorum diye yaparsan olmaz. Sadece eğer içinde geliyorsa bekleme bence. O senin kocan! Hayat arkadaşın! İstediğin zaman kimseden çekinmeden ararsın da sorarsın da

Yok ya bence bekleme. Şimdi bi ara, bi de geç saatte ararsın. Kocan değil mi? Kime ne! Tabi sırf söylüyorum diye yaparsan olmaz. Sadece eğer içinde geliyorsa bekleme bence. O senin kocan! Hayat arkadaşın! İstediğin zaman kimseden çekinmeden ararsın da sorarsın da

canım ben de aramak istiyorum da. ne biliyim böyle kaldım arada. hani kimi zaman elin gitmez ya öyle oldum işte.
bir de normalinde ben kocamı günde 10 defa ararım belk.
hani diyorum aramazsam tavır koyduğumu kırıldığımı anlar mı?
yani ben de bir şekilde bekklediği gibi değil de beklemediği gibi davranırsam daha m iyi olur?
yani normalinde aramamı bekliyor olabilir aramazsa alla allaa gerçekten bu kadını kırdım diye düşünür mü sence?

Açıkçası ben ilişkilerde gurur yapmaktan, taktik peşinde koşmaktan ya da şöyle mi yapsam böyle mi yapsam nasıl düşünür diye kendimi yırtmaktan yana değlim. Nişanlımla uzun zamandır tanışıyorduk daha sonra ilişkimizin rengi değişti ve nişanlandık. Bu kadar zaman boyunca asla taktik de yapmadım gurur da. "Bu adam benim aşık olduğum, bana aşık olan adam" diye düşündüm ve hep içimden geldiği gibi davrandım. Hatta çok kızgın ve kırgın olduğumda bile arayıp zaman zaman ağlayarak "çok canımı yaktın evet sana çok dargınım ama kendini affettirmeye çalışmanı bekliyorum" diye açık açık da söyledim. Tabi ki bir erkek arkadaşa böyle davranılması taraftarı değilim çünkü güvenilmez ama biz çooooook uzun yıllardır tanıştığımız için bu cesareti buldum. Normalde bu tutumumu başkasına örnek vermem ama size anlatırken rahatsızlık duymuyorum çünkü siz karşınızdaki insana güvenebilirsiniz. Zaten güvenmeseniz bunca yıl evli kalıp çocuğunu dünyaya getirmezdiniz. Tabi eşinizi ve ilişkinizi siz benden daha iyi biliyorsunuz ama bence sizin için vakit samimi olma vakti. İçinizden geldiği gibi davranın ve eşinizi de içinden geçeni söylemeye teşvik edin. Mesela buraya yazdığınız gibi ona da söyleyin "nasıl davranacağımı şaşırdım, korkularım var" diyin, "yuvamız ne olacak" diye sorun ya da aklından geçenleri sizinle paylaşmasını isteyin. Tabi ki yeri geldiğinde kırgınlığınızı belirtirsiniz ama bence ayrı gayrı düşüp de düşmanları sevindirmeyin En Büyük KK

Son düzenleme:
Ama tabi ararsanız işlerin daha da sarpa saracağını hissediyorsanız içgüdülerinizi dinleyin. Hani vardır ya bazen biz kadınlar hissederiz. Ama öyle bir kötü his yoksa içinizden geldiği gibi davranın

Son düzenleme:
Ama tabi ararsanız işlerin daha da sarpa saracağını hissediyorsanız içgüdülerinizi dinleyin. Hani vardır ya bazen biz kadınlar hissederiz. Ama öyle bir kötü his yoksa içinizden geldiği gibi davranın

en iginç olanı o zaten. eski ben olsaydım şimdiye 10 kere aramıştım. bu sefer elim gitmioyor nedendir bilmiyorum.

Hayırlısı olsun o zaman. Sıkma canını. Sıcak bir banyo yap, bir fincan bitki çayı iç ve uyumaya çalış. Çetin günler için güçlü olman lazım.

Hayırlısı olsun o zaman. Sıkma canını. Sıcak bir banyo yap, bir fincan bitki çayı iç ve uyumaya çalış. Çetin günler için güçlü olman lazım.

şimdi msj attı sabah 8,30 da buluşalım diye. servise gidecek ya araba. köprünün orda mı dedim. evet gidiş yönünde diye cvpladı. ok. iyi geceler :KK43: dedim valla kendimi stünden kamyon geçmiş gibi hissediyorum:KK43:

Neden öyle hissediyorsun ki bak msj atmış işte. Toparlanmaya çalış lütfen...

Neden öyle hissediyorsun ki bak msj atmış işte. Toparlanmaya çalış lütfen...

saol canım. gerçekten öyle iyi geldi ki aslında burada paylaşmak. iyi ki varsınız.
dışardan bakan bir göz her zaman doğru görür derlerdi de inanmazdım.
bi rezene yapayım bari kendime iyi gelir belki... sen de buyur :KK68:

Yok canım rezene değil bana kahve lazım. Yarın vizem var da :KK5: Sen bir güzel iç rezeneni üstüne de kızını öp hatta ona sarıl bir güzel uyu. Yarın sabah da olabildiğince güçlü ol. Ha bir de ne hissediyorsan paylaş eşinle ve onun da paylaşmasını sağla

çok üzüldüm senanlattın ben bi yakınmış gibi okudum kalbim sıkıştı okurken. allah yardım etsin eşinin işi zor annesi nede olsa naparsın..bırak canım oluruna gelirse senindir gelmezse kendi bilir tabi söylemesi kolay diyosundur şimdi ama bak aylardır çektiğin eziyeti sakladın o üzülmesin diye noldu şimdi gözün yollarda bekliyosun .canım senin gözünden akan yaşın bir damlasına kurban olsunlar ne diyim.inşallah eşin doğru yolu seni incitmeden bulur seniniçin dua edicem. keşke elimden başka bişey gelse:KK25:

X