Ben bu hale nasıl geldim?

A_L_A CIM ADINA SEVİNDİM BÖYEL TATLI GELMEK DAHA İYİ DARISI BENİM BAŞIMA..
Evet eşim babama benim ezilmeyeceğim , el üstünde tutulacağım, hakaret işitmeyeceğim, kimsenin "benim evime" karışmayacağını, kimseyle beni muhattap etmeyeceğini, aynı yastıkta ömür boyu hastalıkda sağlıkda mutlu edeceği adına söz versin gidiyim..
Heee bide Aynalı körük olmazsaa ben o eve gitmem ud kemani çalmazsa aynalı körüğe de binmem
Bu gün hava güneşli içim bir hoşşş..
İyi olacak gibi bi his var içimde..
Şimdi A_L_A öğretmenede sorunlarla ilgili bişi demi mi?
napim ya haftayada yollayamazsam sormaz mı hadi bu hafta hasta haftaya kim hasta?
Öğretmene şey desem eşimin ailesiyle sorunlarım var bi süre annemde kalıyorum desem..
Ya da beyaz yalan eşim şehir dışında (yalannnnnnn) hani oğlumda zaten babasını görmüyo ya beni yalancı çıkarmaz bende evde yalnız kalamıyorum fln sallasam bişi
Akıl verin 1 saatim kaldı
Yalanı yüzüme gözüme bulaştırmim

Son düzenleme:
şuda var sorunlarımı anlatırım öğretmene sonra iyi olurum oğluma ahh vahh diye bakılmasın yavrumunda bi gururu var dimi..
zaten sessiz sakin bi çocuk öğretmen içine kapanık diyor hani sanmasın evde sorunlar varda çocuk ondan böyle demekki diye düşüne bilir dimi
Ama biz eşimle tartışsakda oğlumun yanında tartışmayız asla!
Oğlum yapısı öyle bebekliğinden beri hiç sorun çıkarmayan kendi halinde kendi kendine oynar..
Sessiz öyle karıştırim dağıtim öyle bi çocuk değil..
Şimdi öğretmen şey düşünür dimi bunların sorunları yansımız çocuğa içimi bilmeyen ne anlar

Valla darısı arkadaşın başına. Sen maaşallah döndü hayatına

amin canım. arkadaşımızın da dönecek hayatı normal haline eminim ben bundan.
he bu arada bir sonraki bayrama kadar gitmeyi falan düşünmüyorum bunu eşime açık sözlülükle dedim. bayramda da bir tatil ayarlarım oldu da bitti maşşallahhh

aynen bunun için anlatma demiştim canım zaten.
ya kendin için hasta diyebilirsin, ya da eşim şehir dışında diyebilirsin hangisini tercih edersen.
ama bence henüz ortada fol yok yumurta yokken sorunları anlatma.

ortada bir şey yokken kesinlikle sorunları anlatma.

hastalandı gönderemedim de. millet de ne meraklıymış. normalmiş gibi davran canım...

çocugunu okuldan artık etme canım. uzak da olsa her sabah götürüp getir. çocuklar cok fazla etkileniyor evde sen ve ailen konusurken sahıt oldugu icin. okulda daha iyi olucaktır psikolojisi bozulmasın sakın. öğretmene de en basit mazeretii söylersin. hastaydı göndermedim dersin olur biter. kızlar dogru soyluyor

Ala gecenın sorunsuz bıtmesıne sevındım dılerım bundan sonra cok mutlu olursun
Trellı aıleler ısın ıcıne gırınce durmu zorlaşıyor

baban haklı ama sırf kayınvalde ıcın hemde ıkı ay sızde kalıyor yuvayı yıkmak alınması gereken en zor karar..

eşınle konusup bır orta yol bulmanız lazım...

Oglun kav gundur babasını gormuyor...

Oglunu gormye gelmıyor mu

Tamam hastayım fln diyip geçiştircemm..
Evet bugün 1 hafta oldu oğlunu bırakın görmeyi sesini bile duymadı insan telf eder oğlumu ver telf der sesini duyim ne dicek yüzümü var oğlum demicekmi sen nerdesin biz evimize götürmicekmisin diye ne cvp vercek?
yüzü yok çıkıyorum şimdi gelince devam ederizz..
2 ay kalı k.v ama son kavgada köyede gitmicem öbürlerinin yanınada burda kalıcam hiç bi yere gitmiyorum diye bağırdı..
İnadından oturur o çirkef sırf huzurumu kaçırmak için o yüzden kendimi garantiye almam lazımm..

