Valla darısı arkadaşın başına. Sen maaşallah döndü hayatına
A_L_A CIM ADINA SEVİNDİM BÖYEL TATLI GELMEK DAHA İYİ DARISI BENİM BAŞIMA..
Evet eşim babama benim ezilmeyeceğim , el üstünde tutulacağım, hakaret işitmeyeceğim, kimsenin "benim evime" karışmayacağını, kimseyle beni muhattap etmeyeceğini, aynı yastıkta ömür boyu hastalıkda sağlıkda mutlu edeceği adına söz versin gidiyim..
Heee bide Aynalı körük olmazsaa ben o eve gitmem ud kemani çalmazsa aynalı körüğe de binmem
Bu gün hava güneşli içim bir hoşşş..
İyi olacak gibi bi his var içimde..
Şimdi A_L_A öğretmenede sorunlarla ilgili bişi demi mi?
napim ya haftayada yollayamazsam sormaz mı hadi bu hafta hasta haftaya kim hasta?
Öğretmene şey desem eşimin ailesiyle sorunlarım var bi süre annemde kalıyorum desem..
Ya da beyaz yalan eşim şehir dışında (yalannnnnnn) hani oğlumda zaten babasını görmüyo ya beni yalancı çıkarmaz bende evde yalnız kalamıyorum fln sallasam bişi
Akıl verin 1 saatim kaldı
Yalanı yüzüme gözüme bulaştırmim
şuda var sorunlarımı anlatırım öğretmene sonra iyi olurum oğluma ahh vahh diye bakılmasın yavrumunda bi gururu var dimi..
zaten sessiz sakin bi çocuk öğretmen içine kapanık diyor hani sanmasın evde sorunlar varda çocuk ondan böyle demekki diye düşüne bilir dimi
Ama biz eşimle tartışsakda oğlumun yanında tartışmayız asla!
Oğlum yapısı öyle bebekliğinden beri hiç sorun çıkarmayan kendi halinde kendi kendine oynar..
Sessiz öyle karıştırim dağıtim öyle bi çocuk değil..
Şimdi öğretmen şey düşünür dimi bunların sorunları yansımız çocuğa içimi bilmeyen ne anlar
Tamam hastayım fln diyip geçiştircemm..Ala gecenın sorunsuz bıtmesıne sevındım dılerım bundan sonra cok mutlu olursun
Trellı aıleler ısın ıcıne gırınce durmu zorlaşıyor
baban haklı ama sırf kayınvalde ıcın hemde ıkı ay sızde kalıyor yuvayı yıkmak alınması gereken en zor karar..
eşınle konusup bır orta yol bulmanız lazım...
Oglun kav gundur babasını gormuyor...
Oglunu gormye gelmıyor mu
Merhaba kizlar, nasiliz bugun? vallahi iyi gordum sizi
ben bugun daha iyiyim.. Sabah isten geldi esim zar zor uyudu simdi.. pazara kadar
evdecanim cikti yalnizliktan tum hafta.. Birde bir kar var lapa lapa tum hafta yagdi
cikilmiyor bir yere..
gece canim bir seye sykildi yazmam abes olurmu bilmiyorum doktorumada ulasamiyorum
13.5 haftalik hamileyim ve cok cok az hafif bir lekelenme oldu :18:
ama hic bir agrim sizim yok.. kimseyi panige sokmamak icin soylemedim..
Alacigim, dün güzel gecmesine sevindim. Seni böyle moreli yuksek gormek
ve o tatli yazi uslubunu okumak, cok zevk veriyor bana..
Hep iyi ol sen emi :81:
ay canımmm yazdıklarını okudum mutlu oldum... allah bozmasın inş. daim olsun mutluluğun :))
canım benim o senin kalbinin güzelliği. ben de öyle mutlu oluyorum ki sanki sizi yıllardır tanıyorum daha dün 5 çayında birlikte dedikodu yapıyormuşuz gibi geliyor.
