Aynen öyle canım yüzüme renk geldi azcık..Hah işte kaç gündür bunu söylüyorum şekerim sanaİyi geldi dimi ağda Şaka şaka ama cidden insan şöyle kendine bir çeki düzen vermek insana cidden iyi geliyor. Sakın öyle büyü bozulcak diyerek kendini şartlama. Önemli olan senin şu anda kendini iyi hissetmen. Hem bak çocuğun bile seni mutlu görünce sevinmiş, sakın bırakma kendini
Aynen öyle canım yüzüme renk geldi azcık..
Ağda iyi gelmez mii
Kuaförlerede bence setifikalı verilmeli ayrıca (bizi dinliyolar dert dinliyolar)
tekrar okulada vermem lazım kendimi çünki muhasebesi paralar bende şimdide foklör parası toplancakmış öğretmen okulda olup başlarında ol diyoo
Belki kafamı onlara veririsem iyi hissederim kendimi oyun fln oynuyorum bazen onlarla zaman geçiriyorum...
çocuğumun bişiden haberi yok ama sanki seziyor hiisediyor mu acaba..
Daha çok öpüyor yatıyor olsamda gelip öpüp gidiyor..
Beni görünce daha bi şımarıyor..
Az bi kaybolim (bakkal,banyo,wc)hemen annem nerde annem nerde diyor. (babasını görmüyor acaba annem bırakır mı diye düşünüyor onun dünyasını hayal edemiyorum)
Daha bi düşkün oldu bana sürekli öpüyoo şaşırıyorum..
Rabbim ona sağlık versin bana bağışlasın..
Kuaför olayında hem fikirim canımAğda, fön, cilt bakımı derken insan hafifleyip çıkıyor. Okuldaki sorumluluklarına odaklanman senin için çok iyi olur canım, hem kafan dağılır hem de başka birşeylerle uğraşmak, birşey üretmek kendini iyi hissetmeni sağlar. Çocukların gözünden birşey kaçmaz. Bence onlar herşeyi görüp, hissediyorlar sen istediğin kadar saklamaya çalış. Pazartesi sabah oğluşunla bir taksiye atlayın gidin okula. Çocuk da bir an önce dönsün normal yaşantısına.
Tamam işte canım sakin ol sen ama sakın geri adım da atma. Konuştuk bunları zaten, babanın rızası olmadan, eşin senin gönlünü almadan, o kaynan olacak kadın senden özür dilemeden pes etmek yok
Bacılarım okul a gittim 12.30 da..
Öğretmenle ayrı konuştum ben rahatsızım eşimde çalışıyor vakti yok bizimle ilgilenecek(yalan yok ilgilenmiyor işte) oğluma annem bakıyor bi süre daha gelmicek dedim..
Herkes soruyor nerdesin sen diye..
Herkese bi cvp verme derdine düştüm..
Küçücük bıcırlarr siz nerdesiniz yahuu diyolar..
Neysemm olayımı bilem sadece 1 arkadaşım var onla pısır pısır dertleşirken öğretmenimiz hanımlarr salona buyrun dedi..
Hopppp salona..
Biraz nutuk dinledik sonracımmaaa oğlumu bi güzel övdü öğrewtmen hanımm bir böbürlendim bir göğsüm kabardı işte benim evladım dedim..
Çok efendii
Çok saygılı
Cümle kurma yeteğini olağan..
Faliyetlerde mükemmel..
Çok çalışkan bi çocuk olacak dedi..
Gözlerim doldu (zırlamadım)
foklör dersi başlıcakmış ocakda mutlaka gelsin dedi öğretmenimiz.. (birde sınıf annesiyim herkes bana sorular sualler...)
Bi yok çare bulup 1 ocakda mutlaka yollucam oğlumu gerekirse servise vericem..
Sonra çıktık bu samimi olduğum x le(okuldan velii arkadaş olduk yaşıtım samimi içten doğal cici biri)
Hadi bana gidiyoruz dedii.. dertleştik çaylarımızı içtik..
Sonra hobbaaaa alışverişe.. bady aldım , kot aldım..