Merhaba kizlar, nasiliz bugun? vallahi iyi gordum sizi
ben bugun daha iyiyim.. Sabah isten geldi esim zar zor uyudu simdi.. pazara kadar
evde canim cikti yalnizliktan tum hafta.. Birde bir kar var lapa lapa tum hafta yagdi
cikilmiyor bir yere..
gece canim bir seye sykildi yazmam abes olurmu bilmiyorum doktorumada ulasamiyorum
13.5 haftalik hamileyim ve cok cok az hafif bir lekelenme oldu :18:
ama hic bir agrim sizim yok.. kimseyi panige sokmamak icin soylemedim..

Alacigim, dün güzel gecmesine sevindim. Seni böyle moreli yuksek gormek
ve o tatli yazi uslubunu okumak, cok zevk veriyor bana..
Hep iyi ol sen emi :81:

Trellicim, bence cocugunun hastalandigini ve esinin sehir disinda oldugundan dolayi
annenlerde kaldigini bir hafta daha getiremeyecegini soyle istersen..
ve madem bugun guzel hisler var icinde degerlendir ve kuaforemi gideceksin
kiyafetmi alacaksin arkadasinlami dertleseceksin ne yapacaksan yap yeterki bugununu
guzel gecir.. Sana iyi gelecektir biraz kocadan ve aileden uzaklasmak..
Babana gelince ona fena dokunmus. esinden dogru duzgun söz almadan seni gondermek istemez
bakma sen gitmeyecek desede babanin beklentileri var.. Esinin onu ikna etmesi gibi
kafasinin rahat etmesi gibi.. Dedim ya dusunmustur adamcagiz "ben bile hakaret yemissem
bu kizda yemistir... biz kiyamazken kizimiza onlar nasil boyle huzursuz ediyor"
dusuncesiyle baya dolmustur.. esin konustuktan sonra ve duymak istediklerini duyduktan sonra
yumusayacak ve gonderir diye dusunuyorum.. adaminda hakki yani damadindan söz almak..
sonucta o'da merakli degil senin bosanmana..

canım hoşgeldin. istanbulda bahar havası vardı ama yapmurlar geliyormuş
ben gene depresifleşicem belli oldu.

lekelenme olayına gelince: zaman zaman lekelenmeler olur derler ama ben bayan paranoyak olarak dr unu aramanı tavsiye ederim canım. paranoyak olmak vurdumduymaz olmaktan iyidir dimi???
bence ara bir sor ve bize de hemen haber ver.
yeğenime de iyi bak bitanem...

Alacigim, dün güzel gecmesine sevindim. Seni böyle moreli yuksek gormek
ve o tatli yazi uslubunu okumak, cok zevk veriyor bana..
Hep iyi ol sen emi :81:

canım benim o senin kalbinin güzelliği. ben de öyle mutlu oluyorum ki sanki sizi yıllardır tanıyorum daha dün 5 çayında birlikte dedikodu yapıyormuşuz gibi geliyor.

Allah hiçbirimizin ağız tadını bozmasın inşallah...

amin....

valla öyle kız kardeş gibi dertlere ortak çare arıyorsunuz hele bazılarının verdiği akıllar çok hoşuma gidiyor. allah kimsenin huzurunu evini yuvasını bozmasın gönlündekini versin arkadaşlar aminnn...