Allah hiçbirimizin ağız tadını bozmasın inşallah...
Bacılarım okul a gittim 12.30 da..
Öğretmenle ayrı konuştum ben rahatsızım eşimde çalışıyor vakti yok bizimle ilgilenecek(yalan yok ilgilenmiyor işte) oğluma annem bakıyor bi süre daha gelmicek dedim..
Herkes soruyor nerdesin sen diye..
Herkese bi cvp verme derdine düştüm..
Küçücük bıcırlarr siz nerdesiniz yahuu diyolar..
Neysemm olayımı bilem sadece 1 arkadaşım var onla pısır pısır dertleşirken öğretmenimiz hanımlarr salona buyrun dedi..
Hopppp salona..
Biraz nutuk dinledik sonracımmaaa oğlumu bi güzel övdü öğrewtmen hanımm bir böbürlendim bir göğsüm kabardı işte benim evladım dedim..
Çok efendii
Çok saygılı
Cümle kurma yeteğini olağan..
Faliyetlerde mükemmel..
Çok çalışkan bi çocuk olacak dedi..
Gözlerim doldu (zırlamadım)
foklör dersi başlıcakmış ocakda mutlaka gelsin dedi öğretmenimiz.. (birde sınıf annesiyim herkes bana sorular sualler...)
Bi yok çare bulup 1 ocakda mutlaka yollucam oğlumu gerekirse servise vericem..
Sonra çıktık bu samimi olduğum x le(okuldan velii arkadaş olduk yaşıtım samimi içten doğal cici biri)
Hadi bana gidiyoruz dedii.. dertleştik çaylarımızı içtik..
Sonra hobbaaaa alışverişe.. bady aldım , kot aldım..
Sonra haydiii kuaföre önce ağdayaarkadaşımda yaptırcaktı zaten bahane ol bana gel dedi..
Sonra gölge attırdım kaşımıda bi güsel aldırdım... ohhhhhh
Kendimi tuhaf değişik üzüntümü saçlarımla orda bırakmış gibi hissettim her makasında bi üzüntümü aldı sankii kesti kesti azalttı..
Azıcık kaldı..
Sonra evedöndüm
Babam sormuş nerde diye annemde kuaföre yolladım saldı kendini demiş.
Babamdan cvp:
Gitsin tabii gezsin dört duvar içinde napcak demiş..
6.30 da geldim oğlum kocaman sarıldııı annecimmm diye çok güzel olmuşsun anne herkez seni çok beğencek dedi..
Ben sen beğen diye yaptırdım oğluşum beğendin mi dedim (o hep saçımı öper uzun saçı seviyoo) öptüü
Koklaştık azcık sonracımaaa annem süzdü bii üzerine bişiler daha alsaydın ayakkabı fln dedi..
Ayhh dur dedim alırım sırayla vaktim kalmadı hava karardı dedim..
Yani bugün hiç ağlamadım
Artık iyileşiyormuyumm
Yaram kabuk bağlıyor sanırım..
Bilmiyorum belkide kendimi kandırıyorumdur..
Ama ben oyunu sevdim (kendini kandırmaca)
Oyun hiç bitmesinn kimse sobeeeee demesin..
şimdi playstation maç yapcaz kardeşimle haydi pes e yenim şu ezik galatasaraylıyıda görsünn..
hazırlamış bekliyooo kek..
Merhaba tr-lelli
A_L_A nin sorunlari halloldugundan beri topige bakmiyordum söyle bi bakim dedim senin sorunlarini okudum Allah yardimcin olsun arkadasim..
Kaynanandan nefret ettim(benimkine cok benziyor)
Esine sinir oldum
Seni ve aileni takdir ettim.
Umarim sende A_L_A gibi rahata kavusursun ,sorunlari geride birakip mutlu olursun tüm kalbimle diliyorum Bu arada sagligina dikkat et,kendine iyi bak.sevgiler....