Sonra haydiii kuaföre önce ağdayaarkadaşımda yaptırcaktı zaten bahane ol bana gel dedi..
Sonra gölge attırdım kaşımıda bi güsel aldırdım... ohhhhhh
Kendimi tuhaf değişik üzüntümü saçlarımla orda bırakmış gibi hissettim her makasında bi üzüntümü aldı sankii kesti kesti azalttı..
Azıcık kaldı..
Sonra evedöndüm
Babam sormuş nerde diye annemde kuaföre yolladım saldı kendini demiş.
Babamdan cvp:
Gitsin tabii gezsin dört duvar içinde napcak demiş..
6.30 da geldim oğlum kocaman sarıldııı annecimmm diye çok güzel olmuşsun anne herkez seni çok beğencek dedi..
Ben sen beğen diye yaptırdım oğluşum beğendin mi dedim (o hep saçımı öper uzun saçı seviyoo) öptüü
Koklaştık azcık sonracımaaa annem süzdü bii üzerine bişiler daha alsaydın ayakkabı fln dedi..
Ayhh dur dedim alırım sırayla vaktim kalmadı hava karardı dedim..
Yani bugün hiç ağlamadım
Artık iyileşiyormuyumm
Yaram kabuk bağlıyor sanırım..
Bilmiyorum belkide kendimi kandırıyorumdur..
Ama ben oyunu sevdim (kendini kandırmaca)
Oyun hiç bitmesinn kimse sobeeeee demesin..
şimdi playstation maç yapcaz kardeşimle haydi pes e yenim şu ezik galatasaraylıyıda görsünn..
hazırlamış bekliyooo kek..
kızlarrrrrrrr
size sabah sabah resim koyuyorummm günaydınnnnnnnn
Bakın bakem saçlarıma..
http://img369.yukle.tc/images/3984cooL.jpg
http://img365.yukle.tc/images/877cooL2.jpg
http://img361.yukle.tc/images/9239cooL3.jpg
Azcık yeni uyandım
Saçımı beğendiniz mi?
ohhhh ohhhhh süper valla.budur işte
kocaman bir öpücük oğluşumuza.
sonra kocaman bir öpücük de sana bitanemcim.
gitsin saçlar zaten fazlalık ağırlık yapıyor.
benim saçlarım 5 numaradan biraz uzun biliyormusunuz? biliyorsunuz bir rahatsızlığım var kullandığım ilaçlardan dökülmüştü. şimdi çıkıyorlar ama o 5 numara saçlar bile çok geliyor bana. bir de kıpkırmızı boyadım ki ölürsünüz.
herşey bizde bitiyor canlarım.
iyi düşünücez, iyi olucaz etrafımıza da iyilik saçıcaz.
bizimle beraber olmak isteyenler buyursunlar yanımıza yok işlerine gelmiyormu yallahhh demeyi öğrenicez.
ya herro ya merro yani
süper olmuş canım. güle güle kullan. nesi kısa yahu bu saçın. vallahi üşenmem gelir döver geri dönerim. töbe töbeeee
Aynen canım
Benim saçlarım upuzundu belime az kalmıştı..
Uzun saçı seviyorum
Hem kırıklarım hemde değişiklik olsun diye kıydım gittii (kökü bizde uzar)
Eşimde saçlarıma kıyamadığımı biliyordu hatta delisin uğraşma saçlarınla diyordu(bakım yağları fln kullanıyorum) şampuan+krem+saç açıcı sprey bunlara paranı yatırıyosun diyip gülerdi hep
Şimdi şaşcak görünce nasıl kıyıp kestirdiğimee..
Demekki ben bişilere kıyabiliyorum gözüm kararınca mesaj burdaaa
Mesajaaa gellllllll...
Bende kocaman öpüyomm seniiii bebemmmm
Sizinle mutluyum ben uyanır uyanmaz soluğu burda alıyorum
keşke hayatımız hep güllük gülistanlık gitsede bu değişimleri rahatlamak için değilde kendimiz için yapsak :2:
ala ve senin gibi dediğim dedik hatunları görünce gurur duyuyorum nacizane