Bacılarım okul a gittim 12.30 da..
Öğretmenle ayrı konuştum ben rahatsızım eşimde çalışıyor vakti yok bizimle ilgilenecek(yalan yok ilgilenmiyor işte) oğluma annem bakıyor bi süre daha gelmicek dedim..
Herkes soruyor nerdesin sen diye..
Herkese bi cvp verme derdine düştüm..
Küçücük bıcırlarr siz nerdesiniz yahuu diyolar..
Neysemm olayımı bilem sadece 1 arkadaşım var onla pısır pısır dertleşirken öğretmenimiz hanımlarr salona buyrun dedi..
Hopppp salona..
Biraz nutuk dinledik sonracımmaaa oğlumu bi güzel övdü öğrewtmen hanımm bir böbürlendim bir göğsüm kabardı işte benim evladım dedim..
Çok efendii
Çok saygılı
Cümle kurma yeteğini olağan..
Faliyetlerde mükemmel..
Çok çalışkan bi çocuk olacak dedi..
Gözlerim doldu (zırlamadım)
foklör dersi başlıcakmış ocakda mutlaka gelsin dedi öğretmenimiz.. (birde sınıf annesiyim herkes bana sorular sualler...)
Bi yok çare bulup 1 ocakda mutlaka yollucam oğlumu gerekirse servise vericem..
Sonra çıktık bu samimi olduğum x le(okuldan velii arkadaş olduk yaşıtım samimi içten doğal cici biri)
Hadi bana gidiyoruz dedii.. dertleştik çaylarımızı içtik..
Sonra hobbaaaa alışverişe.. bady aldım , kot aldım..
Sonra haydiii kuaföre önce ağdaya arkadaşımda yaptırcaktı zaten bahane ol bana gel dedi..
Sonra gölge attırdım kaşımıda bi güsel aldırdım... ohhhhhh
Kendimi tuhaf değişik üzüntümü saçlarımla orda bırakmış gibi hissettim her makasında bi üzüntümü aldı sankii kesti kesti azalttı..
Azıcık kaldı..
Sonra evedöndüm
Babam sormuş nerde diye annemde kuaföre yolladım saldı kendini demiş.
Babamdan cvp:
Gitsin tabii gezsin dört duvar içinde napcak demiş..
6.30 da geldim oğlum kocaman sarıldııı annecimmm diye çok güzel olmuşsun anne herkez seni çok beğencek dedi..
Ben sen beğen diye yaptırdım oğluşum beğendin mi dedim (o hep saçımı öper uzun saçı seviyoo) öptüü
Koklaştık azcık sonracımaaa annem süzdü bii üzerine bişiler daha alsaydın ayakkabı fln dedi..
Ayhh dur dedim alırım sırayla vaktim kalmadı hava karardı dedim..
Yani bugün hiç ağlamadım
Artık iyileşiyormuyumm
Yaram kabuk bağlıyor sanırım..
Bilmiyorum belkide kendimi kandırıyorumdur..
Ama ben oyunu sevdim (kendini kandırmaca)
Oyun hiç bitmesinn kimse sobeeeee demesin..
şimdi playstation maç yapcaz kardeşimle haydi pes e yenim şu ezik galatasaraylıyıda görsünn..
hazırlamış bekliyooo kek..

ay canımmm yazdıklarını okudum mutlu oldum... allah bozmasın inş. daim olsun mutluluğun :))

ay canımmm yazdıklarını okudum mutlu oldum... allah bozmasın inş. daim olsun mutluluğun :))

Saol canım benim eşim arasa sesini duyarsam büyü bozulur..(ağlama modu)
Şuanda polyannacılık oynuyorum yada saat 12 olunca büyü bozulcak gibi
Sanırım 1 haftadır kendimi eve kapatmıştım ilaçlar felan koca günü dışarda geçirince mutlu oldum sanırım..
Gördüğünüz üzre küçücük şeylerden mutlu olabiliyorum..
İstediğim çok bişe değil..
Huzur, huzur, huzur...

Amin canım amin.. önce sizlerin sonra bizlerin..
İyiki sizleri tanıdım herbiriniz çok iyi niyetli cici insanlarsınız

Merhaba tr-lelli
A_L_A nin sorunlari halloldugundan beri topige bakmiyordum söyle bi bakim dedim senin sorunlarini okudum Allah yardimcin olsun arkadasim..

Kaynanandan nefret ettim(benimkine cok benziyor)
Esine sinir oldum
Seni ve aileni takdir ettim.

Umarim sende A_L_A gibi rahata kavusursun ,sorunlari geride birakip mutlu olursun tüm kalbimle diliyorum Bu arada sagligina dikkat et,kendine iyi bak.sevgiler....

Hah işte kaç gündür bunu söylüyorum şekerim sana İyi geldi dimi ağda Şaka şaka ama cidden insan şöyle kendine bir çeki düzen vermek insana cidden iyi geliyor. Sakın öyle büyü bozulcak diyerek kendini şartlama. Önemli olan senin şu anda kendini iyi hissetmen. Hem bak çocuğun bile seni mutlu görünce sevinmiş, sakın bırakma kendini

Evet onun derdini okurken bende içimi döktüm inş A_L_A nın topic in sihirli değneği banada uğrar..
Bende huzura ererimm
Sağlığıma dikkat etmeye çaışıyorum..
Bugün herkez ne çok zayıflamışsın dediler (53 kilodan 49 a düştüm)
Bende formumu koruyorum kilo hastalık yaa fln dedim (şişko olan veliler alındı tabii alttan altta süzdüler beni)
Yine aynı tavrımla yüzümdeki mutlu maskeyle toplantıyı atlattım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…